Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

Добави коментар

Новината за смъртта на Емре, дълбоко засегна както Зайнеп така и семейството на Емре.. Заради грешка на Рустем, Тарик претърпя инцидент. Рустем иска да зареже Тарик, който е ранен и да избяга, но Съла го заплашва и той е принуден да му помогне. Вижте още какво ще се случи в 152 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 23 септември 2021 по NOVA.

В 151 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Тарък много пъти се намира много близко до Съла, но не успява да я види. Тарък катастрофира и отново съдбата го среща със Съла. По телевизията съобщават, че Емре е загинал след бомбандиране на болницата, в която работи.


НА КРАТКО какво се случва в 153 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 23 септември 2021 по NOVA:

Новината за смъртта на Емре, дълбоко засегна както Зайнеп така и семейството на Емре.

Джансу забранява на майка си, да се бърка оттук нататък във взаимоотношения и с Емре.

Заради грешка на Рустем, Тарик претърпя инцидент. Рустем иска да зареже Тарик, който е ранен и да избяга, но Съла го заплашва и той е принуден да му помогне.

Съла си мисли, че е виждала и друг път Тарък, а и аромат, който се носи от ризата му и е много добре познат.
Новината за смъртта на Емре, дълбоко засегна както Зайнеп така и семейството на Емре.

Чувайки по телевизията, че името на Емре е след загиналите при бомбардировката на болницата, в която работеше, Зайнеп не може да повярва, че Емре е мъртъв. Бора иска да успокои Зайнеп, но тя му казва да се маха, защото всичко се е случило, заради него.

- Зайнеп, ела на себе си! Аз съм твои мъж, мъж...! - безсилен пред любовта на Зайнеп към Емре, беснее Бора.

Зайнеп вади пръстена от ръката си и замеря Бора, като му казва, че той е никой за нея!

- Всичко е свършено! Край! - казва Зайнеп.

Зайнеп казва на Бора, че си тръгва, а той и казва, че никъде няма да отиде, защото те са женати и той е неин мъж. Зайнеп му казва, че тя се омъжила за него, само, заради Емре, но Емре е мъртъв..., заради него и не иска да го вижда никога повече.

Тръгвайки си от Бора на Зайнеп и става зле и припада на улицата...

Джансу забранява на майка си, да се бърка оттук нататък във взаимоотношения и с Емре.

Есин съветва дъщеря си, че трябва да се омъжи за Емре, тя е разбрала, че той ще се върне след един месец, а тя до тогава, трябва да се сближи и влезе в семейство Саяр.

- Мамо, ти чуваш ли се, какво говориш? Арзу те ненавижда, мамо! И след като аз съм ти дъщеря, те и мен не ме допускат до тяхното семейство. Емре, дори след сватбата с Бора, не можа да забрави Зайнеп, затова замина за Сирия. И разбира се за всичко това са виновни, твоите игрички, мамо! Аз обичам Емре и ти забранявам, да се бъркаш в нашите взаимоотношения, защото до всичко, до което се докоснеш се руши!

Есин казва на дъщеря си, че няма да и позволи2 да се омъжи за Емре и да живее охолен живот, а тя да живее като просяк....

Джансу предупреждава майка си, да не се опитва да съсипва живота на който и да било, защото ще се лиши от дъщеря си.

Заради грешка на Рустем, Тарик претърпя инцидент. Рустем иска да зареже Тарик, който е ранен и да избяга, но Съла го заплашва и той е принуден да му помогне.

След катастрофата, която стана заради Рустем, Съла тича към претърколилото се тяло на Тарък и се моли, той да е жив, но заради хапчетата, които пие, тя не може да си спомни, че познава Тарък.

Рустем казва на Съла, че трябва да се махат от тук, докато някой не ги е видял, но тя му казва, че човекът е жив и трябва да му помогнат. Съла казва на Рустем, че или ще помогне на човека или тя ще отиде в полицията и ще разкаже всичко. Рустем се съгласява и казва на Съла да му помогне, за да го качат в камионетката. Рустем казва на Съла, дъщеря си и майка си, че никой не трябва да знае, че този човек е у тях. Рустем казва на Съла, че ако Тарък умре заедно ще ги закопае в задния двор.

- Какво си се втренчила в него? - пита Рустем
- Просто, ми се стори познат – отвръща Съла....

Дженгиз казва на жена си и сестра си, че заминава, за да вземе тялото на Емре.

Бора кара Зайнеп към болницата, а тя идвайки в съзнание казва, че нито на себе си, нито на него ще прости, защото Емре е умрял заради тях.

Съла си мисли, че е виждала и друг път Тарък, а и аромат, който се носи от ризата му и е много добре познат.

Съла тръгва да пере дрехите на Тарък и си казва, че този аромат и е много добре познат, а от джоба на ризата на Тарък изпадна тяхна снимка, но Съла не я видя.

Съла блъска шише белина и то се разлива върху фотографията, но Съла вижда и вдига снимката, на която нейното лице на снимката е унищожено от белината, но на гърба и пише : „Аз ще те обичам, до края на дните си!“

- Бедният, значи и любима има, но един ден те отново ще бъдат заедно – казва Съла докато гледа снимката.

Зайнеп сънува, че Емре не е мъртъв, но тя трябва да го намери и се събужда.

- Емре, любими, ти не си мъртъв и аз ще те намеря, каквото и да ми струва това – говори си сама Зайнеп.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 151 на 23 септември 2021 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1) какво ще се случи?