Discovery Channels

Discovery Channel с премиерен сезон на „Бързи и шумни“

0/5

Discovery Channel с премиерен сезон на „Бързи и шумни“

За повечето хора неизброимото количество ретро автомобили, ръждясващи в буренясалите полета, изоставени на открито и в плесенясали гаражи в САЩ, са просто боклуци. Но за автомобилния гений Ричард Роулингс и екипът му са златна мина. Те пътуват по селските пътища на Тексас, претърсват хамбари, центрове за разменна търговия и полета в търсене на редки возила, които да реставрират. Проследете тяхното пътуване и невероятните находки, на които попадат, с „Бързи и шумни“ от 17-и януари, в 21:00 часа, по Discovery Channel.

Какъвто и да е моделът, екипът работи усилено, за да върне към живот тези разпадащи се реликви, добавяйки междувременно и собствени подобрения в дизайна им. Но времето е пари и колкото по-бързо завършат колите, толкова по-бързо ще ги продадат. Могат ли двамата майстори да върнат автомобил на пътя навреме за следващия търг и ще си струва ли усилията? Ще разберем в новия сезон на „Бързи и шумни“ от 17-и януари по Discovery Channel.

Още за Бързи и шумни

07:30
22.01.2018
Бързи и шумни: Cutlass Lowrider, част II (Fast N` Loud: Cutlass Lowrider, Part II) Екипът вдъхва нов живот и възстановява още събиращи ръжда реликви. Дали ще успее да върне колите на пътя навреме за следващия търг и дали усилията ще си струват?
07:30
23.01.2018
Бързи и шумни: Голям червен кадилак, част I (Fast N` Loud: Big Red Caddy, Part I) Ричард и Арън решават, че размерът има значение и работят по червен Кадилак от 67-а година в опит да го направят луксозен и да привлекат на платежоспособни купувачи.
07:30
24.01.2018
Бързи и шумни: Голям червен кадилак, част II (Fast N` Loud: Big Red Caddy, Part II) Вече е налице купувач, а проблеми с двигателя и тапицерията заплашват да провалят проекта на Ричард и Арън с червен Кадилак от 67-а година.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg