Актуално Какво ще се случи...

Моето име е Мелек, еп.154: "С Ваше разрешение, искам да се оженя за Мелек!"

Добави коментар

Сеит Али научава за дълга на Митхат и го плаща, но не и преди да удари шамар на Алпай и да му каже да стои далеч от семейството му. Междувременно Халил признава на Сеит Али, че никога не е преставал да обича дъщеря му и го моли да се ожени за нея. Вижте какво ще се случи в еп. 154 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 25 април 2024 по Diema Family.

В епизод 153 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Докато Мелек е щастлива, след като се сдобри с баща си, Алпай продължава да крои пъклени планове. Този път целта му е Митхат.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 154 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 25 април 2024 по Diema Family.

Сеит Али научава за дълга на Митхат и го плаща, но не и преди да удари шамар на Алпай и да му каже да стои далеч от семейството му.

Алпай купува самолетен билет за Аслъ, за да се върне в Германия, след като е разбрал, че тя е приятелка на Керем.

Сеит Али вижда Халил с Мелек и малкия Али в парка, извиква Халил настрани и му казва, че иска да си поговори с него. Джумали се спира при тях и слуша разговора им.

Халил обяснява на Сеит Али, че Мелек си е тръгнала преди 20 години заради недоразумение, а не защото не го е обичала, и че той все още я обича и иска да бъде до нея, независимо дали ще живее 3 дни или 300 години.

Накрая иска неговото разрешение, за да се ожени за Мелек.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Алпай отива в Хана, за да се види с Кенан и му казва, че сега, когато е отменил плановете си да си отмъсти, може би ще успее да си създаде семейство с Вилдан и се хили неприлично. Но, както вече видяхме, Кенан не приема с разбиране, когато Алпай използва името на Вилдан. Алпай продължава да го подканя, но Кенан просто му казва, че не е променил плановете си, но Вилдан е съвсем друга тема.

-Тогава не си се отказал от плановете заради нея, така ли? – казва Алпай, а Кенан отговаря, че не е като него, не предава никого.

-Тогава ми дай онези записи от охранителните камери и нека приключим този неприятен въпрос – предлага Алпай, а Кенан му обяснява, че не държи записите, за да ги използва срещу него, а ги държи в случай, че тръгне да направи някоя глупост.

Алпай казва на Кенан, че не бива да се заблуждават един друг, че той знае всичко, което минава през ума на Кенан. Кенан му отвръща, че ако е възнамерявал да му създава проблеми, отдавна да е дал записите на полицията. Той пита Алпай какво иска, а Алпай отговаря, че иска да знае за работите, които Кенан пази в тайна от него.

В този момент разговорът им е прекъснат от Митхат, който крещи името на Алпай, като ядосано се приближава към тях. Той хваща Алпай за гърлото и го пита дали някога е казвал, че няма да си плати парите, които дължи. Продължава да стиска Алпай за гърлото и да повтаря същия въпрос, докато Кенан не ги разтървава. След това Митхат се обръща към Кенан и казва: -Ти беше този, който говореше, че си мъж, нали?

Кенан го уверява, че едва сега е научил какво е направил Алпай, иначе е щял да го спре и се кълне, че не е знаел. Митхат им казва, че ако тези лихвари дойдат в дома му още веднъж, ще убие и Кенан, и Алпай.

Кенан с отвращение ръкопляска на Алпай и го нарича глупав идиот.

-Ти говориш за отмъщение, но първо трябва да знаеш как да се защитиш! – казва Кенан на Алпай. -Митхат е дошъл, за да те убие, не го ли осъзнаваш? Някой ден ще умреш от нечия ръка и дори аз няма да мога да те спася!

Кенан ядосан на Алпай си тръгва. На входа на Хана го спира Идрис, който казва на Кенан, че затвореният измамник заплашва да проговори, ако не го изкарат от затвора. Кенан казва на Идрис да намери начин да му запуши устата.

Мирза и Халил са в школата и разговарят за някаква музика, която Халил е написал, но не е завършил. Халил казва, че е обещал на Мелек да довършат всичко, което са оставили недовършено. Мирза му казва, че е време двамата с Мелек да се съберат, но Халил казва как може сега да ѝ каже „да станем едно цяло“, когато тя току-що се е сдобрила с баща си. Очевидно е, че тяхното време още не е дошло. Започва да свири песента, която е написал преди всички тези години.

Митхат казва на Сейран, че ще ходи с нея и Гюдже на училище и на работа. Това притеснява Сейран, но той ѝ обещава, че не е станало нищо лошо и че въпросът ще бъде уреден.

Зейнел разказва на Митхат за подписите, които са спрели строежа в Хана.

Митхат е щастлива да чуе, че Зейнел вече осъзнава кои са Кенан и Алпай. Той казва на Зейнел, че Алпай е изпратил двама мъже с оръжие в дома му. Докато разговарят, същите тези двама мъже идват да напомнят на Митхат, че тази вечер трябва да се плати. Той се опитва да ги нападне, но е дръпнат назад от Зейнел.

Митхат се обажда на Махмуд и му разказва за проблемите си с лихварите и го моли за помощ.

Нефизе отива при Зюмрют на кафе. Тя ѝ споменава за поканата за вечеря, която Зюмрют е отказа. Зюмрют се оправдава, че това е била последната вечер на Йомер и тя е искала да направи семейна вечеря. Нефизе ѝ казва, че тъй като децата току-що са се сгодили, е можела да използва тази възможност, за да събори стените, които Зюмрют е издигнала, и отново да станат едно семейство. Зюмрют каза, че няма стени, че има разбито сърце и лекарството за това е времето. Времето тече бързо, казва Нефизе и кани Зюмрют и семейството ѝ да дойдат днес на вечеря, за да започнат оздравителния процес.

Аслъ настига Керем, но внезапно към тях се приближават двама мъже (наети от Емре), които започват да нападат Керем. Алпай, който е дошъл да види Керем в клуба, минава наблизо и го спасява. Докато Аслъ се суети над Керем, Алпай я пита какво прави и ѝ припомня, че ѝ е казала да стой далеч от сина му.

Керем се намесва, за да попита какво има предвид баща му. Алпай пита, дали разправията е била заради Аслъ, а Керем отговаря на Алпай, че Аслъ няма нищо общо с това и той не трябва да се намесва. Керем хваща Аслъ за ръка и щом се отдалечават от Алпай, пуска ръката ѝ. Казва, че го е направил само за да спре баща си да ѝ се кара..

Алпай пристига вкъщи и дава на Фунда еднопосочен билет, който е купил за Аслъ.

Той казва на Фунда, че Аслъ е била отново с Керем, след като ѝ е казал да стои далеч от него. Фунда му напомня, че животът в дома ѝ е като ад, а бащата на Аслъ е маниак. Алпай казва, че ако тя не си тръгне, за тях стане ад.

Аслъ се прибира вкъщи и разбира, че е купен билет за връщане в Германия.

Фунда казва, че не може да направи нищо.

В Хана един търговец показва на Кенан древни гравюри. Алпай се запознава с него и научава, че Кенан вече не се занимава с крадени вещи. Когато Кенан отива, за да говори по телефона си, Алпай иска визитната картичка на търговеца и планира да му се обади по-късно.

Вилдан съобщава на Мелек, че по някакъв начин Нефизе е успяла да убеди Зюмрют да дойдат довечера у тях на вечеря.

Сейит Али-младши пристига с Дефне в школата, а скоро след него идва и Халил. Халил и Мелек завеждат Сейит Али-младши в парка, където прекарват известно време като семейство заедно.

Махмуд брои парите в Хана, но те не са достатъчни, затова се обажда на Кадрие, за да разбере дали ще му даде част от златото си, и обещава скоро да ѝ ги върне.

Сейит Али чува това и Махмуд няма друг избор, освен да му каже защо му е златото на Кадрие.

