Актуално Други

"Сейлъмс Лот" по бестселъра на Стивън Кинг скоро в HBO Max

Добави коментар

Адаптацията на New Line на бестселъра на Стивън Кинг от 1975 г. "Сейлъмс Лот" дебютира в HBO Max през 2024 г.

Проектът обединява продуцентските екипи, които стоят зад рекордните франчайзи на ужасите „Заклинанието“ и „То“. Гари Дауберман е сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент с Джеймс Уан и Майкъл Клиър за Atomic Monster, заедно с Рой Лий за Vertigo и с Марк Уолпър.

Писателят Бен Миърс (Луис Пулман) се завръща в родния си дом в търсене на вдъхновение за следващата си книга, само за да открие, че градът е плячка на кръвожаден вампир. Овладени от сатанински сили, местните жители един по един се поддават на непреодолимата им власт. Загадъчна смърт отнася мъже, жени, деца и старци. А нощем черни сенки бродят по пустите улици и чукат по прозорците. Бен започва да разбира, че нещо зловещо е избрало родния му град за дом и Лот е под обсада на зли сили, които далеч надхвърлят въображението на писателя. Така че само той, с малка група съюзници, може да се надява да удържи злото, което избуява в границите на Сейлъмс Лот.

Във филма Пулман си партнира с Алфре Уудард (д-р Коди), Макензи Лий (Сюзън Нортън), Бил Камп (Матю Бърк), Спенсър Трийт Кларк (Майк Райърсън), Пилу Асбек (Стрейкър) и Джон Бенджамин Хики (отец Калахан).

Книгата у нас се разпространява от издателство БАРД.

Очаквайте екранизацията на бестселъра на Стивън Кинг "Сейлъмс Лот" скоро в HBO Max. А дотогава в онлайн стрийминг платформата може да гледате още заглавия базирани на книги от Стивън Кинг като „Другият“, „Сиянието“ и „Касъл Рок“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Сейлъмс Лот , HBO MAX

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има