Discovery Channels

Discovery Channel с премиерен сезон на „Бързи и шумни“

0/5

Discovery Channel с премиерен сезон на „Бързи и шумни“

За повечето хора неизброимото количество ретро автомобили, ръждясващи в буренясалите полета, изоставени на открито и в плесенясали гаражи в САЩ, са просто боклуци. Но за автомобилния гений Ричард Роулингс и екипът му са златна мина. Те пътуват по селските пътища на Тексас, претърсват хамбари, центрове за разменна търговия и полета в търсене на редки возила, които да реставрират. Проследете тяхното пътуване и невероятните находки, на които попадат, с „Бързи и шумни“ от 17-и януари, в 21:00 часа, по Discovery Channel.

Какъвто и да е моделът, екипът работи усилено, за да върне към живот тези разпадащи се реликви, добавяйки междувременно и собствени подобрения в дизайна им. Но времето е пари и колкото по-бързо завършат колите, толкова по-бързо ще ги продадат. Могат ли двамата майстори да върнат автомобил на пътя навреме за следващия търг и ще си струва ли усилията? Ще разберем в новия сезон на „Бързи и шумни“ от 17-и януари по Discovery Channel.

Още за Бързи и шумни

07:30
22.10.2018
Бързи и шумни: Събери парчетата (Fast N` Loud: Pickup The Pieces) Момчетата увеличават темпото на работата по техния Шевролет от 1949г. А камионът-гордост на работилницата им се изправя срещу Гробокопача на Денис Андерсон.
07:30
23.10.2018
Бързи и шумни: Епизод 4 (Fast N` Loud: Hot Off The Pantera) Ричард Роулингс и Арън Кауфман претърсват и най-отдалечените кътчета на Тексас за забравени и изоставени класически коли, които да ремонтират в гаража си в Далас.
07:30
24.10.2018
Бързи и шумни: Лабиринтът на Пантера (Fast N` Loud: Pan-Tera`s Labyrinth) В последния момент възниква проблем с Форд Пантера EcoBoost от 1972 г., който Аарън реновира за предстоящ търг на Източния бряг.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg