Discovery Channels

„Тираджии в пустошта“ се завръща с пети сезон

0/5

„Тираджии в пустошта“ се завръща с пети сезон

Те карат най-големите камиони на планетата по най-трудните и самотни магистрали в света. Шофьорите на товарни камиони в Австралия са мъже и жени, които прекосяват най-негостоприемния терен в чудовищни возила. През какви предизвикателства ще преминат в новия пети сезон на „Тираджии в пустошта“, разбери от 23-и февруари, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

 

Добави описание


Пожари, наводнения, диви животни и постоянната заплаха от злополуки ги дебнат на всяка крачка, но решителните професионалисти се борят с трудностите, за да гарантират, че доставките ще стигнат навреме и невредими до предназначението си.

 

Добави описание

 

Благодарение на поредицата, която разказва трогателни истории за ежедневието на пътя и извън него, ще посетите недостъпни и невиждани части на Австралия, с които шофьорите едновременно се борят и забавляват.
 

11:00
22.03.2018
Тираджии в пустошта: Епизод 7 (Outback Truckers: Episode 7) По най-трудните пътища и най-самотните магистрали на света, някои австралийски шофьори в огромни камиони преминават през най-негостоприемния терен на планетата.
11:00
23.03.2018
Тираджии в пустошта: Епизод 8 (Outback Truckers: Episode 8) По най-трудните пътища и най-самотните магистрали на света, някои австралийски шофьори в огромни камиони преминават през най-негостоприемния терен на планетата.
21:00
23.03.2018
Тираджии в пустошта: Епизод 5 (Outback Truckers: Episode 5) Марк е под напрежение да достави чуплива електрическа контролна зала в отдалечена мина в покрайнините. Джеф се сблъсква с яростна буря по пътя си към Тасмания. PREMIERE

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg