Discovery Channels

„Тираджии в пустошта“ се завръща с пети сезон

0/5

„Тираджии в пустошта“ се завръща с пети сезон

Те карат най-големите камиони на планетата по най-трудните и самотни магистрали в света. Шофьорите на товарни камиони в Австралия са мъже и жени, които прекосяват най-негостоприемния терен в чудовищни возила. През какви предизвикателства ще преминат в новия пети сезон на „Тираджии в пустошта“, разбери от 23-и февруари, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

 

Добави описание


Пожари, наводнения, диви животни и постоянната заплаха от злополуки ги дебнат на всяка крачка, но решителните професионалисти се борят с трудностите, за да гарантират, че доставките ще стигнат навреме и невредими до предназначението си.

 

Добави описание

 

Благодарение на поредицата, която разказва трогателни истории за ежедневието на пътя и извън него, ще посетите недостъпни и невиждани части на Австралия, с които шофьорите едновременно се борят и забавляват.
 

11:00
16.12.2018
Тираджии в пустошта: Епизод 10 (Outback Truckers: Episode 10) Ужасното време и рушащата се инфраструктура създават проблеми на Марк в Микронезия. Слъдж пътува през дълбоката пустош към станции за добитък с нужда от дизелово гориво.
14:00
17.12.2018
Тираджии в пустошта: Епизод 6 (Outback Truckers: Episode 6) Наводнение на пътя забавя Марк и екипа му да доставят чуплив товар в отдалечена златна мина. На Джеф се налага да направи опасен преход в дъждовни условия.
15:00
17.12.2018
Тираджии в пустошта: Епизод 7 (Outback Truckers: Episode 7) Дълбоко в провинцията Антъни и Даниеле имат спешна сондажна работа, за да заменят разрушен кладенец. Конвой от състезателни коли се отправя към Пърт.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg