Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?

Добави коментар

Емре не знае, че Зайнеп се жертва, заради него и заминава за Сирия в зоната на военните действия като лекар-доброволец. Съла е починала при катастрофа, а Тарък се обвинява, че той я е убил и от 2 месеца, всеки ден ходи на гроба ѝ. Бора се нервира, че Зайнеп не иска да го погледне, а той прави всичко, за да може тя да е щастлива. Вижте още какво ще се случи в 148 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 16 септември 2021 по NOVA.

В 147 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Зайнеп е принудена да се омъжи за Бора, за да спаси Емре от затвора. Съла е отвлечена от Аслан, който и дава нови документи за самоличност и отпраща извън границите на Турция.


  • НА КРАТКО какво се случва в 148 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 16 септември 2021 по NOVA:

Започва втори сезон на турския сериал „Не ме оставяй“.

Зайнеп се омъжи за Бора, за да спаси Емре от затвора, но Емре не знае, че Зайнеп се жертва, заради него и заминава за Сирия в зоната на военните действия като лекар-доброволец.

Съла е починала при катастрофа, а Тарък се обвинява, че той я е убил и вече 2 месеца, всеки ден ходи на гроба ѝ.

Бора и Зайнеп се връщат от меден месец, а Бора се ядосва на Зайнеп, че 2 месеца се опитва да прави всичко за Зайнеп, а тя нито един път не му се е усмихнала, а същото така са спали в различни стаи.

Ведат е изгонил Есин и сега тя живее в стария си квартал.

Мелтем все още се надява, че ще се събере с Тарък...

Съла е жива!"Не ме оставяй", епизод 149  какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

Зайнеп се притеснява за Емре и се опитва да му се обади, а Бора я проследява и разбира, че тя не е забравила Емре. Съла е...

Арзу се притеснява, че Емре всяка седмица и се е обаждал, но тази не е, и моли Тарък да му се обади, но телефонът му е извън обхват...

Сахер казва на брат си и и снаха си, че много проблеми са им се струпали на главата. Емре заминал без предупреждение в Сирия, а Тарък се съсипва от мъка по Съла.

Тарък е на гроба на Съла и се упреква, че последното нещо, което е направил за нея е било да и каже да се махне от живота му....

Тарък си спомня, как са му се обадили от полицията и са го попитала, дали Съла Саяр е негова съпруга, защото е станала катастрофа и тя е загинала.

- Прости ми, любима, но аз никога няма да си простя.

Мелтем също е на гробището и наблюдава отстрани как Тарък страда...

Зайнеп и Бора се връщат от меден месец, а Бора се нервира на Зайнеп, че два месеца се старае, прави всичко, за една нейна усмивка, но не се получава...

- Ти дори, не ме поглеждаш! Държиш се така, все едно ме няма! На думи отидохме на меден месец, но ти дори в една стая не спа с мен! - беснее Бора.

Зайнеп си спомня, че преди да заминат на меден месец, тя се е сблъскала с Емре на летището.

- Емре!
- Ти си мислеше, че аз няма да изляза от затвора, нали? И сметна, че това е удобен момент, да се хвърлиш в обятията на Бора?! Грешиш, Зайнеп. Виж, аз съм на свобода!
- Емре, добре ли си?
- Защо ме питаш? Защото, ти, е да знаеш? Може би, за да успокоиш съвестта си. Аз съм много добре и няма защо да се вълнуваш за мен, Зайнеп! Аз ще изтрия от паметта си, всичко, което преживях с теб! Не мисли за мен, аз ще се излекувам... Може пък, отново да се влюбя в някоя... Но как ще живееш, ти, Зайнеп, като се обричаш на живот с човек, който не обичаш?!

Казва Емре на Зайнеп и си тръгва, а Зайнеп тихичко си казва „Заради, теб, любими!“. В същият момент се появява Бора и тръгва да настигне Емре, но Зайнеп го хваща и му казва, че това е просто съвпадение.

Тарък моли Мелтем, да го остави сам.

Тарък вижда Мелтем и я пита, какво прави тук, а тя му отговоря, че се е вълнувала за него и тя също много страдала, че Съла вече я няма.

- Виж, Тарък, минаха 2 месеца от как Съла почина, а ти всеки ден идваш тук, а и с никой не разговаряш... Аз се притеснявам за теб... Да, знам, не можеш да забравиш Съла, но никой не е казвал, че трябва да я забравиш. Просто престани да се измъчваш така! Тарък, не ме разбирай неправилно, аз нямам други намерения към теб, освен да споделя болката ти.
- Мелтем, ти не разбираш, това, което изпитвам, не може да се опише. Аз не мога да продължа да живия, все едно нищо не се е случило... Мелтем, ако искаш да направиш нещо за мен, то остави ме сам.

Тарък оставя Мелтем и си тръгва, като си говори сам, че толкова много иска всичко да е сън и Съла да се появи от някъде.

Зайнеп се опитва да скрие, че не е щастлива с Бора

Зайнеп, Бора и Хулия се прибират , а там ги чака Аслъ, която прегръща приятелката си и ѝ казва, че много и е липсвала, и я пита как са си прекарали, а Зайнеп и казва, че няма нищо за разказване...

Аслъ казва на Зайнеп, че не и изглежда щастлива и май прибързано е решила да се омъжи за Бора, но Зайнеп се опитва да я убеди, че е щастлива с Бора, като и казва, че Бора я обича, а Аслъ я пита, дали тя обича Бора, но Зайнеп сменя темата на разговор.

Разбираме, че Ведат е изгонил Есин и сега тя живее в стария си квартал, където всички я вземат на подбив.

Мелтем ядосана се прибира в офиса и казва на приятелката си Бусе, че Тарък е превърнал гроба на Съла в мавзолей, но много скоро, Тарък ще бъде неин и ще бъдат много щастливи.

Тарък продължава да се обвинява, че той е убил Съла.

Съла е жива!

Съла е жива, но се казва Хаджер и живее на село, където я използват за прислуга или може би е съпруга на мъж, който си изкарва прехраната, като продава плодове и зеленчуци. Надяваме се скоро да стане ясно, какво се е случило със Съла!

Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 148 на 16 септември 2021 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1) какво ще се случи?