Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

Добави коментар

Тарък много пъти се намира много близко до Съла, но не успява да я види. Тарък катастрофира и отново съдбата го среща със Съла. По телевизията съобщават, че Емре е загинал след бомбандиране на болницата, в която работи. Вижте още какво ще се случи в 151 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 21 септември 2021 по NOVA.

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?
"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

В 150 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Арзу и Зайнеп чуват взрив, докато Емре говори с майка си по телефона .... Те са много притеснени, дали с Емре е жив. Зайнеп обещава на Арзу, че ще намери начин да се свърже с Емре. Тарък си спомня, че Съла обича грозде и спира да купи, точно от сергията, на която продава Съла.....


НА КРАТКО какво се случва в 151 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 21 септември 2021 по NOVA:

Тарък много пъти се намира много близко до Съла, но не успява да я види.

Есин тайно взема ключовете от Джансу, за да влезе в апартамента, за да открадне пари от Ведат.

Есин влиза в апартамента и след като не намира пари, взема часовника на Ведат, за да го продаде. На излизане Есин е хваната от Ведат.

Бора не разрешава на Зайнеп да помогне на Бора, а тя му казва, че му забранява, да говори с нея.

Съседката на Хаджер (Съла), която Тарък докара му дава да пробва една от гозбите на Хаджер, която накара Тарък да се просълзи, защото си спомни за хубавите мигове прекарани със Съла.

За да не катастрофира с камионетката на Рустем и Съла, Тарък излиза от пътя, катастрофира и излита от колата. Почти в съзнание Тарък вижда Съла, която тича да му помогне, но виждайки я, той си мисли, че е мъртъв.

По телевизията съобщават, че Емре е загинал.
"Не ме оставяй", епизод 152  какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

Новината за смъртта на Емре, дълбоко засегна както Зайнеп така и семейството на Емре.. Заради грешка на Рустем, Тарик претърпя инцидент. Рустем иска да зареже Тарик,...

Тарък много пъти се намира много близко до Съла, но не успява да я види.

Рустем моли Тарък да опита гроздето, но той не иска, а Рустем казва на Съла да не се мотае и да донесе гроздето. Една крачка разстояние Тарък го дали от Съла, но отново няма късмет да я види, защото Рустем отива и взема гроздето, което тя е сложила...

Есин тайно взема ключовете от Джансу, за да влезе в апартамента, за да открадне пари от Ведат

След като Ведат изгони Есин, тя живее в бащината си къща и е останала без пари и с нетърпение чака да дойде Джансу, за да и донесе. Джансу пристига и дава на майка си пари, а Есин я пита, дали се подиграва с нея, ако тръгне да проси ще събере повече пари... Но ако се беше омъжила за Емре, щеше да има купища пари. Джансу отвръща на майка си, че ако не си вре носа, където не трябва и това е можело да стане... Джансу забранява на майка си, да се бърка в отношенията ѝ с Емре. Есин моли дъщеря си, да помоли Ведат, да се прибере в къщи, но Джасу ѝ отказа, защото ако баща ѝ разбере, че е била при нея, много ще и се разсърди. Есин взема ключовете на Джансу от вкъщи, без тя да я види.

По пътя Тарък среща една жена с две големи торби, която го моли да я закара до селото ѝ, което му е на път... Тарък бързо се съгласява.

Арзу се обажда на Дженгиз и му казва, че докато е говорила с Емре се е взривила бомба в болницата и тя много се притеснява за живота му.

Емре бяга с Омер от бандитите.

Бора напомня на Зайнеп, че те имат договор, а тя му казва, че е изпълнила своята част, като се е омъжила за него. Бора направо и заповядва, че трябва да забрави Емре, а тя го пита, как се забравя човек, който обичаш и ако е толкова лесно, нека той да я забрави!

Тарък карайки жената до нейната къща още един път, пътят му се пресича с този на Съла, но отново не я вижда.

Тарък сваля торбите на жената, която се оказва, че живее, точно до къщата в която живее Съла... и тръгва да се качва в автомобила, но лелката му казва, че няма да го пусне, докато не опита нейната чорба.

Тарък си събува обувките, за да влезе в къщата, а зад гърба му, Рустем и Съла се прибират, а жената виждайки Съла и маха за поздрав и Съла също ѝ махва. И тъкмо Тарък да се обърне, жената го подканва да влиза и отново Тарък не успя да види любимата си жена, която мисли за мъртва.

Севда, дъщерята на Рустем, която наблюдава в двора на съседите какво става, много харесва Тарък и казва на баба си, че леля ѝ Айтен я е докарал някакъв богат роднина.

Есин е хваната от Ведат

Есин си мисли, че Джансу е при приятелка, а вижда как Ведат излиза от апартамента и си казва, че това е най-подходящият момент, за да вземе пари или нещо, което да продаде. Есин влиза в апартамента, но Джансу излиза от банята и за малко Есин да се издаде, но отвореният прозорец я спаси, защото дъщеря ѝ си помисли, че от там е идвал този шум.

Есин не открива пари, но взема часовникът на Ведат, за да го продаде и точно когато тръгва да излиза се сблъсква с Ведат, който я пита какво търси тук, а след това вика дъщеря си и я пита, тази жена, какво прави в дома им. Джансу казва на баща си, че не е знаела, че тя е тук, а след това се досеща, кой е взел ключовете, които тя си помислила, че е изгубила. А след като Ведат вижда часовника си в ръката на Есин, побеснява и ѝ казва бързо да се маха от тук, защото ще извика полиция.

Зайнеп се опитва да обясни на Бора, че трябва да помогне на Емре, но той въобще не иска да я слуша, след като става въпрос за Емре.

- Не ми позволяваш да помогна на Емре, така ли?
- Да, Зайнеп!
- След като е така, то аз не ти позволявам да разговаряш с мен! - казва Зайнеп на Емре и се затваря в стаята си.

Джангиз звъни на свои познат, който работи за червения кръст в Сирия и от него разбира, че те нямат сведения, че е имало взрив в болницата, в която работи Емре, но Арзу казва, че ще се успокои, когато чуе гласа на сина си, а Дженгиз и обещава, че не само гласа му, а той ще говори с това магаре, за да се върне в къщи.

Съла се сеща, че трябва да върне чиния на съседката и я пълни с храна, за да и я върне, но Севда много иска тя да я занесе, за да види мъжа, който докара Айтен.

Емре остава Омер на безопасно място и тръгва сам да търси помощ. Вижда един човек, който разтоварва пакети с помощи и го моли за помощ, а той му казва, че още коли ще дойдат, да ги почака тях.

Айтен носи от храната, която Съла сложи и казва на Тарък, че Хаджер (Съла) много вкусно готви.. Тарък си взема една лъжица от храната и си спомня, че точна такава му е правила Съла...

Айтен го пита какво е станало, защо така се е разчуствал..., а Тарък и отвръща, че е време да си върви.

Рустем дава на Съла хапче, а тя го моли да не ги пие, защото много лошо се чувства, но той и казва, че ще каже на Мелтем и Съла го изпива.

Зайнеп се е заключила, а Бора беснее пред врата, дали тя ще му отключи или той ще влезе със сила. Бора с ритник отваря вратата, а Зайнеп му казва веднага да излезе, а той ѝ казва, че няма да го направи...

Съдък се прибира, но чувайки, че Емре и Зайнеп се карат, решава да погледа телевизия.

Бандитите откриват Омер и Емре.

Тарък кара автомобила си и през сълзи се чуди, как ще живее без Съла и за да не блъсне камионетката на Рустем, която изскочи изневиделица от един черен път, завива рязко и се преобръща.

Съла се хваща за главата и слиза от камионетката, а Рустем я пита къде е тръгнала, а тя му казва, че заради него, човекът в колата е може би мъртъв.

Тарък е изпаднал от автомобила си, но все още е в съзнание, но виждайки Съла, си мисли, че вече е мъртъв...

Садък гледайки новините, вика Бора и Зайнеп бързо да дойдат и те чуват, че в болница в Сирия, в която е имало турски лекари и сътрудници на червеният е била взривена и няма оцелели, и съобщават имената на тези, които са могли да разпознаят, сред които е и това на Емре Саяр.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 151 на 21 септември 2021 г.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1) какво ще се случи?