Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

Добави коментар

Арзу и Зайнеп чуват взрив, докато Емре говори с майка си по телефона .... Те са много притеснени, дали с Емре е жив. Зайнеп обещава на Арзу, че ще намери начин да се свърже с Емре. Вижте още какво ще се случи в 150 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 20 септември 2021 по NOVA.

"Не ме оставяй", епизод 150  какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

В 149 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Зайнеп се притеснява за Емре и се опитва да му се обади, а Бора я проследява и разбира, че тя не е забравила Емре. Съла е жива, но не си спомня нищо. И отново Мелтем е замесена, която я тъпче с хапчета, за да не си върне паметта никога.


НА КРАТКО какво се случва в 150 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 20 септември 2021 по NOVA:

Арзу и Сахер молят Тарък да позволи на Мелтем, да излекува раните му.

Зайнеп казва на Бора да не забравя, че бракът им е фиктивен.

Тарък не приема предложението на Мелтем, да заминат някъде двамата.

Бора не може да се примири, че Зайнеп не е забравила Емре.

Мъжът, при който живее Съла я тормози и се отнася много лошо с нея.

Арзу и Зайнеп чуват взрив, докато Емре говори с майка си по телефона .... Те са много притеснени, дали с Емре е жив.

Зайнеп обещава на Арзу, че ще намери начин да се свърже с Емре.

Тарък си спомня, че Съла обича грозде и спира да купи, точно от сергията, на която продава Съла.....

Зайнеп казва на Бора, че до смъртта си, ще обича Емре.
"Не ме оставяй", епизод 151  какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

Тарък много пъти се намира много близко до Съла, но не успява да я види. Тарък катастрофира и отново съдбата го среща със Съла. По телевизията...

Група от бандити се готви да унищожи болницата, в която работи Емре, защото той спаси, а след това скри от тях, момчето, което знае къде има скрито оръжие.

Арзу и Сахер молят Тарък да позволи на Мелтем, да излекува раните му.

Тарък споделя на майка си и леля си, че заедно със Съла е погребал и част от сърцето си. Арзу и Сахер му казват да не се измъчва, защото със сигурност на Съла няма да се хареса, че се погребва жив. Тарък им казва, че не може да живее все едно, нищо не се е случило. Двете му казват, че Мелтем много го обича и ако ѝ каже да, тя винаги ще е до него, и ще излекува раните му, за да му стане по-добре.

Зайнеп казва на Бора да не забравя, че бракът им е фиктивен.

След като Бора подари колие на Зайнеп за трите месеца, в които са заедно и тя трябваше да се преструва на много щастлив пред майка си и Аслъ, го вика насаме и му казва, да не изпитва нейното търпение, нека всички си мислят, че са женати, но той добре знае, че това е само на хартия и те никога няма да бъдат истински мъж и жена.

Бора ѝ отвръща, че е лудо влюбен в нея и ако каже, целият свят ще сложи в краката ѝ, защо не му даде шанс? И тъкмо да я пита, защо звъни на Емре са прекъснати от Хулия, която си тръгва, защото отива за неопределен период в някакво градче, за получи наследство от баба си.

Емре разбира, че са преградили пътя на камиона с провизии и лекарства, от които спешно имат нужда в болницата и тръгва, за да разбере, точно какво се е случило.

Тарък не приема предложението на Мелтем, да заминат двамата.

Мелтем пристига в къщата на Саяр точно когато Арзу и Сахер разговорят с Тарък, а Мелтем предлага с Тарък да заминат за седмица някъде..., но той ѝ отказва..., че с нея ще отиде някой друг път, но наистина има нужда да остане сам и ще отиде на вилата, като казва на майка си и леля си, че за известно време ще си изключи телефона, за да не се притесняват, но преди да тръгне ще отиде да посети гроба на Съла.

Мелтем казва на Арзу и Сахер, че ежедневното посещение на гроба на Съла, се отразява много лошо на Тарък, а Сахер ѝ отговаря, че както е видяла, нищо не може да се направи. Арзу казва на Мелтем, че ако върне Тарък към живота, цял живот ще ѝ бъде благодарна.

Бора не може да се примири, че Зайнеп не е забравила Емре.

Бора наблюдава тайно Зайнеп и си казва, че толкова я обича, че ще направи всичко за нея, но се нервира, защото това, нея не я вълнува, че тя отново му е изневерила с Емре, в смисъл му се е обадила, а на него гледа с обикновен поглед, което го вбесява. Зайнеп отново посяга към телефона, а Бора си казва, че няма да и позволи втори път да набере Емре и се втурва в стаята и я пита, къде ще ходи, а тя му отговоря, че ще тича, Бора ѝ казва, че и той ще дойде с нея, но тя му казва, че иска да остане малко сама...

Емре се връща в болницата с лекарствата, които са им толкова нужни.

Мъжът, при който живее Съла я тормози и се отнася много лошо с нея. В същото време Тарък е на гроба ѝ и не спира да скърби за нея.

Зайнеп се обажда на Арзу и ѝ казва, че е пред тяхната къща и много иска да я види... Арзу ѝ отговоря, че всички са излезли и сега ще дойде да я посрещне. Бора отново следи Зайнеп и е бесен когато разбира, че тя го е излъгала, за да се срещне с майката на Емре.

Арзу и Зайнеп чуват взрив, докато Емре говори с майка си по телефона .... Арзу и Зайнеп са много притеснени, дали с Емре е жив.

Зайнеп казва на Арзу, че много обича Емре и за него е готова да направи всичко. Зайнеп иска разрешение от Арзу, за да надникне в стаята на Емре... Виждайки негова снимка, Зайнеп се разплаква и казва, че много ѝ липсва и ляга с фотографията на леглото на Емре, а когато Арзу идва да я извика, за да пият кафе я намира заспала, но се събужда стресната и се извинява, че много ѝ и се приискало да полегне. Арзу и казва, че ако е знаела, е щяла да я остави да поспи, а след това я пита дали всичко е наред с нея, защото изглежда много уморена. Зайнеп казва на Арзу, че не може да свикне с отсъствието на Емре, че са имали мечти и са искала да създадат свой свят, но не станало... и всичко, което и е останало от Емре, това са спомените, а Емре я мисли, за долна жена и лъжкиня, а това направо я побърква. Арзу я успокоява, защото знае, че синът ѝ много я обича, затова е избягал от тук. Зайнеп тъкмо си тръгва и в същото време Емре звъни на Арзу. Арзу казва на Зайнеп, че Емре се обажда, а тя я моли да включи телефона си на високоговорител, за да го чува..... Арзу моли Емре да се прибере, а тя му казва, че ще си дойде, но не сега. В същото време в болницата влиза един от бандитите и се опитва да отвлече, момчето, което Емре спаси. Емре се втурва да го спасява, като забравя, че не е приключил разговора с майка си и тя чува всичко... Арзу и Зайнеп притеснени разбират, че нещо става в болница и чуват ужасен взрив....

Арзу си мисли, че са убили Емре, Зайнеп също ридае безутешно, но виждайки в какво състояние е изпаднала Арзу се опитва да я успокои.

Разбираме, че Емре е жив и се опитва да спаси Омер (момчето, което беше смъртоносно ранено, а Емре спаси) от бандитите.

Зайнеп обещава на Арзу, че ще намери начин да се свърже с Емре.

Тарък си спомня, че Съла обича грозде и спира да купи, точно от сергията, на която продава Съла.....

Тарък пътува за вилата и на един кръстопът спира, защото си спомня, отново за Съла, един път когато пътували заедно и били много гладни, Съла му предложила да спрат и да си купят грозде, защото тя като малка, много обичала грозде със сирене. Какво съвпадение! точно на този кръстопът грозде и плодове продава Съла с мъжа, с който живее, но тя е с гръб към Тарък.

Тарък отминава сергията, но решава да се върне и купува грозде, но не се вижда със Съла, защото тя в този момент има някаква работа зад камионетка и Тарък не я вижда.

- Хаджер, бързо донеси един килограм грозде – провиква се Рустем (това е името на мъжа, с който живее Съла).

Зайнеп казва на Бора, че до смъртта си, ще обича Емре.

Бора вижда, че Зайнеп излиза от къщата на Саяр и вика след нея, но тя не го чува, той я хваща за ръката, а Зайнеп виждайки го му казва, да я остави намира! Той я пита, защо плаче? А тя му казва, че в болницата къде работи Емре е избухнала бомба.

- Теб това, какво те засяха, нали мъжът ти е до теб!
- Да, но не и любимият ми, защото до смъртта си, ще обичам Емре, не теб.
Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 150 на 20 септември 2021 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1) какво ще се случи?