ТВ анонси AXN

AXN Black и AXN White с вълнуващи премиери през октомври

Добави коментар

През месец октомври, каналите AXN Black и AXN White са приготвили приятни изненади за феновете си. Цели четири висококачествени продукции от тази и миналата година, намират своето място в програмните схеми на каналите на Sony Pictures Television за България.

През месец октомври, каналите AXN Black и AXN White са приготвили приятни изненади за феновете си. Цели четири висококачествени продукции от тази и миналата година, намират своето място в програмните схеми на каналите на Sony Pictures Television за България.

В сърцето на океана

Първи стартира испанският мини сериал „В сърцето на океана”. Неговата премиера е на 3 октомври от 22:05, по AXN White.

Историята се развива през 16-ти век. Кралят на Испания, Чарлз I, е обезпокоен от нарастващия брой на междурасовите двойки в испанска Америка и решава да насърчи една експедиция от 80 испански девойки, които да населят Новия свят. Пътуването ще продължи шест години, през които тези млади жени ще живеят в постоянна опасност. През това време, експедицията ще трябва да се бори срещу пиратски нападения, местни жители и португалци, които се стремят да доминират на тези земи.

Дългото и мъчително пътуване, трябва да премине пеша през джунглата, за да достигне местоназначението си. Едно приключение, командвано от жени, в ерата на завоевателите!

Царство

На 7 октомври, отново по АXN White, от 22:35 стартира американската фентъзи драма „Царство”. Опасности и интриги дебнат зад всеки тъмен ъгъл на замъка в историята, посветена на тийнейджърските години на Мери Стюард, кралицата на Шотландия. След като прекарва безоблачно детство, скрита в манастир от съображения за сигурност, младата Мери пристига във Франция, където в името на сигурността на Франция, трябва да се омъжи за сина на френския крал – принц Франсис. Усложненията се появяват заедно с красивия и коварен полу-брат на принца и неговата майка - кралица Катрин. Когато известната с твърдия си характер Катрин разбира от предсказание, че сватбата на Франсис с Мери ще му коства живота, тя е твърдо решена да спаси сина си, независимо колко други живота ще трябва да бъдат отнети.

От здрач до зори

На 9 октомври по AXN Black, тръгва сериалът на Робърт Родригес „От здрач до зори”, който черпи вдъхновение от култовия екшън-трилър с Джордж Клуни и Куентин Тарантино. В центъра на действието са банковият обирджия Сет Геко (Ди Джей Котрона) и неговият агресивен и непредвидим брат Ричи (Зейн Холц), които след поредния обир оставят няколко трупа след себе си. В резултат, братята са издирвани от ФБР и непоколебимите тексаските рейнджъри Ърл Макгроу (Дон Джонсън) и Фреди Гонзалез (Джеси Гарсиа). Докато се укриват в Мексико, Сет и Ричи се натъкват на бившия пастор Джейкъб Фулър (Робърт Патрик) и семейството му и ги взимат за заложници. Използвайки караваната им за да пресекат границата, решават да се отбият в стриптийз клуб на границата със САЩ. Настъпва истински хаос, когато се оказва, че клубът е населяван от вампири и други човекоядни същества.  Попаднали в капан, от който няма измъкване, престъпниците трябва да обединят сили със своите заложници и да се борят за оцеляването си. Сериалът обогатява историята от едноименния филма с нови персонажи и допълнителни сюжетни линии и изследва мезоамериканската митология, скрита зад съществата вътре в клуба.

Живот на ръба

“Живот на ръба” е уникална по рода си документална поредица, която стартира по AXN Black на 11 октомври от 22:10.

От разрушенията нанесени от урагана Санди, до катаклизмите причинили сушата в Средния Изток, тази изключителна поредица представя репортажи от първа ръка от най-засегнатите райони и търси решения за причините за пагубните климатични промени, в глобален мащаб. Своята ангажираност към каузата демонстрират с участието си Мат Деймънд, Харисън Форд, Джесика Алба, Иън Сомърхолдър и още много известни личности и журналисти. Във финала на сезона, носителят на „Пулицър”, журналистът Томас Л. Фридман, интервюира президента Обама, относно климатичните промени във Вашингтон.

Живот на ръба

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царство , От здрач до зори , Живот на ръба , В сърцето на океана

Extreme Living – “Живот на ръба”