TLC

Лакомства за Хелоуин, торта със снежен човек в реален размер....

TLC • 0/5

Лакомства за Хелоуин, торта със снежен човек в реален размер....

Лакомства за Хелоуин, торта със снежен човек в реален размер и коледни сладкиши са само част от сладките изненади за зрителите

Изкусително сладката поредица на TLC, „Кралят на тортите“, се завръща с нови епизоди на 19-и октомври, сряда, от 21:00 ч. Бъди Валастро и неговият екип се опитват да смогнат с всички поръчки, създавайки все по-изумителни творения в пекарната им "Carlo's Bake Shop" в Хоубоукън, Ню Джързи. Новите епизоди от 8-и сезон на „Кралят на тортите“ потопят зрителите в подготовката за Хелоуин, по време на която Бъди и екипът му смело наемат за консултация къща, обитавана от духове.

Кралят на тортите

Кралят на тортите

Бъди се изправя пред още едно предизвикателство, което се оказва по-трудно, отколкото си е представял - да направи торта-снежен човек в реален размер за група деца в предучилищна възраст. Поредицата представя и как трогателна дискусия с организацията "Feeding America" вдъхновява Бъди да готви за доброволците.

Кралят на тортите

Кралят на тортите

Новите епизоди на „Кралят на тортите“ запознават зрителите със сгряващата сърцето среща между Бъди и бившия му учител, който минава през пекарната. Бъди с нетърпение е готов да покаже на ментора си какво е научил и докъде да се развили уменията му. С наближаването на Коледа семейство Валастро се готви за ежедневната изненада, която поднася на хората в неравностойно положение, подготвяйки торта във формата на коледно дърво. Поредицата „Кралят на тортите“ осигурява достъп до всички тайни кътчета на пекарната и показва емоциите и драмите зад пандишпановите блатове и вкусните кремове.
  

Още за Кралят на тортите

05:12
19.08.2018
Кралят на тортите: Епизод 9
05:36
19.08.2018
Кралят на тортите: Епизод 10
06:00
19.08.2018
Кралят на тортите: Чудовища, тикви и ковчези

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg