Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.114 - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран се страхува от мисълта, че може да загуби баба си Азизе, а Раян е притеснена от този факт, защото никога няма да може да го убеди в истината. Ханифе намира писмото в стаята на Ярен. Оказва се, че Дилшах е била принудена да се ожени за Асланбей, защото Насух е отказал да ѝ помогне. Вижте още какво ще се случи в еп.114 на турския сериал "Вятърничав.

Миран и Реян

Миран и Реян

© atv

В 113 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Шадоуглу искат да управляват наравно хотела с Асланбей. Шукран казва на Миран, че не Хазар, а баща му е убил майка му!

Есма казва на Миран, че Азизе е вдигнала кръвното, но ѝ е дала лекарства и сега си почива. Миран предлага да я заведат на лекар, но Есма му казва, че всичко е под контрол, а и нали знае баба си, че не обича другите да знаят за болежките ѝ.

Миран все пак се притеснява за баба си Азизе и като отива при Реян, тя го пита, дали нещо не го боли, защото изглежда посърнал, а той ѝ казва, че всичко е наред, когато тя е до него!

Азизе и Миран

Азизе и Миран

© atv
Миран се страхува от мисълта, че може да загуби баба си Азизе, а Раян е притеснена от този факт, защото никога няма да може да го убеди в истината.

Миран сънува, че баба му Азизе е починала... Вали сняг и с мъка се изкачва по заснежените стъпала до стаята ѝ, но там няма никой и се събужда... Вижда, че Реян спи, той става и отива в стаята на баба си, където тя е заспала в креслото си (прилича на умряла), но сънен и под въздействието на съня си, Миран пада и прегръща краката ѝ, като я моли да не го оставя!

Азизе сънена се чуди какво става, а Миран ѝ казва, че си е помисли, че е умряла, а тя го прегръща..., а Миран ѝ разказва за съня, който сънува...

Азизе му казва, че всички ще умрат един ден, но тя винаги ще бъде в негово сърце. Миран ѝ казва, че не иска да види нейната смърт! В този момент през вратата наднича Реян и става свидетел на плачещия Миран прегърнал краката на баба си, но Азизе я вижда и Реян се прибира в стаята си....

Реян разбира, че Миран много обича баба си и ще ѝ бъде много трудно да разруши връзката им, дори да му покаже хиляди доказателства, че тя го лъже.

На сутринта събуждайки се Миран вижда, че Реян е плакала и я пита защо, а тя му отвръща, че е сънувала лош сън, в който Азизе ги е разделила. Миран пита Реян, дали чува, как сърцето му бие, и докато чува този звук, никой няма да може да ги раздели!

Ханифе

Ханифе

© atv
Ханифе намира писмото в стаята на Ярен.

Ханифе почиства стаята на Ярен, където според нея цари пълен безпорядък, и се чуди как Харун иска да се ожени за нея... В същото време пристига Гюл и плаче, че куклата и се разшила на гърба, а Ханифе я успокоява, като ѝ казва, че ще ѝ бие две инжекции и ще ѝ я занесе... Ханифе се опитва да вдигне ципа на гърба но куклата, но той заяжда, а тя казва, че няма време, да се занимава с нея и продължава да чисти, като в същото време, търси писмото, за което ѝ каза Харун... Преобръща почти цялата стая, но след това вижда, че една от картините е поставена на криво, посяга към нея, а писмото, което е под нея изпада... Прочитайки писмото, Ханифе си казва, че това писмо ще унищожи всичко!

Ханифе иска да даде писмото на Харун, но той ѝ казва, че ще го даде на друг човек, но отново не се разбира на кой...

Миран разбира, че Асланбей имат нещо общо със затварянето на Султан в лудницата

Фърат си спомня за срещата за си с Хазар, но мислите му са прекъснати от Миран, който го пита, дали е открил на кой е автомобила, за който вчера го попита, а Фърат му отговоря, че адвокатът им сигурно вече е разбрал. Фърат предлага на Миран, заедно да разследват, кой се опитва да им навреди, кой е техният враг... В същото време пристига информацията за собственика на онзи автомобил, прочитайки я Миран, се пита как е възможно - това да е автомобил на Асланбей?

Филипос, Йосуф и Насух

Филипос, Йосуф и Насух

© atv
Оказва се, че Дилшах е била принудена да се ожени за Асланбей, защото Насух е отказал да ѝ помогне

Насух и Йосуф се срещат с сина на майстор Габриел – Филипос, а Насух го пита, дали е говорил със сина му Хазар, а той му отговоря, че да, но не му е казал всичко, което е чул от баща си...

Насух го пита какво знае, какво му е разказал баща му? Филипос му отвръща, че му е разказал, всичко, което знае! Насух го пита, защо не е разказал всичко на сина му, а Филпос му отвръща, че е изпълнил молбата на баща си, ако го е бил помолил да разкаже всичко е щял да го направи, но той дори сега да си премълчи, Хазар, рано или късно ще разбере истината, а ти и така ще гориш в ада, за това, което си направил, но преди това ще гори на този свят!

Филипос го пита, как толкова години е можел да спи спокойно, как е заглушавал съвестта си!

Филипос казва на Насух, какво му е разказал баща му, как баща му Габриел го извикал, за да говори с Дилшах, а той не искал, нобаща му казал, че това е момичето на Хазар и те много се обичат, и затова трябва да го чуе, какво има да му каже... Дилшах иска помощ от Насух, защото Асланбей я искат за снаха, майка ѝ казала, че няма да я даде, но момичето е без баща, и ако не стане с добро, те ще я оженят насила за Мехмед Асланбей! Габриел напомня на Насух, че е дал дума на Хазар, че като се върне от армията, ще направят сватба, но Дилшах няма време да чака, Хазар да се върне от армията, а той веднага трябва да направи нещо.

Насух троснато пита, какво да прави той? А Габриел му отговоря, че това момиче е възлюблената на неговия син и един ден ще стане негова снаха, а сега търси помощ от него, а той трябва да я отведе в имението на Шадоуглу, докато се върне Хазар и вдигнат сватба!

Насух казва на бижутера, че няма да вземе жена за сина си от род, който не е известен, а ако иска, нека той я ожени за неговия син!

Насух казва на Дилшах, че след като я искат от богат род, да ходи, защото той няма да позволи на сина си, да се ожени за нея, а ще му намери жена, която да бъде достойна на неговия род!

Насух казва на Филипос, че след като знае всичко, трябва да си мълчи, защото няма кой да му повярва, и баща му, и Дилшах са на онзи свят...

Филипос казва на Насух, че е лош човек, който дори към собствения си син няма милост... Насух му казва да внимава, защото преминава границата, а Филипос му казва, че трябва да знае, че той на никой няма да разкаже, но истината винаги излиза на бал свят!, а сега да отива в своя царствен дворец и да чака, когато истината ще се покаже, но според него, няма да се наложи, да чака дълго!

Хазар, Джихан и Миран

Хазар, Джихан и Миран

© atv
Миран смята, че Хазар върти някакви работи зад гърба му

Миран вижда, Насух и Филипос и си мисли, че зад тази работа с пръстена стоят Шадоуглу и отива в имението на Шадоуглу и вика силно, Хазар да излезе веднага! Хазар пита Миран, сега с какви лъжи са му напълнили главата, а Миран му отвръща, че е видял баща му с Филипос, Хазар и Джехан са много изненадани! Миран го пита, какво са направили на човека, че той е променил историята с пръстена... Джихан го предупреждава, че търпението му се изчерпва... Миран казва на Хазар, да прави каквото иска, но истината и миналото не може да промени!

Ярен открива, че писмото на Дилшах до Хазар е изчезнало! И се досеща, кой го е взел...
"Вятърничав", еп.115 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.115 (Diema Family) - какво ще се случи...

Хазар и Миран се срещат на гроба на Дилшах, където Хазар дава писмото на майка му, От него Миран разбира, че Азизе го е лъгала през...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...