Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.116 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран показва писмото на Азизе, а тя се опитва да го убеди, че то не е истинско, и стъпка преди истината да излезе наяве, Султан прави тактически ход и помага на Азизе. Вижте още какво ще се случи в еп.116 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 21 юни 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран показва писмото на Азизе
Миран показва писмото на Азизе
© atv

В 115 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Хазар и Миран се срещат на гроба на Дилшах, където Хазар дава писмото на майка му. От него Миран разбира, че Азизе го е лъгала през всичките тези години.

Миран дава писмото на майка си на Реян... и след като тя го прочита, я пита дали няма да каже нещо, а тя му отговоря, че не... и той трябва да реши какво да прави с него... Миран казва, че се е уморил да се лута в тази тъмнина... Реян му казва, че 28 години баба му е показвала този път, защото не е имало друг, освен Азизе, но сега нека това писмо, да му покаже верния път!

Ханифе се обажда на Харун и му казва, че преди малко се е върнал Хазар и е казал, че е дал писмото на Миран, и че с отмъщението на Азизе е свършено... Харун ѝ казва, че сега започва интересното и да чака новини от него!

Весел Харин казва: - Топката е в тебе, Миран, сега да видим, дали ще забиеш гол на любимата си баба или ще паднеш в ямата! Изборът е твой!

Азизе доволна пита Шукран, какво си е мислила като е отишла с Миран на гробищата и там е по плакала малко, че Миран ще ѝ повярва, не..., той я изпратил сама да се прибере... Шукрай ѝ отговоря, че тя умира от любопитство, какво са си говорили, но да не губи времето си напразно – всичко ще научи от Миран!

Махмуд казва на Азизе, че са прегледали всички камери в болницата, но всичко е било изтрито... Азизе му казва, че човекът, който е освободил Султан от болницата, Ханифе от затвора и ѝ изпраща бележки е един и същ и как може, те да не може да открият този човек?!Азизе му казва, че докато не открие човека, да не ѝ се мярка пред очите!

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Ярен и Харун

Ярен и Харун

© atv
Ярен се опитва да убеди родителите си, че Харун е психопат и не е този, за който се представя

Ярен казва на майка си, че не иска да се омъжва за психопат като Харун..., а самият той цъфва на портата на имението с букет рози и голяма кутия с булчинска рокля... Виждайки роклята, Ярен го пита, дали не идиот, че е купил рокля за жената, която не иска да се омъжва за него?! Но Харун ѝ отвръща, че иска да ускори нещата, затова иска от нея, да премери роклята и да му изпрати снимка... Ярен му казва, че по-добре ще умре, отколкото да облече тази рокля! Харун заплашва Ярен, че ако не играе по неговата свирка, ще ѝ причини големи неприятности! Ярен казва на Мелике да изхвърли роклята!

Ярен отива при баща си и майка си и им казва, че няма да се омъжи за Харун, защото е луд и им показва, как ѝ е извил ръката... Хандан казва на мъжа си, да не ѝ вярва, защото Ярен играе този спектакъл, защото не иска да се омъжва за него! Ярен пита баща си, ако докаже, че това, което говори е истина, баща ѝ казва, че ще го накара да съжалява, че се е родил на този свят!

Фърат казва на Азизе, че трябва да се подготвят за съвета на директорите, където ще се избере новия председател, но самоуверена, Азизе му казва, че никой не може да ѝ вземе председателското място!
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Султан

Султан

© atv
Миран показва писмото на Азизе, а тя се опитва да го убеди, че то не е истинско, и стъпка преди истината да излезе наяве, Султан прави тактически ход и помага на Азизе

Миран показва писмото на майка си на Азизе, а тя му отговоря, че нейната снаха на никой не е писала... камо ли на Хазар Шадоуглу! Миран и казва, да го вземе и прочете, защото се оказва, че такова писмо има, и Хазар е казвал истината, а другото, което казва Хазар, също ли са истина... Азизе му казва, че тя му е казала истината преди 28 години...

Миран казва на Азизе, че това писмо наистина е написано от майка му и иска от нея, да го прочете и след това да му каже истината, а не онази измислена история! Азизе го прочита и трепереща казва, че това не е истина, че е фалшификат направен от Шадоуглу...

Реян се обажда на баща си, за да му каже, че най-накрая Миран е разбрал истината и е доказал, че е невинен...

Азизе казва, че баща му е обичал майка му, тя е виждала тяхната любов... и това е поредната игра на Шадоуглу... Миран губи търпение, взема писмото от ръцете на Азизе и през зъби ѝ казва, че това е истина! Азизе го пита, кой му е дал това писмо, а той ѝ отвръща, че Хазар... Азизе му отвръща, че разбира се, че Хазар ще му даде това писмо, за да може те двамата да се скарат, а той да се изкара невинен, подготвил е всичко това, за да се спаси! Азизе му казва, че може майка му, да е молила за помощ, а Хазар да се възползвал от беззащитната жена...

Миран казва на баба си да престане и тръгва да излиза, но Султан му казва, че това писмо е истинско, защото е била до Дилшах, когато тя го е писала!

Азизе не вярва на ушите си, на това, което чу от Султан... и отново се опитва да отрича, но Султан казва на Миран, че ако си спомня, той от нея първо е разбрал, че баща му е тормозел и биел майка му.... Един ден, майка му ѝ споделила, че ще потърси помощ, тя се опитвала да я разубеди, но Дилшах се страхувала за живота си и затова помолила Хазар, но след това Хазар не я оставил намира, а Мехмед бил много ревнив, но Азезе много добре е знаела, че Мехмед тормози Дилшах и Султан се обръща към Азизе, като ѝ казва, да не отрича истината...

Миран се чуди, защо сега го разбира, а Султан обърква цялата история, като му казва, че Мехмед е обичал майка му, но понякога я карал да страда, такава е била тяхната любов! И ако Азизе не му е разказала, то е защото не е искала, да си спомня лошо за баща си...
Миран не знае, на кой да вярва и казва, че ще се побърка...

Миран казва на Реян, че отива да говори с баща ѝ, а тя му казва, че и тя идва с него...

Султан казва на Азизе, че никога не си е помислила, че може да види това.... и май тя преди малко ѝ е помогнала! Азизе ѝ казва, че знае какво иска да направи и я изхвърля от стаята си!

Азизе си мисли, че може би сестра ѝ Ханифе е направила това и ѝ се обажда, за да се срещнат...

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Султан и Ярен

Султан и Ярен

© atv

Гюнул не може да разбере майка си, защо помага на Азизе, която ѝ причини толкова много болка, като я затвори в лудницата... Султан казва, че ако Миран разкрие истината, ще се откаже да отмъщава, а след като се откаже, те ще изчезнат... Тя не е толкова глупава, за да помага на Азизе..., да си спомни какво ѝ казала, че скоро Азизе ще падне от трона си, но това ще стане, когато те двете кажат!

Миран и Реян са пред портите на Шадоуглу с колата, но виждат Ханифе да излиза, а Миран решава да я проследи, къде е тръгнала. Реян не разбира защо...., но Миран ѝ казва, че ще разбере...

Всичко по темата вижте в potv.bg
Ханифе се среща с Азизе и  ѝ казва, че повече няма да  ѝ помага...
Ханифе се среща с Азизе и ѝ казва, че повече няма да ѝ помага...
© atv
Епизод 116 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 21 юни 2021 по DIEMA FAMILY
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...