Актуално В програмата

Георги Тошев се изправя срещу Сашо Кадиев в „Аз обичам България“

Добави коментар

Епична и изключително весела предпразнична битка очаква зрителите на bTV този петък точно в 20:00 ч., когато стартира новият епизод на „Аз обичам България“. В него, за първи път един срещу друг ще се изправят продуцентът и журналист Георги Тошев и актьорът Сашо Кадиев.

„Как не ви беше неудобно да ме изправите срещу собствения ми продуцент! Да ме изправите срещу този, който ме откри за телевизията и благодарение, на който съм изобщо тук и сега“, ще се възмути актьорът, който дълги години бе водещ на „Преди обед“ по bTV, с продуцент Тошев, а сега е един от капитаните в обичаната телевизионна игра „Аз обичам България“.

За да си осигури все пак шанс за победа срещу Тошев и противниковия отбор, Кадиев ще покани на своя страна в играта супер запалената геймърка и очарователна актриса, която блести в сериала „Съни бийч“ – Боряна Братоева. Към тях ще се присъедини и актьорът, който „ще разбие всякакви илюзии на Кедъра“ – пълният с фокуси и шеги Ненчо Илчев.

В тази артистична компания смехът и закачките в епизода буквално ще „извират от всички страни“, а отличното настроение ще върви в унисон и с отличните знания на играчите. Срещу актьорите, в титаничния отбор на Кедъра, освен Жоро Тошев, с много хъс за победа ще се включи и слънчевата водеща Зейнеб Маджурова.

„Аз обичам майка ти, но към теб имам някои резерви“, ще се пошегува красавицата със Сашо Кадиев и още в самото начало ще заяви, че е дошла в играта не „на гости“, а за победа.

„Аз обичам и майка ти и теб, но това няма да ми попречи да ви бием“, ще са думите на Тошев, с които ще „хвърли ръкавицата“ към противниците си.

В предпразничната битка и наградата за победителя ще е епична – кошница с козунак и боядисани червени яйца, а кой отбор ще успее да я грабне в навечерието на Великден – зрителите ще разберат съвсем скоро.

Изключително разгорещена емоционална игра, с много обрати и неочаквани роли, в които участниците ще се изявят, ще донесат страхотно настроение и много нови и любопитни знания за родината, на всички в залата и пред екраните. Актрисата Боряна Братоева не веднъж в епизода ще се прояви като „опасен и агресивен играч“, въпреки че е добър човек, както самата тя ще сподели. Ненчо пък, нееднократно ще получи критики от съотборниците си, че всъщност помага на противниковия отбор, а в една от тези ситуации, Сашо дори ще му извика на шега: „Ненчо, днес не си на работа, днес ти е почивен ден, престани да им помагаш!“.

Изобилие от забавни истории покрай въпросите в игрите, смешни опити за подсказване, „нова функция“ на червения бутон, която Ненчо ще измисли и какво е „дуджупроектор“ - ще забавляват зрителите в петък вечерта. А защо Тошев и Кадиев ще са единодушни, че „Преди обед“ е университет и по кой въпрос водещата ще го похвали „Колко си умен!“ – зрителите ще разберат в най-веселия епизод на „Аз обичам България” досега – този петък от 20:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аз обичам България

Празничен поздрав с гайди и първи жълт картон за Кадиев в „Аз обичам България“

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в „Аз обичам България“

„Аз обичам България“ събира отново Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“

Горещи страсти и неочаквани обрати в новия епизод на „Аз обичам България“