Актуално Какво ще се случи...

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Добави коментар

В петък, 12 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Пепи ще си вземе последната вноска „суджук“, за да финализира сделката за магистралата.

В петък, 12 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Пепи ще си вземе последната вноска „суджук“, за да финализира сделката за магистралата. Вероника и Кремена също ще поискат своята „награда“ за услугите, а тя ще излезе скъпа за Йордан и кмета. Рангел пък ще остане изненадан от документите, по които трябва да започне работа.

 

Добави описание


Отдадени на съревнованието за секретарската позиция в кметството на Извор, Славка и Гълъбина тотално ще загубят почва под краката си. Те ще споделят една с друга разочарованието от мъжете си и ежедневните тегоби, на които са подложени. Едни нови обувки ще ги накарат да се замислят за любовта, изневярата и твърдостта на характера.

 

Добави описание


Спас и Радко ще положат всички усилия, за да разработят лекарския кабинет. Те ще поканят гражданите на Извор на безплатни прегледи, а за оборудването ще им помогне една линейка. Междувременно, те няма да оставят отец Григорий безнаказан за измамата с къщата на Пацо. Попът ще трябва да се лиши от едно от малкото си удоволствия в тяхна полза.

 

Добави описание


Каква е връзката на Калоянов с Вероника, как държавните служители взимат подкуп, кога сексът изчезва от брака и кой е най-щастлив от приемите в общината? Какъв ще е първият случай на Спас в новия му кабинет и как можеш да затвориш устата на един лекар - утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“

Жените в администрацията властват над високопоставените мъже в Извор в „Столичани в повече“