Актуално В програмата

Неделя и Атанас вдигнаха шампионската купа в „Dancing Stars“ по bTV

Добави коментар

Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът й Атанас прегърнаха купата на финала на най-атрактивния и оспорван сезон на „Dancing Stars“ по bTV.

След спектакъл на световно ниво и жестока конкуренция двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата „Крал и кралица на дансинга“. Във вълнуващатата нощ за победата се бориха още три феноменални двойки - поп дивата DARA и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

„Участието ми в „Dancing Stars“ е един от най-красивите подаръци на съдбата. След този телевизионен формат за мен невъзможното е нищо. Помнете, че героят живее във всеки от нас“, каза д-р Щонова на финала. „Не съм имал по-достойна партньорка на дансинга“, просълзи се Атанас.

Само за три месеца двамата извървяха дълъг път, осеян с трудности, превърнаха се в царете на шеметните поддръжки и изпълниха най-важната си мисия - вдъхновиха хората да бъдат физически активни и да се грижат за здравето си. С неизчерпаемата си енергия Неделя и Атанас спечелиха и най-ценното - любовта и вота на зрителите.

В зрелищния сезон на „Dancing Stars“ участваха 16 звезди и най-големите професионалисти на дансинга, които се грижеха всяка хореография да бъде съвършена, да носи неповторима емоция и да разказва красива история. Седмица след седмица паркетът гореше, а твърдите характери в двойките се сблъскваха и шлифоваха. Състезателите демонстрираха изумителна воля, когато бяха на предела на силите си, а стъпките им бяха анализирани, критикувани и аплодирани от харизматичното жури в лицето на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева.

Претендентите за бляскавия трофей в „Dancing Stars“ преживяха възходи и падения, безкрайни репетиции и тежки контузии, но и чистата проба щастие и огромно удовлетворение. На последната права перфектните хватове се отпуснаха и се превърнаха в приятелски прегръдки. Всички - и участниците, и зрителите станаха част от магическа реалност. „България имаше нужда от танц, красота и светлина“, каза Илиана Раева.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Виктор Стоянов и Михаела напуснаха „Dancing Stars“ на метри от полуфинала

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове