Актуално Други

Българските сериали на bTV ще радват и зрителите в Македония

Добави коментар

„Стъклен дом” и „Столичани в повече”, както и предстоящата праймтайм драма „Седем часа разлика”, ще радват и ТВ зрителите в Македония.

Най-добрите български сериали, продукции на bTV -„Стъклен дом” и „Столичани в повече”, както и предстоящата праймтайм драма „Седем часа разлика”, ще радват и ТВ зрителите в Македония.


Правата за излъчване на българските сериали са придобити от една от големите ефирни телевизии в западната ни съседка – Канал 5.

Така първият сериал на bTV „Стъклен дом”, поставил началото на новата тенденция в производството на модерно телевизионно кино в България, ще се излъчва в общо 6 държави.

Столичани в повече
Докато зрителите в Македония се готвят за първия си сезон на българските сериали, след огромния успех на „Стъклен дом” и „Столичани в повече” тази пролет bTV подготвя кампанията „Сезонът на българските сериали 2”, която ще стартира скоро в ефир. Новото за зрителите заглавие тази есен е сериалът „Седем часа разлика”.  Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом , Столичани в повече , Седем часа разлика

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“