Архив Истината за нас

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Добави коментар

В петък, 26 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Йордан ще трябва да понесе последствията от срещата между Вероника и Славка.

В петък, 26 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Йордан ще трябва да понесе последствията от  срещата между Вероника и Славка. Гневът на съпругата му неизбежно ще го застигне, но наказанията за любовницата му ще бъдат още по-тежки. Бедите не свършват до тук, защото обърканите планове на магистралата ще настроят много хора срещу Лютов.

 

Добави описание


Пацо ще бъде неприятно изненадан от постъпката си спрямо Рангел и Йордан. Избликът на агресия ще му напомни за починалия му брат и той ще се постарае категорично да се разграничи от него. Спас веднага ще се възползва от психическата му нестабилност, за да повлияе на инвестиционните му планове.

 

Добави описание


Калоянов ще посети своя „приятел“ Рангел  за кафенце, но всъщност ще му отправи  „неустоимо“ предложение. Бизнесменът ще му разкрие истинската схема зад строежа на магистралата и ще го впечатли с алчността си. Чаканов ще се опита да защити приятелите си, което ще му коства неприятна разходка и близка среща с част от електората.

 

Добави описание


Колко твърд в решенията си може да бъде един мъж, хванат в изневяра, какво е наказанието за провалила се наемница и защо столиците на успешните държави са на изток? Какви са плановете на Калоянов и колко далеч ще стигне в натиска си спрямо Рангел  - утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV.

 

Добави описание

 

Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“

Жените в администрацията властват над високопоставените мъже в Извор в „Столичани в повече“