Актуално В програмата

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Добави коментар

Тази неделя, 16 ноември, в "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев. „Живот на педал” ще се казва ІІ-част на неговата автобиография.
В

Тази неделя, 17 ноември в “Нешоуто на Нед” по GTV ще бъде доста изтънчено (доколкото е възможно, разбира се), защото на гости ще бъде паркетният лъв Евгени Минчев. Оказа се, че Евгени живее в Лондон 10 дни в месеца и пазарува основно там. Противно на всеобщите очаквания, не се вози в първа класа в самолетите, защото според него нямало особена разлика.

Мъжът с една от най-екстравагантните прически у нас категорично заяви, че той е автор на първата официално издадена автобиография в България.
Спрял се на обем от 64 страници, защото, ако не се спрял навреме с писането, щял да я направи 69 и после трябвало да обяснява. Освен това е решил да издаде и продължение, което ще кръсти със звучното ‘’Живот на педал’’. Относно биографията на Азис каза, че не стига че друг му я е написал, ами и сам си я издал.

 

В

 

Евгени не пропусна да се похвали пред Нед и зрителите на GTV с парфюм, който правели специално за него и само той в света можел да го притежава.

Паркетният лъв призна и че са му плащали, за да вкара жени във висшата класа. Имало и такива, на които отказвал да прави ПР. Той можел да направи някой известен, но когато тази известност била самоцелна, нямало какво да се прави.

Най-зле според него се обличат Глория, Ивана, Есил Дюран. За Ивана той сподели, че е най-точната мадама.

Освен Евгени Минчев ще видите и как се забавляват Нед, DJ Зюмбюл Силвестарс и Цецо Елвиса. Те се опитаха да проверят могат ли да се свалят мацки с розов кадилак. Натовариха се в него и се разходиха по софийските улици, опитаха се и да качат някои хора, за да ги повозят и да си поприказват и с тях.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”

Айдълите Ясен и Деница в „Нешоуто на Нед”