Актуално В програмата

TLC представя нови предавания и нова визия

1 коментар

От 1 март международният женски развлекателен и лайфстайл канал TLC, част от портфолиото на Discovery Networks, заменя досегашния си облик с нов по-модерен и бляскав вид.

От 1 март международният женски развлекателен и лайфстайл канал TLC, част от портфолиото на Discovery Networks, заменя досегашния си облик с нов по-модерен и бляскав вид. С мотото „Животът, който си заслужава да гледаш”, TLC отваря вратите към нови светове като показва на зрителите автентични истории от живота, които едновременно очароват и забавляват. TLC се обръща към уверените модерни и динамични жени като се превръща в прозорец към живота на другите и техните неочаквани разкази.

TLC представя нови предавания и нова визия

„Новият облик на TLC е резултат от сериозни проучвания в региона по отношение на нуждите на съвременните жени, какво е представял TLC досега и какво още може да им предложим. Разбрахме, че TLC е много по-млад и увлекателен телевизионен канал отколкото си мислехме. В повечето страни, където се излъчва, аудиторията на TLC e съставена от по-млади, по-активни и по-високо образовани жени в сравнение с всеки друг канал с женска насоченост. Новият вид на ТLC отбелязва точно това: той е по-цветен, по-светъл и забавен. Логото е по-плътно в ярко червен цвят и цялата ни комуникация е насочена в тази насока. TLC е комбинация от интересни, информативни и забележителни истории от живота на другите. Такъв е „Животът, който си заслужава да гледаш”, разказва Александра Тиганас, програмен директор за Югоизточна Европа.

Още от началото на излъчването си в  Югоизточна Европа, TLC заема първо място сред женските канали в региона, показвайки на зрителите много близки истории до техния собствен живот. Новата цветова гама носи усещане за жизненост, топлота и приятелско настроение, което отразява ключовите ценности за марката като увереност, смелост, съпричастност и вдъхновение. Визуалното обновяване доближава визията и усещането за канала до жизнерадостната представа за живота такъв, какъвто е.

Предстоящата програма на TLC включва нови епизоди на най-популярните заглавия на поредици като „Запознайте се с Хъни Бу Бу”, „Кралят на тортите”, „24 часа в отделението за спешна помощ”, но също и нови премиери на разнообразни теми, от семейния живот до съвети за ежедневните проблеми. Сред програмите, които зрителите ще гледат през март са:

„Запознайте се с Хъни Бу Бу” (Втори сезон) – всеки понеделник от  21:00 часа

Най-влиятелното 7-годишно момиче в историята на поп културата се завръща с нови серии в хитовото предаване по TLC „Запознайте се с ХЪни Бу Бу”. От спонтанни семейни излети до старомодния селски хумор на Джорджия, „Запознайте се с Хъни Бу Бу”, следва Алана „Хъни Бу Бу”, нейната майка-домакиня Джун, баща ѝ Майк, който е миньор, сестрите ѝ Лорин, Джесика, Анна и малката им племенница Кейтлин. Сериалът, който се завръща след серия от специални празнични издания, дава откровен поглед върху техния безмилостно шумен и уникален живот в Макинтайър, Джорджия.

„90 дни до сватбата” с начало -  18 март от 22:00 часа

Това е разказ стар, колкото света – момче и момиче се срещат, влюбват се, момичето получава специална виза, за да посети САЩ, момичето и момчето имат 90 дни, за да решат остатъка от живота си: да се оженят или да се върнат обратно в домовете си. В новата поредица по TLC „90 дни до сватбата” зрителите следват 5 двойки, които откриват сложния свят на интернационалната любов.

„Сестри по кръв” започва на 29 март от 21:00 часа

Отглеждането на семейството, готвенето, чистенето и това да са порядъчни цигански съпруги са от първостепенно  значение за всички, с изключение на Нети Станли, лудетината Мели и братовчедката им Кайла. Те са далеч от пътуването с каравани и  гадаене на бъдещето с помощта на кристална топка. „Сестрите по кръв” разхождат по улиците на Мартинсбърг, Западна Вирджиния, облечени по последна мода и се отдават на любимото си занимание: клюките! Въпреки, че споделянето на семейни тайни може да доведе до война с всички възможни средства, тези момичета никога не падат по гръб!

„Гангстерски съпруги” стартира на 4 април от 21:00 часа

Поредицата следва четири жени от Стейтън Айлънд, които се учат как да се справят с живота докато техните съпрузи или бащи преживяват като гангстери. Те обичат дрехите с кожи, златните накити и приличат на елитни гангстерски дами от високата класа. В действителност обаче животът им е всичко друго, но не впечатляващ. Ежедневието на тези жени е свързано с непрекъснати вътрешни борби между тях, приятелите и семейството им. Гангстерските съпруги са и майки, които се опитват да осигурят най-доброто за децата и себе си.

TLC представя нови предавания и нова визия

„Външният ти вид е от неговите ръце” (Втори сезон) с начало на 28 април от 21:00 часа

Попаднала си в модна рутина, отегчена си от всичко в гардероба си и това се отразява на връзката с половинката ти? Къде е решението? Какво ще кажеш за една промяна на стойност 5,000 паунда? Има само едно условие - личният стилист, който ще разполага с всички пари ще е твоят съпруг. Експертният екип на TLC, воден от моделът и модна икона Лиса Сноудън, ще му дават напътствия. Те ще научат всеки един от съпрузите с бедни модни познания как да съчетават кройката и цветовете на дрехите, как да подбират тоновете на грима и коя прическа ще отива на съпругите им.

„24 часа в отделението за спешна помощ” (Четвърти сезон) започва на 1 май от 23:00 часа

„24 часа в отделението за спешна помощ” дава безпрецедентен достъп до едно от най-натоварените спешни отделения във Великобритания, Болницата „Кингс Колидж”. 91 камери заснемат случващото се във всеки един момент от работния ден. Поредицата позволява на зрителя да види уникални предизвикателства – заедно с добрите и лошите моменти, с които персоналът на болницата „Кингс Колидж” се сблъсква докато лекува 350-те пациенти, които влизат през вратите ѝ всеки ден.

„Моята странна мания 5” с начало от 25 май 22:00 часа

Програмата разказва завладяващите истории на хора, борещи се с необичайни обсесивни състояния. Шоуто проследява пристрастените докато те разкриват странното си пристрастяване на семейството и близките си. Те ще се срещнат с експерти психолози, които да разберат основните причини за тяхното поведение.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сестри по кръв , Моята странна мания , Кралят на тортите , Запознайте се с Хъни Бу Бу , Гангстерски съпруги , Външният ти вид е от неговите ръце , 90 дни до сватбата , 24 часа в отделението за спешна помощ

Откраднете вдъхновение за експерименти в кухнята с „Денят на тортите“

„Кралят на тортите“ се завръща с нови кулинарни изкушения по TLC

„Кралят на тортите“ с нови кулинарни вълшебства в ефира на TLC

90 дни до сватбата: Заживяха ли щастливо?

Четвъртият сезон на „90 дни до сватбата“ обещава да бъде най-завладяващия до момента