Актуално В програмата

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Добави коментар

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

В новия брой на "Зад кулисите" екипът на ФЕН ТВ ще срещне зрителите със някои от най-големите звезди от ефира на музикалната телевизия.

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в 'Зад кулисите' по ФЕН ТВ

Миналата седмица *J Balvin* изнесе концерт в НДК в София. Непосредствено преди изявата Хосе, както е истинското име на изпълнителя, даде едно доста любопитно интервю за *ФЕН ТВ*. Пред камерата *J Balvin* сподели своите съкровени мисли и чувства за музиката, жените, семейството, приятелите и... татуировките си. Само в "Зад кулисите" зрителите ще почувстват и атмосферата от концерта на популярния колумбиец и ще видят живи изпълнения на "*Tranquila*" и "*Sola*".

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в 'Зад кулисите' по ФЕН ТВ

Кралят на поп-фолка *Азис* покани екипа на *ФЕН ТВ* на гости в своя дом, за да представи последния си албум "*Azis 2014*". Тавата излезе в началото на миналата седмица и това бе просто повода за срещата ни с най-популярния български певец. Всъщност зрителите на "*Зад кулисите*" ще разберат много любопитни и актуални подробности и от личния живот на Азис - деликатно измъкнати от ловкия репортер на *ФЕН ТВ* - *Даниела Симеонова*.

В третия репортаж в предаването ще се срещнем с *Ангел* и *Алисия* на снимачната площадка към най-новото видео на изпълнителите - "*Плачи сега*".

Интересен е фактът, че за пръв път звездата на *ФЕН ТВ* *Алисия* влиза в ролята на арт директор на продукцията. Певицата споделя, че макар в новата песен да е само featuring, тя чувства целия проект като своя рожба. През изминалата седмица *Алисия* и екипът на *Йордан Петков* работят съвместно и над монтажа, а лентата излиза в петък в ефира на ФЕН ТВ.

*Най-интересното е винаги Зад кулисите!*
*Всяка събота от 13:30 ч. по ФЕН ТВ!*

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Зад кулисите , Алисия , Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

Топ-артисти на ФЕН ТВ в "Зад кулисите"

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV