Актуално В програмата

Горещи страсти и неочаквани обрати в новия епизод на „Аз обичам България“

Добави коментар

Горещи страсти, танци за 10-ка и нулев късмет в колелото на съдбата спохожда участниците в новия епизод на „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“

Този петък (8 март) от 20:00 ч. по bTV в новия епизод на „Аз обичам България“ един срещу друг ще се изправят отборите на КЕДЪРА, със специални участници – актьорът Краси Радков и журналистът Светослав Иванов, и отбор КАДИЕВ, в който този път влизат Станислава Ганчева – специален пратеник на „Dancing Stars“ и безстрашният плувец и кросфит атлет Филип Атанасов.

„Ще ги бием и ще си тръгнем!“, ще заяви със самочувствие отбор КАДИЕВ още при старта на предаването, но дали наистина ще има бой, или в студиото ще пребъдат смехът, танците, интелигентността и ловкостта – зрителите тепърва ще разберат.

В петък вечер водещата Алекс Сърчаджиева отново ще е добре подготвена с колекция от весели предизвикателства – най-различни интересни игри и въпроси, свързани с България, а наградата за отбора победител ще бъде три мускалчета „розово масло“, типично българска, както традицията в предаването повелява. Повече от всеки друг път досега, в игрите ще участват и агитките на отборите. Те бурно ще ги подкрепят и аплодират през цялото време и дори ще изненадат участниците с нещо зрелищно и неочаквано.

„Ние познаваме, а те взимат точките“, ще се сърдят от единия отбор, а от другия направо ще връхлетят емоционално насред картата на България, спорейки за точното място на природна забележителност. Страстите и емоции в играта ще се редуват с много смях, песни, танци и шеги, а наред със знанията, които отборите ще демонстрират, ясно ще се види, че и доза късмет никога не е излишна.

Коя на вид лесна игра ще се окаже трагикомична за отбора на КЕДЪРА, кой и защо е „малкият да Винчи от село Кокаляне“ и ще остане ли КАДИЕВ до края на епизод капитан на отбора си – ще стане ясно утре вечер от 20:00 ч. по bTV.

Защо очилата на участниците често ще бъдат повод за „закачка и скандали“ между героите и дали представителите на „Dancing Stars“ ще са достойни за 10-ка на дансинга на музикалните загадки – гледайте утре вечер в новия супер весел епизод на „Аз обичам България“!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аз обичам България

Празничен поздрав с гайди и първи жълт картон за Кадиев в „Аз обичам България“

Георги Тошев се изправя срещу Сашо Кадиев в „Аз обичам България“

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в „Аз обичам България“

„Аз обичам България“ събира отново Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“