Архив Горещо

Ексклузивно интервю с Маги | НЕ | на Слави

Добави коментар

Тази събота, 18 юни от 22:15 часа телевизионният таблоид “Горещо” гостува в кабинета на психолога Магдалена Данаилова....
Тази събота, 18 юни от 22:15 часа телевизионният таблоид “Горещо” гостува в кабинета на психолога Магдалена Данаилова, която всички познават като Маги – единствената жена, с която Слави Трифонов призна публично, че има връзка.

“Аз не съм целяла да вляза в публичното пространство – това не ми е било цел, която да гоня. Светското никога не ми е представлявало нещо толкова важно, в което аз да се реализирам. Минавала съм през този процес вървейки до човека, който е бил до мен. Това съм го приела като част от живота ми, защото той е бил част от живота ми и начинът му изява е предполагал ние да се появяваме на някакви места. Но това на мен по никакъв начин не ми е повлияло.” – споделя Маги, която много ревниво пази личния си живот в тайна и в момента се е посветила на това да помага на другите.


Тази събота гост в студиото на предаването е Владо Кузов, осъден условно за хомосексуален контакт с малолетен. Той твърди, че е набеден и споделя мнението си как се е стигнало до осъдителната му присъдата, причините за нея и чии интереси стоят зад това.

„Горещо”, събота, 18 юни 2011г., 22:15 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“