Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

Добави коментар

Зехра се среща с Азизе и казва, че знае, че Миран е син на Хазар. Азизе смята, че сестра ѝ е предала. Ханифе е арестувана за пожара в чифлика. Миран смята, че Азизе и Ханифе са запалили пожара. Вижте още какво ще се случи в еп.110 на турския сериал "Вятърничав".

Миран и Реян

Миран и Реян

© atv

В 109 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Реян и Миран се запознават с годинка на Ярен – Харун. Азизе е ужасена от завръщането на Султан. Зехра си уговоря среща с Азизе.

Зехра се среща с Азизе и казва, че знае, че Миран е син на Хазар

След като Зехра разбра, че Азизе няма да се спре да отмъщава, се среща с нея, като и казва, че в нея е писмото на Дилшах, в което тя описва, че Миран е син на Хазар, и ако тя на се спре, да вреди на семейството й, то всички ще разберат за това! Зехра и казва, че е разгадала нейните намерения, че тя иска Миран да убие баща си, но не знае защо, но и това ще разбере!

Зехра казва на Азезе, само да си помисли, какво ще стане, ако Миран разбере..., но ако тя и с пръст докосне дъщеря си, тя въобще няма да се замисли и всичко, ще каже на Миран и покаже писмото на майка му. Зехра и казва, да не се опитва да търси писмото, защото е в човек, който тя никога няма да намери!

Хазар казва на баща си, че Зехра ще отиде, да види майка си, защото е болна, а Хандан с голямата уста, казва, че нали майка ѝ се е отказала от Зехра...., но са прекъснати от влезлите Джихан и Харун... Ярен е нервирана на Харун и тихо го пита що за лепка е, а не си ходи вкъщи? Харин и отговоря, че ще пита баща й, дали може да я заведе на пазар и цял ден ще прекара с него, затова тихо да си кротува на мястото! И усмихнат и казва, че много му харесва, че го слуша!

Ярен и Харун

Ярен и Харун

© atv

Джихан споделя на баща си, че покрай другите неща, които са им се случили, са забравили за фирмата и е време да покажат на Асланбей, че половината е тяхна, а Азат и Харун ще им помогнат! Харун казва, че е съгласен, даже ще помогне фирмата да се прочуе и извън Турция...

Харун иска да по-скоро да се ожени за Ярен, а Насух и Дживан се съгласяват...

Ярен е бясна и при всяка възможност ще спъва организацията на сватбата...

Миран обещава на Реян, че като се затопли ще я заведе на брега на морето, където ще посрещат и изпращат слънцето...

Зехра се обажда Реян, за да я помоли да отиде, за да и каже нещо, защото трябва да замине при майка си! Реян моли, Миран да я закара до имението на Шадоуглу!

Азизе

Азизе

© atv
Азизе смята, че Ханифе е дала писмото на Зехра

Азизе си мисли, че може би Ханифе е дала писмото на Зехра... защото тя и е казала, че сватбата ще се състои в чифлика, тя е знаела, че ще затвори Султан в лудницата..., но след това го отхвърля, защото сестра ѝ не е толкова умна, но човекът, който и изпраща бележке знае, че има сестра... и затова, че тя не е изпълнила молбата на Ханиф, тя се е съюзила с тайния ѝ враг!

Зехра тръгва да се види с майка си
Ханифе

Ханифе

© atv
Някой свидетелствува срещу Ханифе и тя е арестувана за палежа на чифлика!

Насух, Джихан и Хазар не могат да повярват, защото много добре познават Ханифе, че е способна да направи това!

Султан е щастлива и се наслаждава на дъждовното време, като си мисли, че ако Азезе знае, какво тя прави, зад гърба и, светът и ще и се стори тесен!

Гюнул излиза и пита майка си, какво прави в това време на вън, но в същото време виждат Махмут като стрела да се качва към стаята на Азизе, а с усмивка и много доволна Султан нита, какво ли става днес?

Махмуд казва на Азизе, че са арестували Ханифе..., а тя не може да повярва...

Ханифе казва в полицията, че нищо такова не е правила, дори не познава, човека, който я обвинява...

Насух казва на полицейския служител, че чифликът, който е бил запален е техен, а Ханифе работи при тях от дълги години и не може да направи това... Ханифе се разплаква като казва, че как може да навреди на хората, които я хранят, а Реян, която също е там с Миран и казва, да не плаче, че те са тук и всичко ще се разбере...

Полицаят казва, че имат свидетел и съдията ще реши съдбата на Ханифе!

Ханифе остава в ареста...

Азизе говори с адвоката си, да намери начин, да измъкне сестра ѝ от ареста!

Насух е сигурен, че в тази работа има пръст Азизе.

Хазар казва на Миран и Реян да не чакат, че те ще се погрижат Ханифе да излезе от ареста...

Реян казва на Миран, че не вярва, че Ханифе е способна на това, а Миран и казва, че ще се разбере...

Азизе намира начин да говори с Ханифе, а тя я моли, да я измъкне от тук, а Азизе и казва, че ще го направи, но и трябва време..., а тя да си кротува, защото някой е замисли нещо, но тя ще го намери и унищожи!
Миран

Миран

© atv
Създалата се ситуация с Ханифе ще развали отношенията на Миран и Азизе!

Миран пита баба си, дали тя е заповядала, да запалят чифлика и дали така е наказала, Шадоуглу, за това, че Елиф се е омъжила за Азат?! Азизе му казва, да не говори глупости и веднага да излезе от стаята й! Миран и отвръща, че никъде няма да ходи, докато не каже истината! Дали Ханифе и тя са запалили пожара? Или Ханифе е помагала на някой друг? Бясна Азизе му отвръща, че не знае, но ако тя е отговорна, че е застрашила техния живот, тя ще отговоря пред нея!

След като Миран излиза, Азизе си мисли, как тихо и спокойно да реши създалата се ситуация с Ханифе!
Харун

Харун

© atv
Ханифе е изненадана да разбере, че нейният адвокат е Харун!

Харун я пита, след като сестра ѝ я зарязала, дали иска той да я измъкне от тука... Ханифе в началото казва, че не знае, за какво говори, но след това го пита, какво иска от нея? Какво поиска Харун от Ханифе, още не сме разбрали, но Ханифе е свободна и се връща в Шадоуглу...

"Вятърничав", еп.111  - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

Харун помага на Ханифе, да излезе от ареста. Истината за пръстена на Дилшах излиза наяве. Азизе дава тайните съобщения на Миран. Вижте още какво ще се...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.108 - какво ще се случи...