ТВ анонси TLC

Редица известни личности със сеанси в новия сезон на „Медиумът от Лонг Айлънд“

Добави коментар

Редица известни личности със сеанси в новия сезон на „Медиумът от Лонг Айлънд“ по TLC

 

Премиерният сезон включва известни личности като Тейтъм О'Нийл, Уейн Брейди, Луи Андерсън, Майкъл Фишман, Бронсън Пинчът, Ари и Лорън Луйндик, Тейлър Дейн, Кейт Фланъри и Реджиналд Вел Джонсън

Хитовата поредица „Медиумът от Лонг Айлънд“ се завръща с  нов сезон на 30 октомври от 23:00 часа по TLC. В новия сезон Тереза Капуто ще продължава да споделя трогателни истории, на които феновете се наслаждават от години.

Новите епизоди включват също така и сеанси с известни личности като Тейтъм О'Нийл, Уейн Брейди, Луи Андерсън, Майкъл Фишман, Бронсън Пинчът, Ари и Лорън Луйндик, Тейлър Дейн, Кейт Фланъри и Реджиналд Вел Джонсън. По време на сезона, дарбата на Тереза да помага на хората да се свържат с починалите си близки води до емоционални и дори шокиращи четения.

При изключително рядко двойно появяване, дух се появява при сеанс със семейство, което е преживяло ужасна трагедия, а по-късно в съвсем различно групово четене, Тереза е в шок когато същият дух се появява отново.

Както винаги, Тереза се старае да балансира двете си роли – като медиум и като майка, което е изключително предизвикателно, когато духовете се появяват по време на търсене на булчинска рокля със сгодената си дъщеря Виктория в „Клайнфелд Брайдъл" – домът на „Кажете ДА на булчинската рокля“. Дали ще успее да намери баланса или ще се създаде напрежение в семейството? Разберете с новия сезон на „Медиумът от Лонг Айлънд“ се завръща с нов сезон на 30 октомври от 23:00 часа по TLC.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Медиумът от Лонг Айлънд

Нови емоционални сеанси с „Медиумът от Лонг Айлънд“ по TLC

„Медиумът от Лонг Айлънд“ се завръща с още по-забавен шести сезон