Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.124: Рючхан и Несрин си разменят местата - какво ще се случи…

Добави коментар

Рючхан и Несрин си разменят местата… разберете какво ще се случи? Разберете още какво ще се случи в епизод 124 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 123 на „Три сестри“ Тъмни облаци надвисват над любовта на Сомер и Тюркян. Сомер е много ядосан на Тюркян, след като разбра, че тя си партнира с любовницата на баща му. Това обстоятелство се превръща в препъни камък за отношенията им. Рючхан се надява, че този път Сомер няма да прости на Тюркян, а за да е уверена в това настройва Сомер против Тюркян, без той да се усети.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 124 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 25 април по Diema Family от 20:00 часа.

Рючхан и Несрин си разменят местата

Айла е разочарована от Ирфан, че не е казал истината на майка си.

Тюркян напусна имението, без да уведоми никого, за да отиде да се направи изследвания.

Въпреки че симпатиите на Фериде към Сердар притесняват Дьонюш, вместо да каже истината на братовчедка си, тя им организира среща.

Всичко за „Три сестри“

Когато Фатих спомена за възможността да открие сестрата на Месут, която живее в Германия, Месут е много щастлив. Дьонюш и Фериде смятат, че преглеждането на спомените на Месут в сандъка му ще улесни процеса и правят отварянето на сандъка забавно.

Междувременно Рючхан пристига в къщата на Несрин. Рючхан иска да зарадва Месут и го попита за мечтите на Месут. Месут иска Рючхан и Несрин да си разменят местата. Несрин облича дрехите на Рючхан, а Рючхан облича дрехите на Несрин и си разменят местата. Дьонюш признава, че леля ѝ Рючхан днес много я е изненадала, защото не е очаквала от това.

-Стига, Дьонюш, леля Рючхан е много мила! – отвръща Фериде.

-Но, дъще, ние също разбираме от шеги и можем да се шегуваме! Аз какво, да не съм змия? – казва Рючхан на Дьонюш.

Междувременно човекът на Рючхан, който наблюдава къщата на Севилай се обажда на Рючхан и ѝ съобщава, че Йозер отново е дошъл при Севилай.

Побесняла Рючхан в дрехите на Несрин тръгва за къщата на Севилай, а Несрин с дрехите на Рючхан тръгва след нея.

Някак си Несрин успява да успокои Рючхан, като ѝ казва, че трябва да помисли за Сомер. Двете отиват на кея, където Рючхан споделя на Несрин, че като дете никой не я е обичал, независимо, че е израснала в истинското си семейство, тя винаги е била сама. А след това без никой да я пита, я омъжили за Йозер, за да обединят фабриките, но след това тя се влюбила в него… Но, Йозер никога, до ден днешен, не ѝ е казал нито една дума за любов. Свекървата ѝ намерила и довела Севилай, а нея представила като прислуга. Несрин е възмутена. Малко по-късно Рючхан поглежда Несрин и започва да се смее.

-Какво има? – не разбира Несрин.

-О, Боже, все едно разговарям с отражението си в огледалото! – обяснява Рючхан и Несрин прихва да се смее, защото и тя това си е помислила като я погледнала.

Действието се пренася в имението. Тюркян се прибира, а Айла тъкмо се готви да излезе, за да си купи нещо за довечера. Тюркян ѝ предлага да отидат заедно, Айла е много радостна и тръгва да се обади за такси, но Тюркян я спира и ѝ казва, че тя има кола. Айла е учудена и пита Тюркян, дали може да шофира. Тя ѝ отговаря, че ако не е много надалеко може.

Действието се пренася в къщата на Севилай, къде тя плаче пред Йозер като му казва, че бившият ѝ е пристигнал в Айвалък, а ако Мустафа разбере не знае какво може да стане.

-Той се закле, че ще отмъсти на сина ми, когато излезе от затвора! Мустафа отново ще попадне в затвора, заради него! – плаче и чупи ръце Севилай.

Йозер я пита, дали има телефонния му номер. Тя му отговаря, че номерът му е бил скрит. Йозер я пита за името му, защото има познат полицай и той ще му помогне да го намерят. Батал Рючи, казва името му Севилай, а Йозер веднага се обажда на полицая.

Айла и Тюркян щастливи се връщат от пазар. Двете се качват в автомобила на Тюркян, но тя потегля назад и ударя колата зад нейната. Айла веднага се обажда на Сомер, като му казва, че са катастрофирали.

Сомер изпада в паника и се успокоява една когато вижда, че на Тюркян ѝ няма нищо.

Сомер побеснява когато разбира, че мъжът лъже и Тюркян не е блъснала колата му. Мъжът се извинява и си тръгва.

-Как така, искаше да ме обвини за нещо, което е направил друг? – пита Тюркян.

-Ти защо си седнала зад волана? – пита Сомер.

-Нали виждаш, аз успях да тръгна! – отговаря Тюркян.

-Не е достатъчно да тръгнеш, а да се справяш с всички ситуации! – отвръща Сомер, а след това се обръща към Айла. -Ти, така ми се обади, че си помислих, че сте попаднали в страшна катастрофа?

-Но, г-н Сомер, той така крещеше, че аз се изплаших!

-Не е имало никакъв инцидент, той се е опитвал да ви излъже! – казва Сомер и пита Тюркян дали е добре.

-Ти притесни ли се?

-Преди да дойда, този човек нищо не ти е направил? – интересува се Сомер.

-Не, аз съм добре, не се притеснявай!

-Добре! В градът има много луди! Повече не вземай колата и не тръгвай сама! Селчук, вземи колата на Тюркян и карайте след мен!

Тъй като Фериде много харесва Сердар, тя моли за помощ Дьонюш, за да се срещне отново със Сердар. Обаждайки се на Сердар, Дьонюш го моли да дойде утре в Айвалък. Сердар е щастлив, защото си мисли, че Дьонюш му се е обадила, за да се видят и тя ще му се извини, и отново ще се сдобрят.

В същото време Мустафа, който през целия ден не отговаря на телефонните обаждания на Дерия, вечерта пристига при нея в Измир. Мустафа казва, че не иска да се вижда повече с нея, но тя трябва да знае, че той много я обича, но не иска да се виждат повече, защото така иска майка ѝ.

Мустафа разказва истината на Дерия, че той и Сомер са братя.

-Мустафа, не тръгвай след мен! -казва Дерия. -Всичко свърши!

В същото време Ирфан с майка си, Садък и Несрин отиват да искат ръката на Айла в имението на Корман. Преди да влязат Ирфан признава на Садък, че не е могъл да даже на майка си, че Айла не е племенница на Рючхан.

Четиримата са посрещнати от Рючхан, Йозер, Сомер и Тюркян. Майката на Ирфан казва, че специално за нея е направила баклава и добавя, че сигурно кухнята им е огромна и тя ще идва заедно да готвят. Рючхан ѝ отговаря, че не обича да се занимава с такива работи. Ирфан признава и на Сомер, че майка му мисли, че Айла е племенница на г-жа Рючхан и го моли да не го издава.

Айла, която разбира за лъжата на Ирфан след като пръстените вече са сложени, е много разстроена, въпреки че мълчи, за да избегне неприятности.

Малко по-късно Рючхан намира Айла да плаче в кухнята. Момичето казва на Рючхан, че не е знаела нищо за това и е разбрала след като са сложили пръстените.

-Забелязах. Виж дъще, ти няма за какво да се срамуваш. Аз замълчах, за да не стане скандал. Но, моля те, поговори и постави на място Ирфан, нека открито обясни всичко на майка си. Ако той не застане на твоя страна сега, то утре не очаквай защита от него! – казва Рючхан, а Айла плаче и Рючхан я успокоява.

Сомер влиза в спалнята, където е Тюркян. Тюркян му казва, че Айла много се е разстроила, защото Ирфан е излъгал майка си. Сомер мълчи.

-Сомер, ти въобще ли няма да разговаря с мен? – пита Тюркян.

-Ти, може да живееш с мен, без да разговаряш! – отвръща Сомер, който си взема възглавницата от спалнята и напуска стаята.

Сутринта Тюркян напусна имението, без да уведоми никого, за да отиде да се направи изследвания и каза на Айла, че ако някой попита, тя да каже, че е отишла на изпит за шофьорска книжка

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер, Рючхан чука на вратата на Тюркян!

„Три сестри“, еп. 141: Рючхан приема предложението на Йозер! - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.140: Какво предлага Йозер на Рючхан, за да я измъкне от ареста?

„Три сестри“, еп. 139: Рючхан пада в ямата, която сама си изкопа!

„Три сестри“, еп. 138: „Нека останем добри приятели!“ – какво ще се случи…