Discovery Channels

„Тираджии в пустошта“ се завръща с пети сезон

0/5

„Тираджии в пустошта“ се завръща с пети сезон

Те карат най-големите камиони на планетата по най-трудните и самотни магистрали в света. Шофьорите на товарни камиони в Австралия са мъже и жени, които прекосяват най-негостоприемния терен в чудовищни возила. През какви предизвикателства ще преминат в новия пети сезон на „Тираджии в пустошта“, разбери от 23-и февруари, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

 

Добави описание


Пожари, наводнения, диви животни и постоянната заплаха от злополуки ги дебнат на всяка крачка, но решителните професионалисти се борят с трудностите, за да гарантират, че доставките ще стигнат навреме и невредими до предназначението си.

 

Добави описание

 

Благодарение на поредицата, която разказва трогателни истории за ежедневието на пътя и извън него, ще посетите недостъпни и невиждани части на Австралия, с които шофьорите едновременно се борят и забавляват.
 

11:00
23.09.2018
Тираджии в пустошта: епизод 11 (Outback Truckers: Episode 11) Излезте на открития път с тези опитни шофьори и се впуснете в приключение с австралийски камиони. Товарите са по-големи, пътищата - по-тежки и действието е по-напрегнато отвсякога.
14:00
24.09.2018
Тираджии в пустошта: Епизод 7 (Outback Truckers: Episode 7) Моментът за Турбо е важен, тъй като той едновременно изпитва прага си на болка и камиона си. Междувременно Марк е изправен пред най-големия проект в кариерата си, но дали ще успее?
15:00
24.09.2018
Тираджии в пустошта: Епизод 8 (Outback Truckers: Episode 8) В средата на важен маршрут камионът на Турбо прегрява. В същото време Марк Кромуел се бори да завърши най-големия проект в кариерата си.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg