Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

Добави коментар

Зайнеп се притеснява за Емре и се опитва да му се обади, а Бора я проследява и разбира, че тя не е забравила Емре. Съла е жива, но не си спомня нищо. И отново Мелтем е замесена, която я тъпче с хапчета, за да не си върне паметта никога. Вижте още какво ще се случи в 149 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 17 септември 2021 по NOVA.

В 148 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Емре не знае, че Зайнеп се жертва, заради него и заминава за Сирия в зоната на военните действия като лекар-доброволец. Съла е починала при катастрофа, а Тарък се обвинява, че той я е убил и от 2 месеца, всеки ден ходи на гроба ѝ. Бора се нервира, че Зайнеп не иска да го погледне, а той прави всичко, за да може тя да е щастлива.


НА КРАТКО какво се случва в 149 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 17 септември 2021 по NOVA:

Сахер обвинява Зайнеп, че заради нея Емре е в онзи ад, а Арзу, която знае, че Зайнеп се е жертвала заради Емре, я защитава и ядосва Сахер.

Лекарка от болницата казва истината на Емре, че той е дошъл в този аз, защото е избягал от своя, дали има новини от Емре.

Лекарка от болницата, в която работи Емре му казва истината, че той е дошъл в този аз, защото е избягал от своя.

След като разбра, че Арзу се е чувала с Емре преди седмица, Зайнеп се притеснява за Емре и се опитва да му се обади, а Бора я проследява и разбира, че тя не е забравила Емре.

Както разбрахме в миналата серия Съла е жива, но не си спомня нищо. И отново Мелтем е замесена, защото тя я тъпче с някакви хапчета, за да не си върне паметта никога.


Сахер обвинява Зайнеп, че заради нея Емре е в онзи ад

Арзу продължава да се притесня, че Емре е спрял да се обажда, а Сахер я успокоява, но се нервира, че всичко е станало, заради Зайнеп, която е зарязала Емре и се омъжила за Бора, а сега заради нея, техният Емре се намира в най-опасната точка на воините действия.

- Не съм ли права, Арзу! - нервира се Сахер, че снаха ѝ мълчи.

В същото време Арзу си спомня, как Зайнеп и е казала, че е Емре ще бъде на свобода, но тя трябва да се ожени за Бора, ако не го направи, Бора ще унищожи доказателствата и Емре ще остане в затвора.

- Отворихме дома си, приехме това момиче, а сега нашият Емре е бог знай къде, заради Зайнеп – продължава Сахер и прекъсва мислите на Арзу.

Арзу казва на Сахер, да не говори така за момичето, да забрави, защото може да има нещо, което, те не знаят.

Вечерта Бора предлага на Хулия да остане тази вечер при тях, защото е много късно, ще и оправят стаята за гости. Останали насаме, Зайнеп пита Бора, а къде тя ще спи. Бора със заповеднически тон ѝ казва, че тя ще спи при мъжа си, там където е трябвало още от самото начало на бракът им. Зайнеп му отвръща, че няма да стане и става, а Бора я пита, къде е тръгнала, а тя му отговоря, че там където никой няма да я открие...

Лекарка от болницата казва истината на Емре, че той е дошъл в този аз, защото е избягал от своя.

Една от лекарките във военната болница пита Емре, защо е дошъл в този ад, Емре и отвръща, че не е ли показал защо.

- Да правиш добро, но ти това си можел да правиш и в Турция. Никой не идва в този ад, за да прави добро.
- Какво искаш да кажеш?! - не може да разбере лекарката Емре.
- Ти не си дошъл да правиш и зло. Защото със собствените си очи видях, как ти се бориш за живота на ранените.... Но явно си избягал от собственият си ад, защото на душата ти е било много зле и ти не си издържал.

След като прочита новините за Сирия, Зайнеп се притеснява за Емре и се обажда на Арзу.

В същото време Зайнеп е сама и се утешава с вещите, които и е подарил Емре и се чуди как живее, там в центъра на войната... Поглежда в телефона новините и разбира, че върху Сирия се изсипват бомби и ѝ става зле, но като дочита новината се успокоява, че не е в тази част, в която е Емре.

- Не, аз трябва да съм сигурна, че ти си добре, Емре! - говори си сама Зайнеп и си казва, че не може да звъни по мобилния, защото Бора го следи и решава да звъни на Арзу по домашния... Зайнеп я пита, дали новини от Емре, защото новините, които чете за Сиря са много лоши?

Арзу ѝ отговоря, че се е чула с Емре преди една седмица, но тя да не се притеснява, Емре и е казал, че са били добре защитени. Зайнеп я пита, дали не може да се свържат и да разберат как е, а Арзу и казва, че в болницата има телефон, но не може да намери номера му. Зйнеп я моли, да и се обади, ако разбере нещо ново. Зайнеп се заема, да разбере номера на болницата, в която е Емре.

"Не ме оставяй", епизод 149  какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

Зайнеп се притеснява за Емре и се опитва да му се обади, а Бора я проследява и разбира, че тя не е забравила Емре. Съла е...

Бора разбира, че Зайнеп не е забравила Емре

Бора разбира, че Зайнеп не е забравила Емре

След като разбра, че Арзу се е чувала с Емре преди седмица, Зайнеп се притеснява за Емре и се опитва да му се обади, а Бора я проследява и разбира, че тя не е забравила Емре.

Зайнеп е щастлива, защото намира номера на болницата. Зайнеп звъни и се моли, да чуе гласа на Емре, а Бора, който я търси взема другата слушалка и разбира, че Зайнеп се обажда на Емре и чува гласа му. Зайнеп хем е радостна, че с Емре всичко е наред, хем плаче, защото не може да му каже нищо...

- Зайнеп, значи, не си забравила Емре! - нервира се Бора, когато Емре затваря отсреща телефона.

Бора влиза в стаята при Зайнеп все едно нищо не знае, и я пита, дали не крие нещо от него, а тя му казва...

Съла и Мелтем

Съла и Мелтем

Съла е жива, но не си спомня нищо. И отново Мелтем е замесена, която я тъпче с хапчета, за да не си върне паметта никога.

И сега е време да разберем какво е станало със Съла. В къщата където живее в момента Съла пристига Мелтем. Съла , която Мелтем нарича Хаджер, казва на Мелтем, че само тя я смята за човек, а мъжът и майка му само я обиждат и тормозят толкова много, че и се иска да не е жива. Мелтем и обещава да поговори с мъжа ѝ и да му потърси сметка, защо се държи така с нея, а тя я моли да не го прави, защото той ще си помисли, че те се е оплакала и ще стане по-лошо.

Мелтем говори насаме с мъжа, при който живее Съла и го пита, дали дава всеки ден лекарствата на Съла. А той ѝ отвръща, че не пропуска..., а Мелтем го заплашва, че ако не го прави, ще му спре парите.

- Докато, Съла пие тези лекарства, тя нищо няма да си спомня и ще мисли, че е омъжена за теб.

Мелтем си тръгва и казва на Съла да не забравя да си пие лекарствата, а Съла ѝ отвръща, че от тях я боли главата и сънува ужасни кошмари. Мелтем и отговоря, че това са нормални реакции.

Емре лекува едно ранено момче и го крие от бандитите, които го търсят. След като стоя до сутринта при него, отива да поспи и сънува, че е пръснал сватбата на Зайнеп, а тя се радва, че най-накрая е дошъл и избавил от Бора, че много го обича... и Емре се събужда, като вика името на Зайнеп.

Тарък купува бели рози и казва на родителите си, че ще ходи да ги посади на гроба на Съла, защото тя много ги е харесвала. Сахер и Арзу го молят да поговори с тях, а той им казва, че сега когато Съла е мъртва, той не може да продължи живота си, все едно нищо не се е случило.

- Аз само там, на гроба, на Съла мога да дишам!
Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 149 на 17 септември 2021 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1) какво ще се случи?