Актуално Какво ще се случи...

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Добави коментар

В петък, 26 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече “ по bTV основите на община Извор ще бъдат разклатени.

В петък, 26 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече “ по bTV основите на община Извор ще бъдат разклатени. С появата си в кметството, Калоянов ще преобърне живота на Чеканови и Лютови. Приятелството на Рангел  с  Пацо ще бъде поставено на карта, а Гълъбина ще бъде съкрушена от предателство, което нейният съпруг извършва, обзет от своят вечен стремеж към богатство.


Изгоненият  от съпругата си Славка,Йордан, ще се опита да прехвърли вината за тяхната раздялата пред  Спас, но плановете му ще бъдат опорочени. Гузната съвест много бързо ще изчезне от съзнанието на Лютов, който изведнъж ще се завърне към стария ергенски начин на живот. Попаднал в задънена улица, Рангел ще се опита да отвори очите на близките си, но това още повече ще влоши взаимоотношенията между тях. Чашата на търпение на Гълъбина ще прелее и тя ще вземе тежко решение. 

 

Добави описание


Пацо ще се опита да запази позицията си в управлението, но планът на Калоянов ще се окаже непоклатим.  Притиснат в ъгъла, кметът ще се опита да намери изход от ситуацията, но безпомощнтостта ще се върне със страшна сила. Спас и Радко ще се опитат да се възползват от проблемите на своите родителите и Пацо, но ще трябва да дадат жертва. Една случайната среща между Славка и Рангел ще доведе до откровен разговор между двамата за емоциите, които бушуват в тях.

 

Добави описание


Какво се случва, когато попаднеш в капана на по-обигран играч от теб ? Може ли да се открадне фирма по легален начин и какво се прави, когато те притиснат в ъгъла? Може ли човек да се справи с недоверието и какво е усещането, когато любовта си е отишла – утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“

Жените в администрацията властват над високопоставените мъже в Извор в „Столичани в повече“