Актуално В програмата

„Бригада Нов дом“ ще направи ремонт за момиче с церебрална парализа

Добави коментар

“Когато не можеш да ходиш - можеш да летиш” е урокът на Мария Силвестър към 18-годишната Виктория

Тази събота от 20:00 ч. по bTV „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да пригоди дома на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди.

Герои в новия епизод са Гергана и 18-годишната й дъщеря Виктория. След като се разделя с мъжа си, Гергана продава бизнеса си и жилището си в София, за да заминат с Виктория на лечение в Русия. В последствие се връщат в България и от този момент Гергана издържа семейството си като продава ръчно изработени сувенири. „Много е усмихната, тя просто привлича хората около себе си“, твърди Гергана за дъщеря си, която въпреки диагнозата, намира щастие и красота във всичко около себе си. Двете живеят в квартира в Пловдив, но мечтаят да се преместят в голямата къща на бабата на Виктория, която за съжаление не е годна за живеене.

На път към обекта Калин Евтимов ще сподели: „Възхищавам се на деца като нея!“, а топлото посрещане на семейството, ще мотивира майсторите да стартират ремонтните дейности незабавно.

Специалните изненади – запазена марка на Мария Силвестър, отново ще предизвикат широки усмивки на лицата на героите в епизода. Мария ще подари на Вики персонализирана терапевтична триколка и затаяващ дъха полет с балон, с който тя ще научи момичето, че когато не можеш да ходиш - можеш да летиш.

Междувременно ремонтът ще премине в шеги, закачки, непредвидени ситуации и … суджуци. А всички трудности ще бъдат забравени в момента, в който семейството пристъпи в новия си дом. „Ако можех да ходя, щях да скачам“, ще заяви развълнувано Вики преди да подари големи прегръдки на майсторите.

„Една история за възможното и за невъзможното“ – така ще обобщи епизода Мария Силвестър, а в края му всички от бригадата ще бъдат горди, че са се докоснали до чистото сърце на Вики.

Не пропускайте „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Жертва на домашно насилие е героят в новия епизод на „Бригада Нов дом“

„Бригада Нов дом“ вдъхва нов живот в дома на самотна майка и нейния син

Васил Василев - Зуека дава съвети на малка художничка в „Бригада Нов дом“

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща

Димитър Бербатов е изненадата за героите в новия епизод на „Бригада Нов дом“