Разбирайки какво е станало Сеит Али се втурва към Алпай и му ударя перфектен шамар. Той крещи на Алпай и го пита кой си мисли, че е, за да заплашва сина му.

-Що за човек си ти? – пита Сеит Али. - Не ти ли стига това, което си правил с дъщеря ми в продължение на 20 години? Извади си ноктите от децата ми!

След това Сеит Али хвърля пачка пари по проснатия на земята Алпай.

-Искам тези разписки да са у мен до половин час или в противен случай… - казва Сейт Али и се обръща и връща в дюкяна си.

Кенан напомня на Алпай, че му е казал, че някой ще го убие някой ден и че току-що е бил близо до това. Алпай казва на Кенан, че сигурно му е било приятно да го види и се как така не е аплодирал Сеит Али? Кенан казва на Алпай, че му е омръзнало да го спасява, и си тръгва. Зад гърба му Алпай казва, че ще съсипе Кенан заедно с всички останали и се обажда на търговеца с крадените вещи

В същото време Махмуд, Митхат и Сеит Али се срещат и разговарят заедно за случилото се със заема и Митхат признава грешките си. Сеит Али признава, че е затворил всички врати и затова и Митхат, и Махмуд не са имали къде да отидат. Той заявява, че оттук нататък ще ги подкрепя и ще им помага в бизнеса.

Собственикът на аптеката на Сейран посещава Сейран, за да ѝ каже, че планира да продаде аптеката. Докато тя казва на Сейран, че ще се радва да я продаде на нея, в противен случай ще трябва да я продаде на някой друг, на вратата се появява Митхат с букет цветя, който идва да види Сейран.

Сеит Али наблюдава как Али, Мелек и Халил се наслаждават на времето си заедно в парка. Когато се готвят да си тръгват, той пита Халил дали може да поговори с него. Сеит Али има искрен разговор с Халил. Казва му, че може само да си представи през какво душевно страдание е преминал след напускането на Мелек и въпреки че не се съмнява в човечността и добротата на Халил, ако нещо се случи с Мелек, не иска Халил да страда отново.

Халил му отвръща, че разбира какво се опитва да каже Сейит Али, но му признава, че много обича Мелек. Халил му обяснява, че Мелек си е тръгнала преди 20 години не защото не го е обичала, а заради някаква невярна информация, която някой ѝ е дал за неговата любов.

Джумали се приближава към тях и след като чува историята на Халил. Халил признава на Сеит Али, че всичко, което е направил за Мелек, го е направил, без да знае, че тя е болна. Когато е разбрал истината за причината, поради която Мелек се е върнала, всичко се е променило и по-късно е разбрал и за нейната болест. Халил продължава да обяснява, че не съвестта, а любовта го кара да прави всичко възможно за Мелек и оттук нататък, независимо дали Мелек има 3 дни или 300 години, той ще бъде до нея.

-Това е истина, която не се е променила от 20 години. – казва Халил. Ето защо, с ваше разрешение, искам да се оженя за Мелек!

В конака на Карадаа Вилдан и Зюмрют седят и чакат всички да дойдат за вечеря. Обажда се Йомер и Дефне, Вилдан и Зюмрют се канят да говорят с него.

Когато Дефне си връща телефона от Зюмрют, двамата с Йомер си казват колко много се обичат, но преди да успеят да си кажат още нещо, се включва аларма, че наблизо се водят боеве, има ранени и няколко загубени живота. Всички трябва да отидат за подкрепа и спасяване. Дефне чува командите, но Йомер вече не е на телефона…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.172: Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

„Моето име е Мелек“, еп. 171: Докъде ще стигне Зюмрют, за да се отърве от Дефне?

„Моето име е Мелек“, еп.170: Зюмрют предприема стъпки да раздели Йомер и Дефне

„Моето име е Мелек“, еп.169: Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне!

„Моето име е Мелек“, еп.168: Йомер отблъсква Дефне и ѝ връща пръстена