ТВ анонси AXN

Премиерата на „Ханибал” 2 по AXN

Добави коментар

Това, което зрителите ще видят във втория сезон е... още повече лудост! Ще стане още по-откачено! Ако феновете са мислели, че сезон едно на Ханибал е откачен, да се приготвят за още по-голяма лудост!

За радост на всички български “Fannibals”, както са известни милионите фенове на последния най-елегантен и изтънчен човекоядец от всички познати досега, осносвното ястие ще бъде сервирано на масата му този понеделник от 22:00 ч. по AXN!

Ето какво отговаря самият Мадс Микелсен на въпроса: „Ще имат ли възможност зрителите да видят нещо ново и различно „Ханибал” 2?”: „Има неща, които не бихме искали да видим в сериала. До сега не говорехме за умрелите. Говорехме за взаимоотношенията на Ханибал с другите хора. В този сезон това ще се промени. Правим всичко по силите си да изглежда правдоподобно, откровено и даже приятно, но според мен хората ще са шокирани. Да, ще има шок и отвращение! Втори сезон е много различен, защото действието продължава. Първи сезон завърши със залавянето на Уил Греъм, а аз съм отговорен за всичко, в което е обвинен. Но същевременно няма как да е много по-различен, защото все пак става въпрос за Браян Фулър, но историята търпи развитие. Развива се най-вече в смисъл, че става все по-взривоопасна. Връзките между отделните герои стават все по-близки, все по-плашещи и в същото време по-красиви. Ще видим Ханибал, който се опитва да възобнови приятелството си с Уил, а ще видим и как аз помагам това да се случи.”

„Ханибал” 2

На същия въпрос Лорънс Фишбърн, който е в ролята на следователя от ФБР Джак Крофорд отговаря така: „Това, което зрителите ще видят във втория сезон е... още повече лудост! Ще стане още по-откачено! Ако феновете са мислели, че сезон едно е откачен, да се приготвят за още по-голяма лудост! Ще има и много отвратителни, ужасни изненади!”.

„Ханибал” 2

Към звездния актьорски състав на Мадс Микелсен, Хю Данси, Лорънс Фишбърн и Каролин Давернас, във втори сезон се присъединяват още две холивудски знаменитости – Джилиън Андерсън /”Досиетата X”/ и Синтия Никсън /”Сексът и градът”/. Андерсън е в ролята на д-р Беделия Де Мюрие – приятел и терапевт на Ханибал Лектър, поставила под съмнение миналото си с него. Принудена да обмисли възможността за опасната му природа, Беделия решава да прекъсне професионалните си отношения с Лектър.

Синтия Никсън е в ролята на нетърпящият фриволности федерален ревизор Кейди Прюрнел, която е повикана, за да разследва Джак Крофърд в навечерието на разрушителния доклад на д-р Алана Блум относно това, как той е третирал професионално Уил Греъм.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ханибал

Започва сезон 3 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1

Започва сезон 2 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1

Сериалът „Ханибал“ започва по БНТ 1

Уил и Ханибал са двете страни на една и съща монета - интервю с Хю Данси

"Ханибал" е страшен, но пълен с изненади - интервю с Мадс Микелсен