ТВ анонси TLC

TLC обяви завръщането на „90 дни до сватбата: Преди срещата“

Добави коментар

„90 дни до сватбата: Преди срещата“ ни показва как влюбени американци, които смятат, че са срещнали своите потенциални сродни души онлайн, се подготвят да заминат в чужбина, за да се срещнат с тях лично и да видят дали любовта ще разцъфти и в реалния живот.

Какво се случва преди 90-те дни? Моментът, когато двойки, които имат онлайн връзка, се срещат лично за първи път? „90 дни до сватбата: Преди срещата“ ни показва как влюбени американци, които смятат, че са срещнали своите потенциални сродни души онлайн, се подготвят да заминат в чужбина, за да се срещнат с тях лично и да видят дали любовта ще разцъфти и в реалния живот. Тази завладяваща поредица се завръща на екран с нова доза разтърсващи любовни истории. В новия сезон са събрани едни от най- интересните двойки до сега! А зрителите ще имат възможност да проследят началото на тяхната приказка - още преди срещата.


Запознайте се с новите участници, сред които е и първата еднополова двойка в предаването!


Стефани (29, Ню Йорк) е инфлуенсър и е свикнала да получава стотици съобщения в социалните мрежи. Но до сега не е предполагала, че един непринуден чат ще я запознае със сродната ѝ душа - Ерика (24, Австралия). Двете си пишат повече от три месеца, но Стефани се опитва да опази тайната за Ерика и сексуалната си ориентация в тайна от семейството си. Несигурна е как да обясни на родителите си, че ще пътува до Австралия, за да се срещне с жената на живота си. За да се усложни допълнително ситуацията, Стефани страда от рядко заболяване на костния мозък, заради което се изисква разрешение от лекар, за да пътува, както и няколко вида лекарства. Стефани рискува живота си, за да се срещне с жената на мечтите си, но дали  Ерика е влюбена в онлайн образа или в истинската Стефани?

 

Добави описание


Въпреки че Ед (54, Сан Диего) е доста нисък (под 150 см.), е познат на хората като „Големия Ед“ заради голямото си сърце. Въпреки че вече 28 години е необвързан, Ед не се отказва и среща Розмари (23, Филипините) в социалните мрежи. Той е готов да вземе самолета за Филипините и да се срещне за първи път с нея на живо. Но шокиращата разлика във възрастта - цели 31 години, неодобрението на връзката им от единствената му дъщеря и неяснотата относно миналото на Розмари, се оказват голяма пречка за Ед. Остава да разберем дали романтичната приказка ще има щастлив край.


Последните няколко години са били тежки за Джефри (32, Сиатъл). Скоро след развода с бившата си жена, той трябва да преживее и трагичната загуба на сина си. Но животът започва да изглежда по-приятен, когато среща Варя (30, Русия) в интернационален сайт за запознанства. Въпреки културните различия, те бързо се сближават, благодарение на общата им жажда за приключения. Сега на Джефри му предстои пътуване до Русия, на което той планира да предложи брак на Варя, но първо трябва да докаже на близките й, че е точният човек за нея.


Пътищата на самотната майка на две деца - Ейвъри (32, Сиатъл), и Аш (38, Австралия) се засичат в Инстаграм преди 9 месеца. Тяхното чисто физическо привличане бързо се превръща в задушевна връзка. Ейвъри вече е планувала пътуването си до Австралия, за да се срещне с Аш на живо. Но работата на Аш като консултант по лични взаимоотношения, в комбинация с ревността, която Ейвъри изпитва от младите необвързани момичета, с които той се среща всеки ден, са довели вече до няколко раздели. Дали Ейвъри е намерила мъжът, който ще осигури сигурност за нея и децата й, или ще се окаже поредното разочарование?


Когато Лиса (52, Йорк) намира профила на Юсман (30, Нигерия), тя няма представа, че е известен музикант в родната си държава, познат още като “SojaBoy”. Лиса веднага е привлечена от младото момче, но заради неуспешни предишни връзки има проблеми с доверието, които я карат да заплашва феновете на Юсман да стоят далеч от мъжа й. Въпреки това, Юсман предлага брак на Лиса и сега тя се отправя към Нигерия, за да се омъжи за човек, който никога не е виждала, и да се бори с майка му, за да извоюва уважението й.

 

Добави описание


Дейвид (60, Лас Вегас) е програмист, който обожава котки. Отказал се е от американките след серия от неуспешни връзки. Опитва късмета си в украински сайт за запознанства и там открива Лана (27, Украйна). Сега, след 7 годишна онлайн връзка, той предприема пътуване до Украйна, за да се срещне с нея. Това е третият път, в който се опитва да я види, но предишните е бил игнориран от Лана. До сега Дейвид е похарчил около 100 000 долара за връзката си и се надява този път срещата им да се състои и да се сгодят. А ако Лана отново реши да не се появи, Дейвид е сигурен, че това е краят на връзката им и няма да похарчи и долар повече за нея.


Дарси (45, Мидълтаун) е отново тук и продължава да тества връзката си с нейния английски Джеймс Бонд - Том (39, Англия). В предния сезон Дарси пътува до Англия, за да се срещне с него на живо, след като поддържат онлайн връзка повече от 4 години. Но срещата не протече по план и бе съпътствана от много проблеми. Сега зрителите ще могат да проследят втората им среща, на която двамата ще се опитат да изгладят различията помежду си.


Някои от тези двойки са много различни както външно, така и по характер. Дали ще успеят да изгладят своите различия или ще издигнат стена, по-голяма и от езиковата бариера? Следете „90 дни до сватбата: Преди срещата“ от 11 март, сряда, в 21:00 часа по TLC, за да разберете!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър