Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.273:„Как да ѝ кажа, че този който нарича батко е убил сестра ѝ“

Добави коментар

Яман не можейки да понесе състраданието, което Сехер изпитва към него и Зия, се опитва да я отблъсне. Сехер се пък натъжава, защото не може да разбере какво става, че Яман се държи така с нея. Дженгер съветва Яман да каже истината на Сехер. Разберете какво ще се случи в епизод 273 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 26 април 2024 по NOVA.

В епизод 272 на турския сериал „Наследство“ Лекарят на Зия съобщава на Яман, че някой е сменил лекарството на Зия и че новото лекарство може да е предизвикало неговата агресия. Докато Дженгер се грижи за Зия, той не може да понася повече халюцинациите, избутва Дженгер настрани и скача от балкона на стаята си. Ще живее или ще умре Зия?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 273 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 26 април 2024 по NOVA

Сехер е неотлъчно до Яман и го подкрепя, като вярва, че Зия ще се възстанови. Яман става все по-резервиран, защото знае, че щом истината излезе наяве, Зия може да се окаже в затвора, а той не може да допусне това да се случи. Яман не можейки да понесе състраданието, което Сехер изпитва към него и Зия, се опитва да я отблъсне. Сехер се пък натъжава, защото не може да разбере какво става, че Яман се държи така с нея.

Дженгер съветва Яман да каже истината на Сехер.

Фърат казва на Яман, че е наложително да поговорят със Зия след като дойде на себе си, което плаши Яман, защото той знае, че Зия е виновникът.

Бора продължава с лъжите си, за да спечели облога, който е направил с най-добрия си приятел.

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“

Действието на новия епизод започва пред операционната, където Яман притеснен ходи напред назад и се ядосва, че все още никой не е излязъл и не ги е информирал за състоянието на Зия.

-Моля те, спри се, с батко Зия всичко ще е наред – не издържа Сехер и хваща Яман за ръката, за да го успокой. От якето на Зия, което Яман държи в ръката си, изпада пликче със семена. Сехер го вдига и казва:-С батко Зия всичко ще е наред! Той няма да ни остави! Той няма да остави нито нас, нито Юсуф, нито цветята си!

-За какво плащаме? Що за наказание е това? – пита през зъби Яман. -Единствената истина в живота на батко са тези семена. Защо това проклятие е надвиснало над нас? Защо?

Сехер го моли да не губи надежда, защото когато брат му се събуди, той ще иска да види своя брат, който стои уверено на краката си.

В този момент излиза лекарят и им съобщава, че Зия е много силен и те са направили всичко необходимо, и няма опасност за живота му. Чувайки тази хубави новина Сехер прегръща силно Яман и му казва:

-Аз ти казах, че така ще бъде. Батко Зия е толкова добър, никой не смее да обиди, той се разстройва, дори, когато листо пада от дървото. Тези дни ще минат и батко Зия ще посади тези семена и отново ще ги отглежда много внимателно.

Яман не е на себе си, защото не може да понесе загрижеността и състраданието на Сехер, като си помисли, че брат му е убил сестрата на Сехер.

Сехер забелязва, че нещо става с него и го пита дали е добре. Яман не знае какво да ѝ отговори и излиза от болницата… Където стоварва яростта си, като ударя с юмрук по една от стените.

-Що за болка е това? – пита се Яман. -Що за безпомощност? Боже, покажи ми път!

В същото време Сехер казва на Дженгер, че е говорила с медицинската сестра и тя ѝ е казала, че Зия всеки момент ще дойде на себе си. Сехер пита Дженгер какво е станало със Зия, дали е имал пристъп, а и се чуди как може да се случи това, след като той редовно си взема лекарствата.

-Аз не можах да го удържа, той ме блъсна и…

Сехер отвръща, че в последно време в живота на Зия са се случили толкова ужасни неща, че тя не може и да си представи.

-В живота на човек има понякога такава болка, че не може да си поеме въздух и е на всичко готов, дори да умре. Затова вие не пускайте ръката на г-н Яман! Бъдете до него в този сложен период! – казва Дженгер, а Сехер кима с глава.

Сехер излиза и намира Яман да седи замислен. Тя сяда до него и го пита, дали е добре и му казва, че го разбира, защото страхът и болката за братята и сестрите са най-силните, които човек може да изпита.

-Кака беше моето детство, моето всичко! Болката ми въобще не е преминала, боли ме както в първия ден! Но, видя ли, батко Зия се справи?! Батко ти, нашият батко, той не ни изостави и няма да ни остави! Твоят брат сега е и мой брат! Ние заедно ще се справим с това! – добавя Сехер, а Яман, който не може да понесе състраданието, което Сехер изпитва към него и Зия, отново се опитва да я отблъсне. Сехер се пък натъжава, защото не може да разбере какво става, че Яман се държи така с нея. При тях идва Дженгер, а Сехер казва, че ще отиде да се измие.

Дженгер пита Яман, дали е добре. Яман му признава, че нищо не може да каже на Сехер, дори в очите не може да я погледне.

-Не мога да ѝ кажа, че този който нарича батко е убил сестра ѝ! Не мога да ѝ кажа, че изгарям заради брат си! И най-ужасното е, че тази нощ разбрах как тя е страдала, когато е изгубила сестра си!

-Аз не можах да го задържа… - призна Дженгер. -Високо стана в един миг!

-Не, не… Няма да изпратя умишлена смърт на брат си! Но…, когато погледна в очите ѝ…

-Може да поговорите с г-жа Сехер! Тя приема г-н Зия като брат, знаете това, ще ѝ кажете, че заради лекарствата е станало това.

- Тя е твърдо решена! Тя иска убиецът да бъде наказан! Ако тя разбере, тя няма да гледа на брат ми, като на стария Зия! Когато го погледне, тя ще вижда в него хладнокръвен убиец! Убиец на сестра ѝ!

В този момент към тях се доближава медицинската сестра, която им казва, че Зия е дошъл в съзнание и Сехер е при него.

-Тя до него ли е? – притеснен Яман на бегом тръгва към стаята.

Действието се пренася в стаята на Зия, при който е Сехер. Зия казва на Сехер, че тя е много добра. Сехер му отвръща, че той също е добър.

-Не, аз не съм такъв! Аз съм лош! Аз съм лош, Сехер! Затова ѝ се наказах.

-Защо така говориш, батко Зия? За това което преживяхме, никой от нас не е виновен! Ти не си лош човек.

В този момент влиза Яман.

-Яман, ела, ела… Аз отворих очи и Сехер беше тук! Тя е много добра, нали Яман? Тя не е лоша като мен!

Яман сяда до леглото на брат си и му казва, никога повече да не си и помисля, да прави така.

-Ти няма да ме оставиш, Яман? Ти никога не ме остави! Този път също не ме остави!

Сехер ги оставя насаме.

-Никога няма да те оставя, всичко ще оправим!

-Аз съм лош! Аз исках да ви оставя, но не се получи! Като Икбал, като Кевсер… Мен ще ме арестуват ли…., ще ме затворят ли, Яман?

-Тихо, няма да мислиш за това! А, сега добре се наспи!

Яман си мисли, че рано или късно Сехер ще разбере…

Яман излиза от стаята, Сехер го пита, защо Зия е говорил такива странни неща. Яман ѝ отговаря, че след станалото с Икбал в главата му всичко се е объркало. Яман моли Сехер да се прибере с Дженгер в имението. Сехер настоява, че ще остане с него при Зия. Яман не възразява.

Действието прескача на сутринта в стаята на Зия. Сехер попива избилата пот на Зия и се чуди що за кошмар сънува. Зия се събужда и иска вода. Сехер веднага му дава.

Яман, който е притеснен, че Зия може да каже пред Сехер, че той е убил сестра ѝ се намесва. -Хайде, стига! Ти се уморена, трева да си починеш, не си спала! Сехер настоява, че иска да остане до Зия, но Яман се противопоставя, казвайки, че Юсуф е сам вкъщи В този момент идва Дженгер, който им казва, че лекарят е казал, че счупванията на Зия не са тежки и вътрешни кръвоизливи няма..

Междувременно Ибо разбира, че първите два плана, които е направил, за да предложи на Кара, няма как да се осъществят, защото Кара има фобия както от вода, така и от големи височини. Сега той трябва да намери друго решение, но няма намерение да се откаже. Али го съветва да бъде себе си и да направи просто предложение.

Яман, Сехер и Дженгер пристигат в имението. Сехер казва на Яман, че е трябвало да се редуват първо той да си почине, а тя да остане при Зия, а след това… Яман грубо я прекъсва, като ѝ повишава тон, за да я убеди, че не трябва да остава.

Сехер не разбира поведението му, но Дженгер смекчава поведението му, като ѝ казва, че Яман реагира така само заради стреса, след преживяното, иначе никога не би разговарял с нея по този начин.

В къщата се намира Фърат. Тъй като официалното разследване на смъртта на Кевсер е започнало, той е там, за да вземат още показания за деня на смъртта ѝ.

Насаме с Яман, малко по-късно Фърат го пита, дали е възможно Зия под влияние на пристъп, случайно да е убил Кевсер, но Яман реагира много остро на този намек и Фърат оттегля думите си. Но, му казва, че когато Зия дойде на себе си, иска да поговори с него.

Сехер им носи кафе, но Яман казва, че има да проведе няколко телефонни разговора и излиза на терасата. Сехер казва на Фърат, че Яман преживява много трудни дни.

В същото време Яман притеснен си мисли, че още малко остава и всички ще разберат, че Зия е убил Кевсер, но той не може да допусне това да се случи и да остави брат си, защото той ще умре там. Яман си спомня съвета на Дженгер да поговори със Сехер, защото за нея Зия и е като брат, да ѝ каже, че под въздействието на лекарствата той е направил това. Яман отново го отхвърля…, но поглеждайки към Сехер, която си говори с Фърат в хола си мисли: „А, може да разбере! Може…“

От друга страна Бора продължава с лъжите си, за да спечели облога, който е направил с най-добрия си приятел. Разбираме, че Неслихан и Адалет не са се запознали с родителите но Бора, а хора, които Бора е наел, за да се представят за тях.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

„Наследство“ еп.288: Сехер отново бяга от Яман! – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.287: „Лельо, няма ли да помолиш чичо да остане?!“

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

„Наследство“ еп.285: Яман пристига в градчето, където сега живеят Сехер и Юсуф