ТВ анонси TLC

Сензацията Бъди Валастро се завръща по TLC с премиера на нова поредица

Добави коментар

Кралят на тортите и абсолютна кулинарна сензация Бъди Валастро се впуска в ново състезание на коледна тематика по TLC.

Той се изправя лице в лице с най-добрите творци на Америка в поредицата „Бъди срещу Коледа“. Премиерата на новите епизоди е в неделя, 20 декември, в 22:00 ч. Бъди и неговият екип от пекари ще се състезават с награждаван дизайнер, стъклодув, експерт по аниматроника и Lego строител. Те имат на разположение само 24 часа, за да уловят Kоледния дух със своите творения, а този, който се открои със сложните си дизайни, ще бъде провъзгласен за победител. От джинджифилови къщички в реален размер, снежни глобуси и торти във формата на управляеми шейни и екшън герои, до работилницата на Дядо Коледа, пълна с говорещи северни елени - всяко творение събужда Коледната магия!

„Като „крал на тортите“, Бъди е усвоил създаването на гигантски, невероятно реалистични торти. Сега зрителите ще бъдат запленени, докато той приема най-трудното си предизвикателство досега – състезание с експерти по мултимедийно изкуство.“, споделя Кортни Уайт, директор на Food Network. „Публиката ще бъде зашеметена от забележителните коледни дизайни, изумителните детайли и специалните ефекти, които правят всяко творение по-впечатляващо от предишното.“

Тортите в „Бъди срещу Коледа“ са едни от последните изобретения на Бъди, тъй като епизодите са заснети преди инцидент в дома му, при който той пробожда дясната си ръка и претърпява спешна операция. Специален епизод по TLC проследява пътя на сладкаря към възстановяването и драматичните събития, случващи се в реално време, с кадри, заснети непосредствено след инцидента. Докато крайните срокове наближават, ангажиментите за изработка на грандиозни торти се натрупват, а празничният сезон вече е зад ъгъла. Залозите са големи, но преди всичко, Бъди е изправен пред един основен въпрос - можеш ли да бъдеш „кралят на тортите“, ако не можеш да правиш торти?

„Бъди е като семейство за всички нас в TLC, така че сме развълнувани, че се възстановява след инцидента.“, споделя Хауърд Лий, директор и генерален мениджър на TLC. „Познавайки решителността и духа на Бъди, не е изненада, че той би дал всичко от себе си с надеждата да се върне към нормалното. Горди сме, че документираме пътуването му като част от този специален епизод.“, добавя той.

TLC ще излъчи два нови епизода от поредицата „Бъди срещу Коледа“. Премиерите им са в неделя - 20 и 27 декември, от 22:00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бъди срещу Коледа