ТВ анонси AXN

„Ултравиолет“ и „Кандис Реноар“ с премиерни сезони през февруари по AXN ​

Добави коментар

От 4-ти февруари, всеки делничен ден от 10 преди обяд, AXN предлага на вниманиетоо Ви премиерния втори сезон на „Ултравиолет“, а на 24 февруари започва сезон 8 на „Кандис Реноар“.

От 4-ти февруари, всеки делничен ден от 10 преди обяд, AXN предлага на вниманиетоо Ви премиерния втори сезон на вдъхновения от книгата на Дебора Халбър "The Skeleton Crew" сериал „Ултравиолет“.

Сериалът разказва за живота на Ола Серафин - млада жена, която е принудена от обстоятелствата да напусне съпруга си и Лондон и да се прибере в родния Лудж. Фабулата се завърта около инцидент, на който тя става неволен, който изглежда като самоубийство, но това, което Ола вижда съвсем не отговаря на прибързаните заключения на полицията. Тъй като законните представители на реда очевидно не проявяват интерес, Ола отчаяно се обръща за помощ към интернет. Там попада на UV – Ultraviolet – гражданска инициатива от детективи аматьори, които разрешават криминални случаи, с които полицията не желае или не може да се справи.

Във втори сезон Ола Серафин и екипът от ентусиасти продължават да разрешават най-трудните престъпления, като едното от тях е съвсем близо до дома ѝ, а екипът им се сдобива с нов член.

Създателката Уенди Уест споделя, че идеята ѝ изцяло се основава на документалната книга на Дебора Халбър, в която са събрани истинските истории на любители на криминалните загадки.

На 24 февруари започва сезон 8 на „Кандис Реноар“. Всяка сряда от 21:00, очарователната Сесил Боас отново ще влезе в ролята на командир Кандис Реноар и нейният екип, които разследват различни криминални случаи в крайбрежно градче в южна Франция. В този сезон, след мозъчната операция на Антоан, той е доста променен и между Кандис и него броячите са нулирани. Какво ли можем да очакваме от нея, докато се опитва да спаси любовта им? Докъде ще стигне, за да го защити? За да разберете не пропускайте новия сезон на „Кандис Реноар“, само по AXN.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кандис Реноар , Ултравиолет

Девети сезон на „Кандис Реноар“ по AXN

Оригиналната продукция на AXN Полша „Ултравиолет“, с премиера за България през юни

Сесил Боа: „Имам същата развинтена фантазия като Кандис, но не бих могла да работя в полицията!“