Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

Добави коментар

Шадоуглу искат да управляват наравно хотела с Асланбей. Шукран казва на Миран, че не Хазар, а баща му е убил майка му! Вижте още какво ще се случи в еп.113 на турския сериал "Вятърничав".

В 112 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Синът на бижутера Габриел - Филипос споделя на Хазар, че Азизе е опасна и истината трябва да бъде разкрита възможно най-скоро, докато все още има живи свидетели. Ханифе и Азизе си губят доверието. Султан води Миран и Реян в лудницата, където Азизе я затвори!

Миран, Реян и Султан са пред психиатричната клиника, а в този момент Фърат се обажда на Миран и му казва, че Джихан и Азат са офиса и искат да управляват хотела, нали Азизе им върнала дела, когато искала да изпрати Реян и Азат със самолет в чужбина... Миран му казва, да останат нещата така, както искат Шадоуглу, а когато Азизе разбере, да ѝ каже, защо е станало така, по чия вина!

В психиатрията казват, че при тях не работи лекар, който Султан описва...

Фърат отива при Азизе ѝ казва, че е бил прав като не ѝ преписал имуществото на Асланбей на нейно име, защото Джихан и Азат, днес са дошли, за да потърсят правото си в управлението на хотела. Азизе е изненадана..., а Фърат гневен казва на Азизе, че ако не е правила грешка, след грешка, заради отмъщението си, това днес е нямало да се случи, а сега трябва да свикне с мисълта, че Шадоуглу ще участват в управлението на хотела.

Гюнул предлага на Фърат да се съюзят срещу Азизе,..
Азизе вижда, че Миран ѝ се изплъзва, защото Шукран и Реян му промиват мозъка и решава, първо да се отърве от Шукран, а след това от Реян...
Султан и Миран

Султан и Миран

© atv

Излизайки от клиниката Султан казва на Миран, че е трябвало да я остави, защото нали е видял, нещо крият от тях... Султан иска да се върне отново, все някой трябва да я е видял, а Миран вижда един младеж от персонала, да ги гледа вътре, а сега и отвънка пред болницата се качва в една кола и Миран решава да тръгне след него....

Азизе казва на Шукран, че се е видяла с внук си и е време да си събере нещата и да се омита от къщата ѝ, а ако Миран и Реян я попитат, да им каже, че си е тръгнала по-собствено желание!

Шукран и казва, че тя не може да ѝ казва къде да ходи! В този дом я довел внукът ѝ и само той, може да ѝ каже кога да си тръгне!

Гюнул и Есма стават свидетели на караницата между Шукран и Азизе, а Гюнул казва на Есма, че трябва веднага да се обади на Миран, че Азизе може да навреди на баба му!

Шукран казва на Азизе, че е дошла от миналото и ще разкаже на Миран, всичко което знае!

Миран, Реян и Султан, които тръгнаха след мистериозния младеж от болницата, намират колата му празна и разбират, че явно е избягал, след като е разбрал, че го следят! Миран се обажда на Фърат, за да разбере, кой е собственикът на автомобила... В същото време Есма звъни на Миран, да идва веднага, че бабите му се карат и може да стане нещо лошо!

Шукран

Шукран

© atv

Миран, Реян и Султан се връщат, а ядосан Миран пита Азизе, как един ден в тази къща, не може да е спокоен? Азизе му казва, как иска да стане това, като води хора, които тя не иска да вижда, а след това иска спокойствие?!

Шукран казва на Азизе, че тя не иска внукът ѝ да живее такъв живот, в който тя го заплита в опасни ситуации..., че тя запълнила, дома си с нещастни хора, защото сама, не иска да е щастлива, но не дава и хората около нея да бъдат щастливи, и кара Миран, да прави неща, които са изгодни само за нея!

Азизе ѝ отвръща, че Миран е от семейството и каквото трябва да прави, ще го прави!

Гюнул се изправя срещу баба си, като казва, че леля ѝ Шукран е права, защото когато Миран прави това, което иска тя, той наново започва да потъва в блатото, а тя е съсипала живота на всички..., те са нещастни по нейна вина и само, за да си отмъсти тя, те още какво ли трябва да изстрадат?!

Гюнул казва истината на Шукран, че са дошли от Карс, за да отмъстят за леля ѝ Дилшах и чичо ѝ Мехмед, който са били убити от Хазар Шадоуглу...

Шукран се обръща към Азизе и я пита, дали това е казала на децата? И след като е така, иска всички да я чуят! Тя не знае нищо за Хазар Шадоуглу, но нейната дъщеря е убита от Мехмед Асланбей!
Миран е в шок от чутото!

Гледайки право в очите Азизе - Шукран отново повтаря:

- Ти и твоят син сте убийците на моята Дилшах!

Азизе хваща Шукран и я пита какви ги говори, те не са заплашвали живота на никой... Миран казва на Азизе, да замълчи, но тя напада и него, като му казва, дали ще позволи, да се говори така за баща му, който е отдал живота си за майка му!

Шукран казва на Азизе да спре да тормози Миран, защото всички в този дом, зная истината...

Шукран се обръща към Есма ѝ казва, че тя знае, но има син и заради неговия живот си мълчи, а Султан – мълчи, заради Гюнул, но тя няма деца, защото дъщеря ѝ е убита от тях, но няма да позволи повече, да трови Миран с лъжите си, защото тя още е жива!

Азизе се опитва, да изхвърли Шукран на улицата, но Миран ѝ казва, да не е посмяла да докосне баба му! Азизе е бясна и го пита, как е посмял да защитава, тази жена, която е нарекла баща му убиец.... Миран отново ѝ казва, че баба му остава!

Азезе му казва, че тогава да взема баба си и жена си, и да се маха от тук!

Миран тръгва след Азизе, но Шукран го спира като му казва, че той много неща не знае, че майка му никога не е била щастлива в Асланбей, а Мехмед често я пребивал от бой, дори когато била бременна с него, той и това я биел! След като се оженила, тя се е виждала с нея тайно, а последният път, преди да умре, Дилшах ѝ казала, че възнамерява да избяга от Асланбей....

Миран не може да повярва в това, което научи от баба си Шукран и казва, че убиецът е Хазар Шадоуглу, а Шукран му казва, че той нищо не знае, а само това, което му е казала Азизе, и го накрала да повярва в нейната лъжа...
Харун и Ханифе

Харун и Ханифе

© atv

Харун се среща с Ханифе и ѝ казва, че са я вкарали в ареста, за да осъществят плана си, а Ханифе го пита, дали зад всичко това стой... (все още не знаем, кой е човекът). Харун и казва, че е така, но за това, знаят само те двамата и така ще бъде, докато не дойде моментът, човекът сам да разкрие самоличността си пред всички!

На Харун му е интересно, какво ще направи Азизе, когато разбере, че зад всичко това, стои човек от Асланбей..., а Ханифе му отвръща, че много иска да види физиономията ѝ...

Харун казва на Ханифе, че в имението на Шадоуглу има писмо написано от Дилшах и тя трябва да го намери час по скоро!


Реян казва на Азизе, да не се надява, че тя и Шукран ще напуснат Миран, или пък ще си тръгнат от тази къща, а дали тя ще може да остане тук, след като Миран научи цялата истина, трябва добре да си помисли!
Миран се чуди на Реян, как може винаги да се усмихва, след като е преживяла толкова много болка, че дори той забравя болката си и всичко лошо, като вижда нейната усмивка!
- Когато чувстваш, че някой се грижи за теб от цялото си сърце, човек много бързо се възстановява и става по-добър! Ти си моето чудо, Реян!
"Вятърничав", еп.114 - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.114 - какво ще се случи...

Миран се страхува от мисълта, че може да загуби баба си Азизе, а Раян е притеснена от този факт, защото никога няма да може да го...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.108 - какво ще се случи...