Актуално В програмата

Вълнуващи емоции с премиерния сериал „Не ме оставяй“ по NOVA

Добави коментар

Незабравими моменти с много вълнуващи емоции предстоят за любителите на романтичния жанр с премиерния за България сериал „Не ме оставяй“ - от 15 февруари по NOVA.

Хитовата поредица разкрива живота на едно от най-заможните семейства в Анкара, чийто подреден свят се преобръща, когато се намесва любовта. Зрителите ще могат да гледат епизодите на сериала всеки делничен ден в 15.00 ч.

Семейство Саяр се радва на откровено уважение и охолен начин на живот. Дженгиз е консервативен баща, който възлага много на по-големия си син. Любимецът на всички Тарък е на път да поеме изцяло бизнеса и да се ожени за дъщерята на дългогодишния му партньор - Мелтем. Един ден обаче нещо се обърква. Тарък се запознава с красивата студентка по право Съла и това слага началото на водовъртеж от събития, които променят живота на семейство Саяр завинаги. Има ли цена любовта и може ли да устои на всички препятствия? Отговорите на тези въпроси предстоят в епизодите на премиерния сериен филм.

Този текст е копиран от pоTV.bg

"Не ме оставяй" е един от най-популярните сериали в южната ни съседка, спечелил сърцата на зрителите с вълнуващия си сюжет и отличната актьорска игра. В главните роли се превъплъщават звездите Гьокберк Йълдъръм, Емрах Акдуман, Беркай Вели, Суде Доар, Есенгюл Айпек и др. Поредицата стартира своето излъчване в Турция през 2018 г.

Не пропускайте на 15 февруари началото на премиерния сериал „Не ме оставяй“ от 15.00 ч. по NOVA.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 42 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 41 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 40 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 39 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 38 какво ще се случи?