Актуално България търси талант

Дресьор на жени в кастинга в “България търси талант”

Добави коментар

Дресьор на жени, дует “Фон Монокини” в поредния цикъл от кастингите в “България търси талант”. Васил Василев-Зуека стана част от журито на уникалното шоу.
Седмица преди края на същинските кастинги в шоуто на bTV “България търси талант” близо 90 души си осигуриха място в следващия му етап. В последния цикъл от прослушванията таланти от цялата страна не спряха да изумяват членовете на журито и водещите на шоуто. Сред тях беше момче, което с лекота смята математически задачи с големи числа. За да провери таланта на кандидата, журито използва калкулатор. Отговорите, които участникът даваше засекунди, съвпадаха изцяло с отговорите на калкулатора.

58-годишна жена от руски произход пък изправи залата на крака с изпълнение на “My Way” на Франк Синатра, което просълзи и членовете на журито. Участник от Варна пък успя да направи копие на “Слънчогледи” на Ван Гог за броени минути.

дует „Фон Монокини” от Елин Пелин


Сред силните представяния беше и това на дует „Фон Монокини” от Елин Пелин.
Цветанка Петрова-Пена и Магда Македонска-Дуда представиха уникални интерпретации на български фолклор, но със свои текстове, посветени на българската политика. Двете събират стари шопски шеги и истории и ги модернизират към актуалните теми и проблеми от деня.

Варненецът  Росен Марков се опита да впечатли всички в залата с “дресура не жени”


По време на поредния цикъл от прослушванията не липсваха и странни изпълнения. Варненецът  Росен Марков се опита да впечатли всички в залата с “дресура не жени” . Петдесет и четири годишният мъж излезе на сцената на шоуто с табела “Дресирам жени”. “Талантът” твърдеше, че е гений и че Шекспир е само негова бледа сянка.

Любен Дилов-син не се поколеба да застане на дъска, по която талант забиваше ножове


По време на някои от изпълненията членове на журито се превърнаха в част от представлението на талантите. Любен Дилов-син не се поколеба да застане на дъска, по която талант забиваше ножове. Какви други ефектни номера представиха кандидат талантите зрителите ще видят в епизодите на шоуто.

Васил Василева-Зуека


По време на прослушванията към журито се присъедини и Васил Василева-Зуека.

Звездата от “Господари на ефира” и “Пълна лудница” даде своя глас и коментари за част от изпълненията на участниците. По време на следващите кастинги и други известни български лица ще се присъединят към Маги, Хилда и Любен в търсене на първия български талант.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя