ТВ анонси AXN

„В твоите ръце“ - за първи път в България през октомври по AXN!

1 коментар

Създаден през 2020-та година, „В твоите ръце“ е вдъхновен от истинската история на д-р Пиерданте Пичони, чийто живот се променя напълно след инцидент и от отдаден лекар той става пациент, а от учител, се превръща в ученик - една човешка история за втория шанс и за трудния път към изкуплението.

Историята е разказана през погледа на д-р Андреа Фанти (Лука Арджентеро, „Яж, моли се и обичай“), блестящ ръководител на катедра по вътрешните болести, чийто животът се преобръща след черепно-мозъчна травма. Той оцелява, но губи памет за последните дванадесет години от живота си. Без спомените си, Андреа се събужда в напълно непознат свят, в който близките му са непознати, новите отношения се забравят, а неговите медицинските триумфи са почти безвъзвратно изгубени.

Болницата е единствената място, в което се чувства като у дома си и където трябва да възстанови своя живот като пациент, съпруг, баща и в крайна сметка като лекар – едно дълго и трудно пътуване към собствената идентичност в търсене на отговор на въпроса „Кой съм аз?“ Като всяка процердурна драма, така и „В твоите ръце“ успоредно с пътуването на д-р Фанти държи на фокус и различни клинични случаи, също както и богатата сложност на болничния живот.

От 1 октимври, всеки петък от 21:00 ч. по AXN.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В твоите ръцe