Актуално В програмата

Васил Василев - Зуека дава съвети на малка художничка в „Бригада Нов дом“

Добави коментар

Неразривната и емоционална връзка между баща и дъщеря е в центъра на новия епизод на „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV.

Людмил е самотен баща-чудо, който отглежда 10-годишната си дъщеря Василена с помощта на бабата на детето. Здравословни причини налагат оттеглянето на майката на лъчезарното момиченце от живота й, а Людмил е героят, който влиза в ролята както на баща, така и на майка.

Невероятният му дух, устойчивост и сила ще вдъхновят бригадата и Мария Силвестър да вложат цялата си енергия в реновирането на техния дом. На помощ майсторите ще повикат не кой да е, а малките принцеси в живота им – техните дъщери и племеннички, които ще оставят своя отпечатък в историята на Людмил и Василена. Съседите от квартала също ще станат съпричастни с каузата на предаването и доброто настроение по време на ремонта чрез всякакви жестове – от лакомства до лични концерти.

Освен тях, като доброволци в довършителните дейности по обекта ще се включат и мотористите от сдружение „Да дарим усмивка“.

„Заедно можем повече. Всеки един човек трябва да „заразява“ друг с добро“, сърдечно ще заяви основателят д-р Асен Цеков.

А докато майсторите работят усърдно, водещата Мария Силвестър ще направи запомняща се изненада на малката Василена. Самият Васил Василев – Зуека ще й даде безценни съвети за това как да изпълни мечтата си да стане добър художник.

Гледайте „Бригада Нов дом“ тази събота от 20:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

„Бригада Нов дом“ ще направи ремонт за момиче с церебрална парализа

Жертва на домашно насилие е героят в новия епизод на „Бригада Нов дом“

„Бригада Нов дом“ вдъхва нов живот в дома на самотна майка и нейния син

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща

Димитър Бербатов е изненадата за героите в новия епизод на „Бригада Нов дом“