Актуално В програмата

Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умници

Добави коментар

Този уикенд „Нешоуто на Нед” ще бъде посветено на нещо или по-скоро на три неща, които могат да се случат само в това предаване.
Море от бисери с „Нешоуто на Нед” и Тримата умнициТози уикенд „Нешоуто на Нед” ще бъде посветено на нещо или по-скоро на три неща, които могат да се случат само в това предаване. Става дума за приключенията на неповторимото трио Нед, Пацо и Митьо Пищова (Тримата умници) в Рибарица, което винаги е било неизчерпаем извор на забавление. Този път техните бисери не се побраха само в едно предаване, затова зрителите на GTV ще могат да се забавляват с тях в цели два поредни дни (събота и неделя) от 21:00 ч. 

Част от интересните случки, които ще гледаме, са как Нед излъга Пацо, че няма да отиде в Рибарица, а след това се вмъкна в стаята му и го хвана в действие с една девойка. Ще видим също новата кола на Митьо Пищова, която той скромно е кръстил Toyota Пищова. Като най-старш от Тримата умници, Митьо носи отговорност и за тяхната просветеност. Ето защо ще даде един нагледен пример за това как се свалят манекенки. Или по-конкретно казано, две манекенки от неговите, които ще се поплицикат в джакузито в компанията на Пацо, обградени от шампанско, мед, орехи, мляко и разбира се, цветя. Митьо няма да влезе в джакузито, защото е много влюбен и за пореден път ще чуем разказа за новата му жена.

Нед и Пацо пък са в постоянен политически конфликт. Този път спорът ще се  завърти окоо размера на къщите и други достойнства, къде е по-приятно да се живее и има ли в Княжево крави и кокошки или не.
Всичко това и още много от неизчерпаемото море от бисери на тримата гледайте този уикенд само в „Нешоуто на Нед” по GTV, от 21:00 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нешоуто на Нед

Искрен Пецов - последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон

В "Нешоуто на Нед" по GTV гост ще бъде Евгени Минчев

Жоро от Survivor и Филип от Островът на изкушението при Нед

Митьо Пищова в „Нешоуто на Нед”

Айдълите Ясен и Деница в „Нешоуто на Нед”