TLC

Лакомства за Хелоуин, торта със снежен човек в реален размер....

TLC • 0/5

Лакомства за Хелоуин, торта със снежен човек в реален размер....

Лакомства за Хелоуин, торта със снежен човек в реален размер и коледни сладкиши са само част от сладките изненади за зрителите

Изкусително сладката поредица на TLC, „Кралят на тортите“, се завръща с нови епизоди на 19-и октомври, сряда, от 21:00 ч. Бъди Валастро и неговият екип се опитват да смогнат с всички поръчки, създавайки все по-изумителни творения в пекарната им "Carlo's Bake Shop" в Хоубоукън, Ню Джързи. Новите епизоди от 8-и сезон на „Кралят на тортите“ потопят зрителите в подготовката за Хелоуин, по време на която Бъди и екипът му смело наемат за консултация къща, обитавана от духове.

Кралят на тортите

Кралят на тортите

Бъди се изправя пред още едно предизвикателство, което се оказва по-трудно, отколкото си е представял - да направи торта-снежен човек в реален размер за група деца в предучилищна възраст. Поредицата представя и как трогателна дискусия с организацията "Feeding America" вдъхновява Бъди да готви за доброволците.

Кралят на тортите

Кралят на тортите

Новите епизоди на „Кралят на тортите“ запознават зрителите със сгряващата сърцето среща между Бъди и бившия му учител, който минава през пекарната. Бъди с нетърпение е готов да покаже на ментора си какво е научил и докъде да се развили уменията му. С наближаването на Коледа семейство Валастро се готви за ежедневната изненада, която поднася на хората в неравностойно положение, подготвяйки торта във формата на коледно дърво. Поредицата „Кралят на тортите“ осигурява достъп до всички тайни кътчета на пекарната и показва емоциите и драмите зад пандишпановите блатове и вкусните кремове.
  

Още за Кралят на тортите

10:00
20.02.2018
Кралят на тортите: Чък от Стейтън Айлънд, чудатости и Сал (Cake Boss: Staten Island Chuck, Strange Oddities and Sal) Екипът създава торта за Чък от Стейтън Айлънд. А по-късно Бъди прави преобърната торта за клиентка, която е вдъхновена от най-любимото й м
10:30
20.02.2018
Кралят на тортите: Купони, психология и сладкиши (Cake Boss: Punches
19:00
20.02.2018
Кралят на тортите: Огромна пчела и шефката Грейс (Cake Boss: A Big Bumblebee and a Bossy Grace) Бъди прави гигантска торта с формата на пчела за премиерата на Трансформърс 3. А Грейс остава да ръководи пекарната.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg