Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

Добави коментар

Филипос се среща с Хазар и му споделя, че Азизе е опасна и истината трябва да бъде разкрита възможно най-скоро, докато все още има живи свидетели. Ханифе и Азизе си губят доверието. Султан води Миран и Реян в лудницата, където Азизе я затвори! Вижте още какво ще се случи в еп.112 на турския сериал "Вятърничав".

Реян и Миран

Реян и Миран

© atv

В 111 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Харун помага на Ханифе, да излезе от ареста. Истината за пръстена на Дилшах излиза наяве. Азизе дава тайните съобщения на Миран.

След като разбра за тайните бележки, Миран попита баба си Шукран, защо не е дала бележката на него, а я дала на Азизе?!

Шукран казва на Миран, че тази бележка я донесла, някакво момче, за да я предаде на Азизе..., а в замяна на това, тя ще се види с внук си, но не трябва да казва на никой... Баба му казва, че за да го вида би се съгласила на всичко... Миран казва на баба си, че и вярва, че знае, че тя много го обича, но едно не разбира, защо е скрил бележката от него, а Шукран му казва, че се е изплашила за него, тези хора, да не му направят нещо лошо. Реян се намесва в разговора и му казва, че хората, които са дали бележката на баба му са знаели, че тя го търси от много години, в противен случай, защо чрез нея да изпращат бележката?!

Харун

Харун

© atv
Харун се познава с този, който изпраща тайните бележки на Азизе

И отново се срещаме с Харун, който явно много добре се познава с човека, който изпраща бележките на Азизе... Харун говори с някой по телефона и му казва, че е той е трябвало да види физиономията на Ханифе, когато той и е разказал за него..., а когато и казал, какво възнамерявал да прави, тя изпаднала в шок... А също така му съобщава, че новината за Филипос още не е стигнала до Шадоуглу, но както е мислил, той навреме се е появил! Харун се хвали, че утре с бащата и брата на Ярен, ще ходят да превземат хотела, всички щели да паднат в капана, смее се той... Още му споделя, че Шадоуглу не знаят за записките... и го пита какво следва, а след като чува какво, казва, че може още малко масло да налее в огъня!

Филипос се среща с Хазар

Филипос се среща с Хазар

© atv

Филипос се среща с Хазар и му казва, че Миран знае, че той е поръчал пръстена, но не знае, дали му е повярвал... и го моли да прости на баща му, че е трябвало да излъже. Хазар му казва, че много добре знае, какво е да излъжеш за близък човек и е простил на баща му...

Филипос му казва, че Азизе е опасна и истината трябва да бъде разкрита възможно най-скоро докато все още има живи свидетели, защото Реян и Миран могат да пострадат!

Хазар споделя на баща си, че Филипос е разкрил истината на Миран и Реан за пръстена, който поръчал за Дилшах, а Насух му казва да престане да рови в миналото, и на Реян да каже също, да спре да разследва! Можело да се случи нещо лошо, а Хазар не проумява защо баща му се бой, след като всички лъжи на Азизе, започват да излизат една след друга, а Миран е започнал да вярва...

Насух отива при Юсуф и му казва, че трябва да му намери Филипос, синът на бижутера Габриел, защото ако той е разказал това, което знаел на Филипос, тогава това ще бъде неговият край!
Хазар и Фърат

Хазар и Фърат

© atv
Хазар тайно се среща с Фърат и изпраща съобщение на Есма

След разговора с Филипос, Хазар тайно се среща с Фърат и му казва, че го е повикал заради Миран, за да не пострада, защото Азизе няма да се откаже от отмъщението си, а Фърат му казва, че и Миран няма да се откаже... и няма да направи нищо, което той не е заслужил, а Хазар го пита, ами ако Миран бърка и той не е виновен, какво ще стане тогава, когато е нацапал ръцете си с кръв? Фърат му отвръща, да докаже тогава, че той е невинен!

Хазар му казва, че той не е виновен, че сигурно е чул от Филипос, че той е поръчал пръстена за Дилшах..., но Фърат му казва, че въпреки това не му вярва, а Хазар му казва, да отиде и да попита майка си, като и каже, че Хазар Шадоуглу няма повече, да чака!

Султан, Реян и Миран

Султан, Реян и Миран

© atv
Султан признава на Гюнул, че баба ѝ онази вечер я изпратила в лудницата и от тогава, от нищо не се бой...

Реян се притеснява за Миран, защото въобще не изглежда добре, а той и казва, че ще е добре да се разходят, защото се задушава в това имение, но са прекъснати от Султан, която казва на Миран, че не се е върнала от Карс, както казала Азизе, а от лудницата, в която я затворила! Миран не може да повярва, а Султан му казва, че от там я е измъкнал, явно някой имащ власт и враг на Азизе... Султан му казва, че му разказва това, защото не може да се справи с баба му и да се върне отново в онази тъмнина! Миран я пита, дали може да ги заведе в тази болница и Султан се съгласява, но за да не будят подозрение да се срещнат по-далече от имението...

Реян след това казва на Миран, че се надява, да не е някаква игра на Султан, а той и отвръща, че много скоро ще разберат.

Прибирайки се в стаята си, Султан си казва, защо да си гори ръцете с Азизе, когато има маша и може да си поиграе с ума на Миран...

Хандан подозира, че Ханифе е шпионин на Азизе и го споделя с Джихан и Азат..., но те не и вярват...
Ханифе и Азизе

Ханифе и Азизе

Азизе и Ханифе си нямат вече доверие

Азизе се обажда на Ханифе, а Ханифе и е обидена, че тя е оставила в ареста, Азизе се оправдава, че е била принудена..., но ще намери, човекът, който е дал показания против нея, а Ханифе и отговоря, че хората на Насух също го е търсил, но той все едно е пропаднал вдън земя! Азизе казва на Ханифе, че това може да е техен човек, че Шадоуглу са разбрали, че са сестри, но Ханифе и отвръща, че тя знае само какво е преживяла, докато е била в ареста и че може никога да не излезе на свобода!

Султан и Миран

Султан и Миран

© atv
Миран и Реян се срещат със Султан и потеглят към психиатричната болница!

Харун, Азит и Джихан отиват в офиса при Фърат и му казват, че искат Азат да управлява тяхната половина от хотела! Фърат е против, а Харун го пита, как може да има право върху имот, който не му принадлежи, и какъв е той на Асланбей?! Джихан казва на Фърат, че много харесва, този кабинет, а той да си намери нов...

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

Шадоуглу искат да управляват наравно хотела с Асланбей. Шукран казва на Миран, че не Хазар, а баща му е убил майка му! Вижте още какво ще...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family) , Вятърничав

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.108 - какво ще се случи...