Discovery Channels

Discovery Channel с премиерен сезон на „Бързи и шумни“

0/5

Discovery Channel с премиерен сезон на „Бързи и шумни“

За повечето хора неизброимото количество ретро автомобили, ръждясващи в буренясалите полета, изоставени на открито и в плесенясали гаражи в САЩ, са просто боклуци. Но за автомобилния гений Ричард Роулингс и екипът му са златна мина. Те пътуват по селските пътища на Тексас, претърсват хамбари, центрове за разменна търговия и полета в търсене на редки возила, които да реставрират. Проследете тяхното пътуване и невероятните находки, на които попадат, с „Бързи и шумни“ от 17-и януари, в 21:00 часа, по Discovery Channel.

Какъвто и да е моделът, екипът работи усилено, за да върне към живот тези разпадащи се реликви, добавяйки междувременно и собствени подобрения в дизайна им. Но времето е пари и колкото по-бързо завършат колите, толкова по-бързо ще ги продадат. Могат ли двамата майстори да върнат автомобил на пътя навреме за следващия търг и ще си струва ли усилията? Ще разберем в новия сезон на „Бързи и шумни“ от 17-и януари по Discovery Channel.

Още за Бързи и шумни

07:30
18.07.2018
Бързи и шумни: Ужилване (Fast N` Loud: Stung By A `67 Corvette Stingray) Момчетата реставрират ръждавейки. Ще успеят ли да ги докарат в добра форма навреме за следващия търг, и най-важното - ще си е струвало ли?
00:00
19.07.2018
Бързи и шумни: Бас се завръща (Fast N` Loud: The Bass Is Back) Брайън Бас се присъединява отново към Gas Monkey, тъй като Ричард планира да възкреси емблематичния Шевролет 3500 Дуали и да го покаже на голям търг за автомобили. PREMIERE
01:00
19.07.2018
Бързи и шумни: Театър на разрушението: Хаос на четири колела (Fast N` Loud: Demolition Theatre: Vehicular Mayhem Medley) Ричард Роулингс показва още луди кадри. Жена кара колата си по покрива на гараж и престъпник бяга от полицейска кола.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg