Лица Актьори

Васко Мавриков

Добави коментар

Васко Мавриков с две собствени рубрики във „Вечерното шоу на Азис”
Васко&Васко ще взривят ефира с нови журналистически прийоми

От началото на февруари популярният телевизионен репортер Васко Мавриков е вече част от Old School Productions.

Васко Мавриков

Талантливият журналист ще щурмува ефира на „Вечерното шоу на Азис” с две чисто нови рубрики. „Човекът телевизор” е новото амплоа на актьора, който ще насочва вниманието на зрителите към актуалните проблеми от седмицата. Той ще живее с новините в своя собствена телевизионна стая - кутия, ще ги изследва и анализира, като общува наживо с водещия и зрителите, ще задава въпроси и ще търси отговори. Всички ще имат възможност да се свързват с него единствено чрез телевизора и образът му ще бъде асоцииран със самия екран.

„Инспектор Гадже” е другата рубрика на Мавриков, където дръзкият журналист ще прави разследващи репортажи с пародиен характер, показвайки положителния аспект на тревожни теми.

В шоуто на Азис по ТВ2 Васко Мавриков ще разгърне актьорския си талант и ще забавлява с неподправения си комедиен чар. Хората, които до този момент са се обръщали към „защитника на човешките права” Мавриков, ще могат отново да разчитат на детективския му хъс и чувство за справедливост, но в рамките на „Вечерното шоу на Азис”.

Васко Мавриков е роден на 6 август 1976 г. в София. Завършил е актьорско майсторство в НАТФИЗ при проф. Елена Баева през 2003 г. Учил е три години и музикален театър в класа на Бистра Антонова.
На зрителите е познат като водещ на скандалното шоу по М САТ “Фатално привличане”. Изявява се като актьор в предаването „Сладко отмъщение”, където освен това е и сценарист. През последните пет години Васко води своя рубика „Приятно ми е, Мавриков” в предаването „Господари на ефира”, където прави разследващи репортажи по наболели проблеми. Носител е на наградата „Защитник на човешките права” на Омбудсмана на България Гиньо Ганев за 2007 година, в категорията „Телевизия”.
Участвал е в редица филмови продукции, между които „Версенжеторикс”, „Принцът и просякът”, „Руслан и Людмила”, телевизионната новела „Пътуване до морето” на режисьора Станислав Дончев, който е негов кум и режисьор и на сериала „Забранена любов”.
Васко Мавриков е щастливо женен с две дъщерички – Биляна на 4 години и Йоана на 8 месеца.„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Васко Мавриков , Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV