ТВ анонси AXN

„Суперсили“ и „Ясновидци“ с премиера по AXN през май!

Добави коментар

Мистериозният май включва и премиерите на пет епизода на „В тъмното“.

Единственият досега продукт на Sony базиран на PlayStation, е създаден по комиксите на Брайън Бендис и Майкъл Еминг. „Суперсили“ проследява живота на двама детективи от отдел убийства, на които е възложена отговорността да защитят обикновените хора и да запазят мира на планетата, застрашен от богоподобни мъже и жени, които кръстосват небесата надарени със свръхчовешки способности и налагат своята власт над смъртните, които едновременно се прекланят и страхуват от тях. В този свят, в който съжителстват хора и супергерои, детектив Крисчън Уолкър (Шарлто Копли „Сектор 9“), чиято собствена супер сила е била отнета, разследва престъпления, в които основните замесени са свръхчовеци, заедно с партньора си Дийна Пилигрим (Сюзън Хейуърт „Полтъргайст“).

Премиерата на „Суперсили“ е на 5 май, сряда от 21:00. AXN ще излъчва по един епизод всяка сряда в същия час.

Ясновидци“ е един мрачно-комичен поглед върху дейността на гилдията на екстрасенсите и криминалният синдикат, който ги контролира. Историята е разказана през погледа на недоволен бивш играч от този свят, който започва да получава видения. Джефри Донован е в ролята на Чарли Хавърфорд - персонаж, чиито чар и дарба за мимикрия са използвани в преследване на неетични и често незаконни дела и който крие много разочарования под строго контролирана повърхност. Чарли притежава малък бизнес за предсказване на бъдещето и се занимава със строителни измами за семейството, което контролира бизнеса в по-голямата част от Лос Анджелис. Но един удар по главата от ядосаното гадже на клиент, който прекъсва хипнотичен сеанс, ще докара на света един нов „ясновидец“ в негово лице, който започва да вижда и усеща реални и основни истини, които ще променят животът му на измамник завинаги!

Премиерата на „Ясновидци“ е на 26 май, сряда от 21:55. AXN ще излъчва по един епизод всяка сряда в същия час.

От 3 до 31 май, всеки понеделник AXN ще излъчи в „В тъмното” - американската хорър антология, в която всеки епизод е вдъхновена от отделен популярен празник.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Суперсили , Ясновидци , В тъмното

Джефри Донован за ролята си в "Ясновидци" по AXN

Maрияна Николаева е победителят в Ясновидци 2

Разтърсващ финал на „Ясновидци” 2 - събота, 13 юни в 20 часа

“Ясновидци” - 6 юни, събота от 20:00 ч.

“Ясновидци” - 10 епизод, 20:00 ч. по bTV