Актуално Други

Азис: Прецакан съм

Добави коментар

Азис заяви, че се чувства прецакан, след като Николета Лозанова пусна интимно селфи видео на певеца в предаването си "Поверително от NL" по TV7.

Азис заяви, че се чувства прецакан, след като Николета Лозанова пусна интимно селфи видео на певеца в предаването си "Поверително от NL" по TV7. В него звездата е в едно легло с представител на собствения си пол.

Азис: Прецакан съм

По думите на Азис, който гостува в предаването "Дневен ред" по TV7, кадрите са били свалени без знанието му от собствения му телефон.

Азис: Прецакан съмНие нямаме тайни един от друг, а когато пътуваме, с Николета имаме един багаж, ползваме много общи неща, допълни певецът. Той останал много разочарован, когато видял клипа си в папарашкия таблоид, на който най-добрата му приятелка е водеща. Не смятам, че тя е виновна. Предполагам, че е била подведена от главния си редактор.

Аз съм работил в телевизия и знам, че в слушалката ти нашепват да унизиш госта си, да му зададеш неудобен въпрос. Но аз винаги съм отказвал да го направя. Не бих използвал и нещо против Николета.

В телефона си имам снимки, които тя не харесва, не бих ги дал на медиите за никакъв рейтинг, допълни певецът.

Звездата каза, че е искрен и добър приятел и че равенството Азис + Николета е "Живот". На 36 години станах, но все още продължавам да се доверявам и да се доверявам на хората. Явно съм прекалено бял и добър, заключи гостът. Смята, че явно проблемът е у него, за да стига до разочарование.

Азис заяви, че видеото трябва да е много скъпо. По думите му в продължение на 13 години той е гледан под лупа, но никой не е могъл да разбере тайните му. А това е нещо изключително в шоубизнеса.

Азис: Прецакан съм

Звездата е категоричен, че ще разкрие същността си пред своята дъщеря Рая. Тя е изключително щастливо дете. В момента е на морето, където се забавлява с два мопса, каза Азис. Той е сърдит на медиите, че са снимали момиченцето, но няма намерение да завежда дело. Така само ще им направя реклама, допълни певецът.

Изпълнителят представи и своя нов албум. Една от песните: "Хей, момиче" е посветена на Николета. Гостът се разплака, след като песента беше пусната в ефир.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Николета Лозанова , Дневен ред , Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

„Папараци” с водещ Николета Лозанова в ефира на bTV

Николета Лозанова пак хвана микрофона

Венета Райкова приключи с ”Горещо”. Николета Лозанова ли ще седне на стола и?

Николета Лозанова: Младите момичета да внимават с женените мъже