Актуално Какво ще се случи...

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“

Добави коментар

В петък, 5 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Йордан ще се заеме с отговорната задача да направи замервания за магистралата.

В петък, 5 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Йордан ще се заеме с отговорната задача да направи замервания за магистралата. Като компетентен проектант, дипломирал се с плановете за магистралата до Варна, той ще ангажира отец Григорий за свой асистент.

 

Добави описание

 

От своя страна Рангел ще се срещне с потенциален подизпълнител, за да уточни параметрите за сътрудничество. Пацо няма да бъде съгласен с договорката, но категоричните резултати от предишни проекти бързо ще го убедят, че трябва да се довери на професионалистите.

 

Добави описание


Славка и Гълъбина ще бъдат прекалено грижовни към изпълнението на служебните си задължение в кметството на Извор. Престараването им ще причини човешки жертви и ще доведе Пацо до нервна криза. Шефът ще им постави ултиматум, от който зависи бъдещето и независимостта на дамите. Те ще се впуснат в безмилостна надпревара за одобрението му, дори и с цената на нетипични за тях усилия.

 

Добави описание


Една поръчана и неполучена пица ще пробуди съмнение в Спас и Радко за безкорисната помощ на кмета и попа.  Двамата ще вземат крути мерки по разкриването на измамата, но ще успеят ли да пречупят Гришата да се признае?

 

Добави описание


Държавната администрация в лицето на Кремена и Вероника ще изгради план за експлоатация на строителите на магистралата. Женски хитрости и отработени схеми ще проработят и Йордан ще падне жертва на манипулациите им.

 

Добави описание


Защо жените закъсняват за среща, колко бързо трябва да се „топи“ асфалтът, как най-ефективно се хваща „нов шаран“ и на какво е способна една заплашена секретарка? Ще си признае ли греха попът на Извор и какво ще получат Спас и Радко в обезщетение - утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Жените в администрацията властват над високопоставените мъже в Извор в „Столичани в повече“