AXN

AXN маратон с "Изгубени" 4

AXN • От 0/5

AXN маратон с Изгубени 4
AXN маратон с Изгубени 4

AXN ще излъчи последователно от първи до осми епизод на сериала Изгубени 4 от 14.20 до 22.00 часа в неделя /7 септември/. Веднага след маратона от 22.00 часа е премиерата на девети епизод на хитовия сериал.

AXN е единственият канал в региона на Централна Европа, който ще представи на своите зрители новите епизоди от 4-ти сезон на световно известния сериал „LOST- Изгубени”

Отличен с награда „Еми” ’05 и „Златен Глобус”’06- за най-добър драматичен сериал - „LOST - Изгубени” разкрива премеждията на корабокрушенците от полет „Океаник 815”, които се озовават на необитаем остров насред Тихия океан. Оцелелите преоткриват неподозирани вътрешни сили, жизнено необходими за съществуването им в суровите условия на непознатата земя. Скоро те разбират, че островът крие дълбоки тайни като пронизителен звук от непознато същество, група наречена „Другите”, както и...мистериозен люк. Приятели, врагове и непознати обединяват сили и споделят трудности, с една единствена цел - да оцелеят. Но опасността и неизвестността дебнат зад всеки ъгъл, а прекомерното доверието в останалите във всеки един момент може да се обърне срещу тях. Дори героите имат своите тайни.

4-ти сезон е началото на края, дългоочакваното спасение, но да не забравяме, че предстоят още 48 епизода до финалния сезон на сериала през 2010.

Още за Lost

13:25
19.07.2019
Потънали вдън земя: Изгубеният рай (Gone: Paradise Lost) Шарлът Мориарти изчезва заедно с малкия си син и никой не знае, че разкриването на мистерията ще отнеме повече от 30 години.
23:00
19.07.2019
Треска за злато: Изгубената мина на Дейв Турин: Епизод 2 (Gold Rush: Dave Turin`s Lost Mine: Rookie Mistakes) Семейства от цяла Америка се съветват с експерта по златотърсачески мини и кариери Дейв Турин. Той им помага да спасят занемарените мини, така че
06:10
20.07.2019
Потънали вдън земя: Изгубеният рай (Gone: Paradise Lost) Шарлът Мориарти изчезва заедно с малкия си син и никой не знае, че разкриването на мистерията ще отнеме повече от 30 години.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за AXN маратон с "Изгубени" 4 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg