ТВ анонси AXN

4 часа с финал на „Lost – Изгубени” - 2 август от 19:35 по AXN

Добави коментар

4 часа с Големия финал на Култовия сериал „Lost – Изгубени” - 2 август от 19:35 по AXN
Lost - Изгубени”Когато стане въпрос за чудотворно оздравяване, невероятни събития, един прекрасен Остров, чудовище дим, пътуване напред и назад във времето, повечето хора ще се сетят за сериалa „Lost – Изгубени”Последният епизод ще бъде излъчен на 2 август по AXN. По традиция, този успешен сериал не може да приключи без феновете да поискат нещо повече.

AXN ще запази жив интересът към сериала. За целта, заедно с последния двоен епизод на поредицата от невероятни приключения със сложен край, AXN ще излъчи и специалният документален филм „Lost - Изгубени: Последното пътуване” / „Lost: The Final Journey”.

Lost - Изгубени”

На 2 август AXN ще покаже края на сериала „Lost – Изгубени” - от 19:35 ще бъде излъчен специалният документален филм "Lost - Изгубени: Последното пътуване” / „Lost: The Final Journey”, който представлява един откровен разговор с екипа на сериала, включително продуценти и актьори. На фона на снимки от сериала и участието на актьори и продуценти, филмът ще припомни историята на групата хора, които зрителя постепенно обикна  през последните 6 години.

Lost - Изгубени”


Филмът ще върне времето назад, за да напомни как героите от „Lost – Изгубени” обичаха, как се бореха, как вярваха и как умряха... ще припомни историята, която заплени сърцата на феновете, историята, която промени мисленето им и се докосна до живота им. Заедно с това, ще бъде разказана и история, за която никой никога не е чувал...

Lost - Изгубени”


От 21:10 ще бъде излъчен последният двоен епизод от финалния шести сезон на сериал.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Lost - Изгубени , Lost

AXN маратон с "Изгубени" 4

Героите от "Lost - Изгубени" 4 се изгубиха на летище "София"