ТВ анонси TLC

„Кралят на тортите“ с нови кулинарни вълшебства в ефира на TLC

Добави коментар

Епизодите проследяват новите предизвикателства пред екипа на „Пекарната на Карло“ – торта във формата на издълбана тиква, поръчка от Близкия Изток и още много други

Хитовата поредица „Кралят на тортите“ се завръща в ефира на TLC с нови вълнуващи епизоди. Нови изумителни кулинарни шедьоври, трудни предизвикателства и много щастливи семейни моменти ще пренесат зрителите в света на тортите. Бъди  Валастро  и  екипът  му  се  завръщат  и  в кухнята  става  по-горещо  от  всякога от 22-и октомври, в 21:00 ч. по TLC.

 

Добави описание


Поредицата проследява световноизвестния пекар Бъди Валастро и неговото семейство, докато те продължават да разширяват „Пекарната на Карло“ – техния успешен семеен бизнес. Сред  невероятните сладкарски  произведения  от  сезона  ще  видим  почерпка  за рождения ден на  сина  на  Бъди  с  къща  с духове,  която  трябва да подхожда  на  призрачната  му  торта. Рапърът Фат Джо също посещава пекарната, за да поръча торта за новия си хит. Дали Бъди ще  може  да  създаде  великолепно  златно творение? С наближаването на Хелоуин, Бъди и екипът му ще трябва да сътворят торта в сложната форма на издълбана тиква.

 

Добави описание

 

“Без значение къде съм, семейството е универсална ценност“, заяви Бъди Валастро. „Нищо не събира хората заедно по-добре от храната и се надявам, че новите епизоди на „Кралят на тортите“ ще продължават да вдъхновяват хората да пекат и да прекарват време със семействата си.“

 

Добави описание


Епизодите проследяват и най-далечната поръчка на екипа – до Саудитска Арабия. Бъди и Мауро поемат на пътешествие до Близкия Изток, за да доставят великолепната торта. Но докато пътуват, в пекарната нараства напрежение около едно от най-емблематичните печива.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кралят на тортите

Откраднете вдъхновение за експерименти в кухнята с „Денят на тортите“

„Кралят на тортите“ се завръща с нови кулинарни изкушения по TLC

Лакомства за Хелоуин, торта със снежен човек в реален размер....

Осми сезон на „Кралят на тортите“ на 11-и май

TLC представя нови предавания и нова визия

В програмата:

06:30 24.05.2022
Тв програма TLC
06:30 25.05.2022
Тв програма TLC
06:30 26.05.2022
Тв програма TLC
06:30 27.05.2022
Тв програма TLC
06:30 28.05.2022
Тв програма TLC