Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.115 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Хазар и Миран се срещат на гроба на Дилшах, където Хазар дава писмото на майка му, От него Миран разбира, че Азизе го е лъгала през всичките тези години. Вижте още какво ще се случи в еп.115 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 18 юни 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран чете писмото на майка си до Хазар

Миран чете писмото на майка си до Хазар

© atv

В 114 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран се страхува от мисълта, че може да загуби баба си Азизе, а Раян е притеснена от този факт, защото никога няма да може да го убеди в истината. Ханифе намира писмото в стаята на Ярен. Оказва се, че Дилшах е била принудена да се ожени за Асланбей, защото Насух е отказал да ѝ помогне.

Миран смята, че Хазар отново му готви нещо зад гърба му

Миран вижда, Насух и Филипос и си мисли, че зад тази работа с пръстена стоят Шадоуглу и отива в имението на Шадоуглу и вика силно, Хазар да излезе веднага! Хазар пита Миран, сега с какви лъжи са му напълнили главата, а Миран му отвръща, че е видял баща му с Филипос, а Хазар и Джехан са много изненадани от това, което чуха за баща си! Миран го пита, какво са направили на човека, че той е променил историята с пръстена... Джихан го предупреждава, че търпението му се изчерпва... Хазар казва на Миран, да прави каквото иска, но истината и миналото не може да промени!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Ярен разбира, че Ханифе е намерила писмото
Ярен разбира, че Ханифе е намерила писмото
© atv

Ярен открива, че писмото на Дилшах до Хазар е изчезнало! И се досеща, кой го е взел..., отива при Ханифе и си го иска обратно, но тя ѝ казва, че няма да ѝ го върне...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Хазар, Миран и Шукран
Хазар, Миран и Шукран
© atv
Хазар и Миран се срещат на гроба на Дилшах, където Хазар дава писмото на майка му, От него Миран разбира, че Азизе го е лъгала през всичките тези години.

След като Миран се връща от Шадоуглу, вижда, че Раян и баба му Шукран са се приготвили да излизат, а Реян го моли да заведе баба си на гроба на майка си, защото Азизе е скрила от нея къде е погребана и тя никога не е била там... Миран тръгва, да към стаята на Азизе, но Реян го спира и казва, че разговора му с Азизе може да почака...

В същото време Хазар е на гроба на Дилшах... и плаче, че не е могъл да я защити, а и не може да защити сина ѝ, който тя му поверила..., но ѝ обещава, че ще изтрие омразата и ненавистта от сърцето на Миран...

В същото време пристигат Миран и Шукран, а Мирен го пита какво прави на гроба на майка му, малко ли му е, че заради него тя лежи тук, какво иска още? Хазар му казва, че той не е докосвал майка му, а Миран му казва веднага да се маха от тук, а Шукран го пита, кой е този човек, но заслепен от омраза, Миран не я чува и се нахвърля на Хазар, а той му казва, че прекрачва границата, че поне на гроба на майка си, трябва да се държи с уважение към него!

Шукран се намесва между двамата и казва, вижда, че двамата не се харесват, но поне да уважават паметта на мъртвите! Миран пита баба си, дали знае кой е този човек, че това е човекът, който го е оставил без родители – Хазар Шадоуглу! Миран в лицето на Хазар казва, че е убиец на майка му, а ядосан Хазар му ударя шамар, като му казва, че не е убиец и му подава писмото на Дилшах!

- Вземи го и прочети, ако имаш смелост!

Миран взема писмото и вади снимката на майка си, за да сравни почерка и разбира, че това писмо наистина е написано от нея.

„Хазар, ти си единственият човек, на който мога да се доверя, който може да ми помогне, за да избягам от този ад, и да започна нов живот със сина си. Аз ще те чакам този петък, там където винаги се срещаме. “
Фактът, че всеки казва своята версия на истината за миналото на родителите на Миран, обърква мислите му за отмъщение. Миран не може да приеме факта, че толкова години всичко, в което е вярвал, е лъжа. Но вземайки писмото от ръцете на Хазар, което е написано от майка му е принуден да се изправи срещу най-безмилостната истина в живота си!
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Хазар
Хазар
© atv
Връщайки се в имението на Шадоуглу, Хазар казва, че всичко е свършило, че играта на Азизе с отмъщението е приключила..., че той е намерил писмо от Дилшах и го е предал на Миран...

Джихан и Насух не може да го разберат, затова той им повтаря, че той още в самото начало е казвал, че не е посягал на живота на Дилшах, но сега когато предал писмото, което Дилшах му е написала, това момче, което е било лъгано толкова много години от баба си, разбрало истината... и сега Азизе няма за какво да си отмъщава на Шадоугу – всичко свършило!

Насух казва на Хазар, че писмото от миналото няма да спре Азизе!
Всичко по темата вижте в potv.bg

В същото време Раян чака Миран и баба Шукран да се върнат, но е много изненадана когато вижда, че само баба му се връща без Миран. Шукран пита Раян, дали е дъщеря на Хазар Шадоуглу? Днес тя се е запознала с него на гроба на Дилшах, тя не знае какво е било, но той плачел..., а след това Хазар дал писмо на Миран... от Дилшах и когато го давал, Хазар си мислел, че слага край на отмъщението!

- Това писмо и вашата любов с Миран, може всичко да промени!
Всичко по темата вижте в potv.bg
Хазар и Ярен
Хазар и Ярен
© atv

В същото това време Ярен е много притеснена, какво ще прави, когато семейството я попита, защо е криела писмото и точно в този момент в стаята ѝ влиза Хазар.

Той я пита, защо мрази семейството си? Той винаги се е отнасял с нея като със свое дете, защитавал я... Дали съвестта не я измъчвала, поне малко, когато е крила това писмо? Да остави него, но не си ли е помислила, че заради това отмъщение, Азизе е можела да убие баща ѝ или брат ѝ? Ярен казва, че Ханифе лъже, че е намерила писмото в нейната стая и със сигурност нещо е намислила и сега, той на кой ще повярва на нея или на прислужницата, която е била заподозряна за пожара в чифлика! Хазар ѝ казва, че е самота, тази жена години наред се е грижила за нея...

Хазар казва на Ярен, че ще си мълчи, за да не се срамуват майка ѝ и баща ѝ, но я заплашва, че ако отново причини нещо лошо на някой от семейството, той ще разкаже цялата истина пред всички...
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Фърат научава истината от Есма
Фърат научава истината от Есма
© atv

Есма признава пред Фърат, че Хазар е казвал истината, че с Дилшах са били влюбени и е трябвало да се оженят, когато Хазар се върне от армията, но Асланбей насила я направили тяхна снаха! И Мехмед тормозел Дилшах, когато разбрал, че тя обича Хазар. Фърат пита, майка си, защо си е мълчала, след като е знаела истината, защо не е казала на Миран, защо не е казала на човека, който е наричала свой син?!

Всичко по темата вижте в potv.bg

След като Реян научи от Шукран, че баща ѝ е дал писмото на Дилшах, търси навсякъде Миран, но не може да го открие...

В същото време Миран е на люлката, която направи за Реян и мисли върху това, което научи от писмото на майка си... Не може да разбере, защо баба му е превърнала живота му в една голяма лъжа!

Миран гледа в пропастта, затваря очи и в този момент, Реян го хваща за ръката и му казва, че навсякъде го е търсила... и го прегръща.

Миран дава писмото на майка си на Реян... и след като тя го прочита, я пита дали няма да каже нещо, а тя му отговоря, че не... и той трябва да реши какво да прави с него... Миран казва, че се е уморил да се лута в тази тъмнина...

Реян му казва, че 28 години баба му е показвала този път, защото не е имало друг, освен Азизе, но сега нека това писмо, да му покаже верния път!


Епизод 115 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 18 юни 2021 по DIEMA FAMILY
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
"Вятърничав", еп.116 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.116 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран показва писмото на Азизе, а тя се опитва да го убеди, че то не е истинско, и стъпка преди истината да излезе наяве, Султан прави...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family) , Вятърничав

"Вятърничав", еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...