ТВ анонси AXN

„Новобранецът“ и „Алекс Райдър“ с премиерни сезони от 4-ти април.

Добави коментар

Първите две премиери за април по AXN, са два нови сезона на хитови заглавия.

Да започнеш от начало не е лесна работа! В „Новобранецът“, това важи с особена сила за Джон Нолан – жител на малко градче, претърпял инцидент променил живота му, който решава да послуша инстинктите си и да стане полицай. И така, Джон Нолан става най-възрастният новобранец в редиците на полицията в Лос Анжелис и използва своя житейски опит, решителност и чувство за хумор, за да бъде в крак с останалите новобранци, с 20 години по-млади от него. През новия четвърти сезон, Нолан ще бъде поставен пред множество нови предизвикателства, романтични връзки и смъртоносни престъпници, докато търси да разбере, какво ченге в крайна сметка иска да бъде.

В ролята на Джон Нолан е известният у нас най-вече с ролята си на Рик Касъл Нейтън Филиън, от спечелилата редица награди телевизионна поредица "Касъл". Нейтън Филиън е спечелил общо седем награди „Избор на публиката“ за ролята си на Касъл, като последната е през 2016 г.

Въпреки ролята му в премиерния сериал по AXN, Нейтън Филиън съвсем не е новобранец. В действителност, тази година актьорът ще отпразнува 28 години в шоу бизнеса! Ако се чудите откъде имаме тази информация, то отговорът е, че актьорът не е изтрил от официалната си биография първата си роля, която е в сапунения сериал на ABC One Life to Live през 1994.

Премиера: 29-ти април, вторник, 21:00

Веднага след „Новобранецът“ е премиерата на втори сезон на шпионския екшън „Алекс Райдър“, създаден по романите на английския писател Антъни Хоровиц. В първия сезон видяхме нашия млад герой, вербуван от Отдела за специални операции на МИ6 и натоварен със задачата да проникне в елитната и мистериозна академия „Пойнт Блан“ във френските Алпи. Там той разкрива заговор за клониране на членове на неговата богаташка студентска група, който цели да ги използва, за да завземе контрола над глобалните индустрии. Алекс успява да спре злодея д-р Грийф, да победи собствения си клонинг, като накрая се отказва от двойния си живот на шпионин, решение, което се оказва временно.

Вторият сезон на Алекс Райдър следва сюжета на четвъртия роман от поредицата на Хоровиц, „Eagle Strike“. Тук ще видим как Алекс разкрива заговор на милиардерът-знаменитост и вманиачен природозащитник Деймиън Крей, който се опитва да завземе контрола над ядрения арсенал на САЩ и да изстреля ракети, насочени към големите държави производителки на наркотици. Целта на налудничавия богаташ е да изкорени световната търговия с наркотици, независимо от цивилните жертви. Опитите на Алекс да го спре, го отвежда от южната част на Франция до улиците на Амстердам и накрая до Air Force One.

Премиера: 29-ти април, вторник, 21:55

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър