ТВ анонси TLC

Откраднете вдъхновение за експерименти в кухнята с „Денят на тортите“

Добави коментар

Бъди Валастро се завръща за още по-сладки моменти по TLC

 

Дългоочакван като рожден ден и неустоим като празник за цялото семейство – „Денят на тортите“ е емоция за всички, които обичат сладката страна на живота. Празнувай от 25 до 29 ноември само по TLC.

 

Искаш ли да празнуваш рождения си ден два пъти? Или всеки ден да е като любов от пръв поглед с половинката ти? Сладките моменти от живота са това, което ни кара да се усмихваме, а един чаровен италианец обещава да сбъдне мечтата ни за... торти всеки ден, от сутрин до вечер.

 

„Денят на тортите“ е празникът, за който всички мечтаем и Бъди Валастро се завръща с още повече вдъхновение и енергия, за да ни въвлече в нов сладък екшън от 25 до 29 ноември в 21:00 ч. само по TLC. Приготви се за най-доброто от света на сладкарството и семейната пекарна на фамилия Валастро.

 

„Денят на тортите“

 

Започваме с новите епизоди на „Кралят на тортите“, в които ще проследим внимателно сладкарските техники на Бъди, за да си откраднем вдъхновение за експерименти в кухнята. Има какво да научим от един от най-успешните сладкари на Америка! Заедно с екипа на пекарната на Карло в Ню Джърси, Валастро приготвя сложни тематични торти за различни поводи – и също като италианското му семейство, тортите му са по-големи и по-смели от всякога!

 

В „Голямото печене с Бъди“ любимият ни италианец отправя предизвикателство към отбори от най-талантливите пекари и сладкари на Америка. Най-сладкото състезание поставя на изпитание уменията и късмета на семейни двойки, братя и сестри или приятели за създаване на фантастични и екзотични торти-шедьоври.

 

А в „Бъди срещу Дъф“ Бъди Валастро и Дъф Голдман се изправят един срещу друг, за да тестват кулинарните си умения и да сложат край на една от най-големите вражди в историята на сладкарството! Избери своя фаворит и сподели кой ще спечели във Facebook страницата на TLC.

 

„Денят на тортите“

 

За зрителите на TLC Бъди Валастро няма нужда от представяне. Той е известен не само със сладкарския си талант, но любовта и отдадеността, с която развива семейния бизнес. Още от 17-годишен поема управлението на пекарната, след като нещастен случай отнема живота на баща му. Въпреки трудните моменти Бъди успява не само да закрепи семейството си, но и да превърне италианската традиция в правенето на торти в истинска сладка сензация в САЩ.

Повече за уменията и живота на Бъди можеш да научиш още в понеделник (25.11) в 20:00ч. по TLC.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят на тортите , Кралят на тортите

„Кралят на тортите“ се завръща с нови кулинарни изкушения по TLC

„Кралят на тортите“ с нови кулинарни вълшебства в ефира на TLC

Лакомства за Хелоуин, торта със снежен човек в реален размер....

Осми сезон на „Кралят на тортите“ на 11-и май

TLC представя нови предавания и нова визия